JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31772
View
481
Reply

All about krabi , Selatan Thailand part 4

[Copy link]

Author: simbiosis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-9-2016 12:25 AM | Show all posts
mummydhani replied at 21-9-2016 11:48 PM
Kiteorg pegi early September aritu ujan br nk start. Tixs pon boleh tahan murah. Dh beli tixs br r ...

Terfikir gak nak ke Emerald Pool tu. Tgk mcm mana  cuaca esok. haih!! jgnlah ujan lebat time kami jln2 esok. Sikit2 udahlah

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2016 05:13 PM | Show all posts
mummydhani replied at 21-9-2016 11:48 PM
Kiteorg pegi early September aritu ujan br nk start. Tixs pon boleh tahan murah. Dh beli tixs br r ...

Td kami round Krabi town. Pepagi dah ujan. Lepas Subuh smp 10pg. Tension giler kita org. Tuktuk dtg amik kami 830pg. Kami gi Tiger Temple Cave. Baru dpt panjat setengah jln je coz trek licin dan basah psl ujan. So derang suruh turun. Kami ronda2 kat bawah tu je. Pastu gi Krabi town. Lepak kat Riverside. Amik gambar. Jln2 dlm pekan krabi. Mkn tenghari terus. Gi pasar kat dlm pekan tu. Beli buah byk2. Mkn buah smp kembung perut

Dr sana driver tuk tuk bawa ke Shell fossil dan nemo farm. Seronok juga dua tempat ni. Last sekali kami lepak2 kat Aonang beach. Baru dlm sejam meronda dan melepak, langit dan lain mcm. Tgk laut dah bergelora. Kami lari blk ke tuk tuk. Terus ngam ujan mencurah curah. huh!! lega siot. Terus balik hotel. Mmg takde peluang nak ke Emerald Pool. Kami fikir2 klu gi sana dgn ujan, jln licin semua tak berbaloi. Skrg ni tgh bergolek dlm hotel. Mlm lepas maghrib nak berjimba ke aonang beach lg. Massage kaki, massage badan. Org rumah kata nak buat kuku apa ntah. tak taulah.

Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2016 05:43 PM | Show all posts
Peterpan17 replied at 22-9-2016 05:13 PM
Td kami round Krabi town. Pepagi dah ujan. Lepas Subuh smp 10pg. Tension giler kita org. Tuktuk dt ...

Bang, kalau nk massage parlour best kt area beachfront tu, belakang pondok polis. ade 1 tempat ni sebelah ade live performance so smbil2 massage layan bunyi ombak + live performance, mmg best situ pon ade mani/pedi jugak
kiteorg mkn @ ploy pailin restoren ao nang, yg ni mmg fully operated by locals. kiteorg tak nak mkn yg fusion food hehehe

nnt sempat pegi krabi nite market. situ lagi street food macam2, senak perut la mkn



Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2016 06:10 PM | Show all posts
Edited by Peterpan17 at 22-9-2016 06:12 PM
mummydhani replied at 22-9-2016 05:43 PM
Bang, kalau nk massage parlour best kt area beachfront tu, belakang pondok polis. ade 1 tempat ni  ...

oh!!! ya ya betul. Kami nmpk gak tadi massage tu masa jalan2 kat Aonang Beach. Krabi nite market tu kat area mana? Bukan derang kata only friday smp sunday saja ke nite market tu? hahahahah!! mani padi rupanya asah kuku tu. aku tak tau apa bini aku ckp. kekekeke!!

Lupa pula nak bgtau. Pancake banana coklat bagai korang cite tu mmg giler best siot. Ntah berapa byk aku mkn

Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 10:02 AM | Show all posts
Aku dah blk KL semalam. Smp KLIA2 pkl 830mlm. Flight delay 1 jam setengah. Typical Air Asia. Psl tu aku malas naik AA. Bikin panas betul.

Apa2 hal pun, legalah dah smp KL. Tak larat dah dgn ujang kat Krabi tu. Wrong timing. Yg buat panas ati tu, semalam time nak blk, punyalah cerah dgn matahari bagai. Siot. kekekekeke!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Wah..hehe...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049931s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list