JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
29250
View
457
Reply

All about krabi , Selatan Thailand part 4

[Copy link]

Author: simbiosis       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2019 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
zacEfron replied at 9-1-2019 06:00 PM
dari airport ke aonang beach brp harga/bath teksi/transport.... ?

150bht per person by bus kalau naik teksi dari airport ke Aonang 600bht
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2019 12:35 PM | Show all posts
ez279 replied at 11-2-2019 11:42 AM
150bht per person by bus kalau naik teksi dari airport ke Aonang 600bht

tq sayang  


Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 12:55 AM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 28-12-2018 12:37 AM
Saya baru je pegi hjg bln nov baru ni.
Utk pakej pulau ambil 4 island n guna speedboat
Sbb tgk lo ...

Nk tnya...ni ke hotel tu? Palace Ao Nang Resort? Bfast dia ok tak?halal?sbb ada option yg ada bfast ngan yg xde bfast... Kalau bfast luar senang nk dpt, mls nk amik bilik n bfast...
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 06:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by no_el at 12-2-2019 06:35 AM
ekselen replied at 12-2-2019 12:55 AM
Nk tnya...ni ke hotel tu? Palace Ao Nang Resort? Bfast dia ok tak?halal?sbb ada option yg ada bfas ...


phranang place hotel
Halal breakfastnya
Ade kolam renang juga
I malas nk g cari mkn pagi2 tu yg cari hotel ade bekfes
Sbb kalo lunch dpn hotel tu ade makcik jual makanan tghari. Org kelantan. Dia bukak gerai. Sedap
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
no_el replied at 12-2-2019 06:32 AM
phranang place hotel
Halal breakfastnya
Ade kolam renang juga

Dekat ngan beach tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2019 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ekselen replied at 12-2-2019 01:10 PM
Dekat ngan beach tak?

Tak. Dia tgh2 antara nak ke area masjid n beach.
Area hala ke masjid byk kedai mknan halal.
Hala ke beach dlm 500-600 meter.
Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2019 04:21 PM | Show all posts
wck7-2011 replied at 1-1-2019 11:13 AM
kami duduk dulu the verandah Hotel.. tak jauh dari pantai begitu juga kalau nak pi masjid aonang.
...

the verandah best x? bfast halal x? mcm nak amik the verandah ni tp confuse nak decide dgn aree tara.. aree tara mcm jauh n ke dlm sket dr aonang beach kot.. dulu pegi dok kat L resort. btl2 dpn beach. tp dah lama la..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 06:04 PM | Show all posts
lady_sarah83 replied at 19-2-2019 04:21 PM
the verandah best x? bfast halal x? mcm nak amik the verandah ni tp confuse nak decide dgn aree ta ...

hotel nya okay...breakfast dia tak halal kot...kami makan buah je semasa breakfast dan boleh request telur rebus

Reply

Use magic Report

Post time 22-2-2019 11:35 AM | Show all posts
sesapa nak pakej gi hatyai & krabi roadtrip (min 12 org) bole dm saya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.040910s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list