Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
6906
View
89
Reply

Jika jumpa Lelaki yg Sesuai, Saya Mahu Terus Kahwin. -Izreen yg bersuara merdu

[Copy link]

Author: barfi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-5-2016 09:14 AM | Show all posts |Read mode
Edited by barfi at 27-5-2016 03:53 PM

Selepas rumah tangga yang dibina berakhir dua tahun lalu, dramatis popular Izreen Azminda, 31, pernah beberapa kali terpalit dengan gosip cinta lokasi.
Berjaya membuktikan perkara itu sekadar desas-desus yang diperbesarkan segelintir pihak, Izreen atau nama sebenarnya Izreen Azminda Aznam sudah lali dan tidak pernah terasa hati.
Bagaimanapun, jauh di relung hati pelakon drama Kerana Terpaksa Aku Relakan ini mahu segera berkahwin jika dipertemukan dengan Mr Right.


Saya pun manusia biasa. Siapa yang tidak mahu berkahwin? Luaran saya nampak gembira tetapi ada ketikanya saya kesunyian. Saya teringin juga dibelai dan dimanja insan bergelar suami.
Sekiranya selepas ini dipertemukan dengan lelaki yang benar-benar sesuai dan mampu memberi kebahagiaan, saya mahu terus berkahwin. Apatah lagi usia saya kian meningkat.
Dapatkan akhbar Harian Metro untuk berita selanjutnya.




Artikel ini disiarkan pada :
Jumaat, 27 Mei 2016 @ 7:47 AM













Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 27-5-2016 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat lah bertemu jodoh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:20 AM | Show all posts
erm .. subur nih kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:26 AM | Show all posts
merdu sangat....
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:27 AM | Show all posts
semoga ..... dapat jodoh .... la sheols ...
sheols dulu selekeh ... now makin gojes .....

meols tetap terkesan dengan pergaduhan sheols dengan si Johan .. LOL
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:29 AM | Show all posts
dah x relevan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2016 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
damian_lee replied at 27-5-2016 09:27 AM
semoga ..... dapat jodoh .... la sheols ...
sheols dulu selekeh ... now makin gojes .....


Skg mmg la makin gojes..

Tapi gigi baru dia tu menganggu pandangan betul
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
tajuk..

smoga ketemu jodoh cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:30 AM | Show all posts
semoga cepat2 ketemu jodoh baru.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tajukkkkk
Hahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
So gersang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:47 AM | Show all posts
mesti tgh subur ms tgh buat statement mcmni
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:49 AM | Show all posts
baru aku bace 2-3 ari lepas die kate pintu hati dah trtutup tuk laki.

ari ni dah nak mintak dibelai n dimanja pulak.cpt betol tukar pkiran
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:49 AM | Show all posts
Statement aii
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:50 AM | Show all posts
so hanni borhan bila nak bg nasihat ke izreen suruh puasa dan lain2?


Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 09:57 AM | Show all posts
gersang sunggoh ayat..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 27-5-2016 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
minahsleepy replied at 27-5-2016 09:49 AM
baru aku bace 2-3 ari lepas die kate pintu hati dah trtutup tuk laki.

ari ni dah nak mintak dibel ...

Ya.
Aku pun ada baca yg dia cakap pintu hati dah tertutup..

Sekarang tgh horny kot masa dia keluarkan statement ni  
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 10:02 AM | Show all posts
moga bertemu jodoh hendaknya
dia ni berlakon best..terkesan gak
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 10:03 AM | Show all posts
suara merdu..
pitamm iols..

moga bertemu jodoh lah ye Izreen..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2016 10:03 AM | Show all posts
memang merduuuu sgt...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list