JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31713
View
481
Reply

All about krabi , Selatan Thailand part 4

[Copy link]

Author: simbiosis       Show all posts   Read mode

Post time 27-12-2017 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
shamy60 replied at 27-12-2017 03:41 PM
Location hotel boleh je cari kat area aonang... money wise aonang goodwill. tempat makan depan hot ...

Orait. Tq tq
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2017 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mamapea replied at 27-12-2017 10:18 AM
ni cadangan aku la...
ambik hotel kt aonang...nanti nak turun shopping jln kaki jer...
berderet2 ...


Massage tuk pompuan ade kn? Aku bc benang Vietnam yg kene cabul ke rogol Ms massage tu.. Ngeri siot
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 10:21 AM | Show all posts
watachiwa replied at 27-12-2017 09:11 PM
Massage tuk pompuan ade kn? Aku bc benang Vietnam yg kene cabul ke rogol Ms massage tu.. Ngeri s ...

laki, prmpn & pondan pun ada...kalau prmpn mmg prmpn yg massage...
masa pi massage aku pi sorang2 jer...
tmpt massage mmg selamat...InsyaAllah...

Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 11:52 AM | Show all posts
mamapea replied at 28-12-2017 10:21 AM
laki, prmpn & pondan pun ada...kalau prmpn mmg prmpn yg massage...
masa pi massage aku pi sorang2 ...

okeh tq
last aku massage ms gi holiday kat Bandung. pegi spa mmg tukang urut pompuan jek semua. lelaki bilik lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2018 04:08 PM | Show all posts
Nak tanya kot sapa2 pernah ada pengalaman, kalau pergi 2 kereta, 2-2 driver guna pasport group boleh ke buat insurans kereta tu n lepas ke kat kastam? plisssss respon sapa yg tau
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2018 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Esuk nak pegi krabi. Harini baru nak bca thread ni.  Nak tanya la,
Night market dkt krabi town tu best x?
Kl malam kedai yg jual pakej island hoping dkt ao nang buka ke?
Kl island hoping x amik national park fee tu bole ke? National park tu utk ape?
Reply

Use magic Report

Post time 24-3-2018 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by qiqi at 24-3-2018 06:01 PM
cikpolop replied at 24-3-2018 02:27 PM
Esuk nak pegi krabi. Harini baru nak bca thread ni.  Nak tanya la,
Night market dkt krabi town tu  ...


Biasa2 jah,mcm uptown..kat Aonang mmg bukak sampai malam.
National park fee tu mmg wajib keno bayor, tu entry fees fr island tours

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2018 01:37 PM | Show all posts
shamy60 replied at 27-12-2017 03:41 PM
Location hotel boleh je cari kat area aonang... money wise aonang goodwill. tempat makan depan hot ...

hotel area aonang mcm banyak aje kalau tgk kat peta.
jln yang ada masjid aje ke yang happening & senang cari tmpt makan?

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2018 03:46 PM | Show all posts
nak tanya

1) nak pergi bercuti dengan anak - anak umur 8thn + 5thn. Jika ambil bilik tp x bagi tau pihak hotel ada childen sekali nanti ada masalah x?  

2) untuk package, klu harga kanak2 murah skit atau sama ajer dengan harga dewasa?




Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Krabi bestt sangatt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2018 04:13 PM | Show all posts
norizzah86 replied at 17-5-2018 03:46 PM
nak tanya

1) nak pergi bercuti dengan anak - anak umur 8thn + 5thn. Jika ambil bilik tp x bagi t ...

soalan no 1. depend pada hotel you stay. setengah hotel tak kisah, but some really particula


Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 08:17 PM | Show all posts
shamy60 replied at 27-12-2017 03:43 PM
Phi Phi rasanya kena amik speed boat... long tail dia x leh carry ke pulau jauh sgt2. Dulu pergi w ...

long tail boat tu boleh gi pulau mana? dengar long tail boat ni murah sikit?
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 08:19 PM | Show all posts
budakshinchan replied at 5-7-2017 08:42 PM
dari Oscar Villa shin beralih plak stay kat hotel.. Ancora Blu Hotel.. xde la dkt sgt ngan Ao Nang b ...

bestnye hotel ni .. nak booking guna booking.com ke? atau pun kena book direct ke hotel ni?

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 08:20 PM | Show all posts
I nak gi krabi bulan october ni .. tengah nak cari pulau mana yang boleh gi guna long tail tu sebab dengar kalau naik long tail ni murah sikit. Kali ni budget sikit .. nak lah save duit sikit hehehe ..

boleh otai2 recommend kan pls
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 08:21 PM | Show all posts
hanglipolopo replied at 1-3-2017 05:10 PM
I amik masa kat karbi airport.. nama company sea eagle tour. Recommended..

berapa harga dia?

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2018 08:22 PM | Show all posts
simbiosis replied at 7-3-2017 12:00 AM
kami pergi 4 island naik long tail boat... 4 island still ok..
yg lelain rasanya tak boleh naik l ...

berapa lama package ni .. bermula pukul berapa habis pukul berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
coklatqween replied at 15-7-2018 08:19 PM
bestnye hotel ni .. nak booking guna booking.com ke? atau pun kena book direct ke hotel ni?

online boleh walkin pon boleh
Reply

Use magic Report

Post time 16-7-2018 08:41 PM | Show all posts
Dulkarim replied at 2-6-2016 02:27 AM
Tpi hrini x hujan laikali nk dtg krabi boleh whatsapp sy +66612526945

Assalam bang, blh buat pakej 4 hari 3mlm Krabi tak?? Ada family kawan nak ke sana bulan 11 ni. Ada email tak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 04:35 AM From the mobile phone | Show all posts
mamapea replied at 27-12-2017 02:07 AM
aku baru je pg krabi minggu lps...pi dgn keta...hubby yg drive...
hatyai (1 mlm) - krabi(2 mlm)  - ...

Nak tanya, kedai kat masjid aonang tu memang bukak siang dan malam ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2018 08:55 AM | Show all posts
hanna88 replied at 17-7-2018 04:35 AM
Nak tanya, kedai kat masjid aonang tu memang bukak siang dan malam ke?

gerai2 mkn tepi masjid tu buka dr petang hingga malam...kalau kedai makan & restoran dr pagi dh buka...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052161s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list