Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
15498
View
2033
Reply

[GENG] Wisma Pelbagai V29 : Lazim and Friends . Edisi Puasa sampai tahun depan

[Copy link]

Author: lil_honey       Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2016 10:51 AM | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 10:48 AM
oh..haah kan..yang hani punya jantan..tapi dayang senandong
patut boleh panggil awang senandong.. ...

senandongggggg panjang sagt la hani. last2 kang paggil dongggg je...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 10:52 AM | Show all posts
kenapa perut ni bunyi kreukkkkkkk bru pkl 11 la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 10:53 AM | Show all posts

ofismet dtg td..dia tanya pasal emel nak hantar LO ke ape..
hani ckp, yang mana eh..pastu dia diam je tak ckp apa..dia biar hani carik sendiri..pastu pandang slek je kat hani
hani mende2 cam tu hani tak ambik tau pun..bukan keje hani pun
dia tak banyak keje boleh la nak cek satu2 emel..nak baca panjang2...
hani skang demotivated la..tak tau nape..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 10:54 AM | Show all posts
hani ngantuk nih..efek ubat kot...
dah la takde mood nak keje, badan dedau..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 10:32 AM
baya..hani baru dapat baca sikit2 td..beklog rumah lama
tahniah baya...tapi baya dapat kat mana? an ...

Hani...baya dpt keje kat boost..tapi area mont kiara..jauh gak la but xdela closing balik kul 3 pagi. Operation hours 9am to 10pm.. working hours 8hrs/6 days. Bolehla tu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 10:56 AM | Show all posts
kami ni PAR pun tak dapat lagi..
hani byk buat keje PAR tuk potostet surat sume tu..
penat la..terasa terbeban dah skang nih..

budak kerani tu pun ambik PAR punya keje gak..tapi belah2 order makan sume tu
last2 keje dia sendiri tak siap..ade hati nak mintak elaun tanggungan
elaun tanggung kalau ko buat keje ko..tambah keje yang ditanggung tu ok la..
ni keje sendiri langsung tak sentuh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 10:57 AM | Show all posts
nurbaya replied at 8-6-2016 10:55 AM
Hani...baya dpt keje kat boost..tapi area mont kiara..jauh gak la but xdela closing balik kul 3 pa ...

kena naik motor tu g sana baya...takde public transport macam lrt ke ape kan..
but ok la tu..at least baya leh la lari dari keje yang memenatkan kat starbuck tu..tahniah baya..
all the best tau..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 10:58 AM | Show all posts
lazim replied at 8-6-2016 10:51 AM
senandongggggg panjang sagt la hani. last2 kang paggil dongggg je...

mula-mula hani nak panggil toyol, abah tak bagi
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 10:57 AM
kena naik motor tu g sana baya...takde public transport macam lrt ke ape kan..
but ok la tu..at l ...

Mmg naik moto pon skang...mcm2 hal jadi tu la baya xde masa nak reply2 kat benang.. if reply pon sbb lepas geram.. tq hani hope pasni rezeki makin bertambah..

Hani jgn stress sgt keje tu k.. pedulikan org2 poyo tu..in fact org2 mcm tu kerja pon xde bagus mana..    
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 11:06 AM | Show all posts
nurbaya replied at 8-6-2016 11:00 AM
Mmg naik moto pon skang...mcm2 hal jadi tu la baya xde masa nak reply2 kat benang.. if reply pon s ...

kalau reply pun masuk lam tandas jek kan baya sadis okayy

tu la..hani tgh bdn dedau..malas layan orang...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 11:06 AM
kalau reply pun masuk lam tandas jek kan baya  sadis okayy

tu la..hani tgh bdn dedau..mala ...

Hahaha kannn dlm toilet je mampu nk reply..

Ok hani take care..dedau eh...bahasa budak zaman skang lemau.. or pishang.. hihi selamat berpuasa k..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 11:10 AM | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 10:53 AM
ofismet dtg td..dia tanya pasal emel nak hantar LO ke ape..
hani ckp, yang mana eh..pastu dia dia ...

lazim mnyampah kot dgn org yg kita tnya lepastu dia buat diam ala2 mnyindir dlm diam gituh

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 11:13 AM | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 10:58 AM
mula-mula hani nak panggil toyol, abah tak bagi

manrik gak idea nama toyol ni. nk suggest kat mak. mak suka bubuh kucing  dia nama ulang2. dh bape kali dia cuba nak  letak kucing dia nama noni

masa lazim sekolah menengah dulu lazim buh kucing nama2 sekolah la salle. edward la, georgy, treacher  la... hang omputeh sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-6-2016 11:32 AM | Show all posts
lazim replied at 8-6-2016 11:10 AM
lazim mnyampah kot dgn org yg kita tnya lepastu dia buat diam ala2 mnyindir dlm diam gituh

ha tu la...cara dia macam nak cakap...he dia ni tak baca emel la nih...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 11:34 AM | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 11:32 AM
ha tu la...cara dia macam nak cakap...he dia ni tak baca emel la nih...

itu le pasei..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2016 12:52 PM | Show all posts
lil_honey replied at 8-6-2016 10:25 AM
@halimi78@yeep_33
@bangcak

tengs jempots.
hamboih... bulam posa baru nak jempots. misti bajet tamo jamu tetamu le tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2016 10:28 PM | Show all posts
ngantuks.................................
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2016 03:01 PM | Show all posts
halimi78 replied at 9-6-2016 10:28 PM
ngantuks.................................

tido kol bapa cheqqq...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2016 03:02 PM | Show all posts
bangcak replied at 8-6-2016 12:52 PM
tengs jempots.
hamboih... bulam posa baru nak jempots. misti bajet tamo jamu tetamu le tu

mana ade nak bajet...ni nak buat amal jariah lagi adee..meh2 jom kite sedekah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2016 03:03 PM | Show all posts

budak kerani file hani tu hantar lagi tau surat elaun tanggung tugas..
hani sound dia setepek dalam group..
dah dapat duit tu nnt jgn lupa siapkan filing..

ni mintak elaun tanggung tugas..
seketul filing pun tak buat..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 03:16 PM | Show all posts
lil_honey replied at 10-6-2016 03:03 PM
budak kerani file hani tu hantar lagi tau surat elaun tanggung tugas..
hani sound dia setepek dal ...

hahaha. dia reply apa hani ckp mcm tu.

lazim pon sllu panas dgn adik bos. dia sllu ckp dia pon xtau dia kerja apa. kiranya dia nk simpati lazim la bila abg dia mrh dia syik main fon. so dia ckp la sy xtahu apa kerja saya.

tp bila ada benda yg ptutnya dia blh bt sendiri .dia suh lazim bt. mula muka haku jadi ketat
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 03:28 PM | Show all posts
lil_honey replied at 10-6-2016 03:02 PM
mana ade nak bajet...ni nak buat amal jariah lagi adee..meh2 jom kite sedekah...

bila nak wat buka posa nih?
lama tunggu hani anjur taw
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2016 03:29 PM | Show all posts
lazim replied at 10-6-2016 03:16 PM
hahaha. dia reply apa hani ckp mcm tu.

lazim pon sllu panas dgn adik bos. dia sllu ckp dia pon  ...

kan kan kan..padahal masa dia byk terbuang tgk fon...tgk lappy..borak kan..
betul tak..betul tak...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2016 03:32 PM | Show all posts
bangcak replied at 10-6-2016 03:28 PM
bila nak wat buka posa nih?
lama tunggu hani anjur taw

bangcak nih..selaku ajk hani..bangcak anjurkan dulu jadi wakil hani pelissss...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 03:35 PM | Show all posts
lil_honey replied at 10-6-2016 03:32 PM
bangcak nih..selaku ajk hani..bangcak anjurkan dulu  jadi wakil hani pelissss...

caner nak anjur, ajak hani mai bincang tamo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.053013s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list