Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12726
View
1884
Reply

[GENG] Wisma Pelbagai V29 : Lazim and Friends . Edisi Puasa sampai tahun depan

[Copy link]

Author: lil_honey       Show all posts   Read mode

Post time 13-6-2016 09:30 PM | Show all posts
lil_honey replied at 13-6-2016 09:29 AM
share ngn anak kambing tu tak menahan tuu

kesian la ank kamben tu.. share je udoh ler.. jgn konker sorang...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2016 12:32 AM | Show all posts
aku nye nama mcm takde je

Untitled.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2016 12:33 AM | Show all posts
salamekom
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2016 08:29 AM | Show all posts
A44A replied at 14-6-2016 12:32 AM
aku nye nama mcm takde je

motip tok sentapppp mai ja la masukkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2016 11:20 AM | Show all posts
lil_honey replied at 13-6-2016 09:30 AM
hi goat okey ke kak?
dulu hani ade minum satu susu kambing tepung..warna merah
rasa kambing sung ...

Baru bule nak reply..aritu ms baca msg lil ni henpong akak terus key-o..

Hi goat rasa mcm susu biasa je..sedap..no hamis hamis...rm23 sepakej...
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2016 09:56 AM | Show all posts
anak kucing lazim nama tiba2 jadi lain dari dirancang,

nama yg jadi

1. lah (bulu nya mcm corak rambut belah tengah)
2. dongga (dahinya mmbulat muka cam alien skit)
3. sarah (yang ni nmpak mcm cute)
4. bubu ( corak mcm lembu hitam putih)
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2016 09:58 AM | Show all posts
semalam ktrg ada bincang. kalau x terjaga sahur mak xpayah puasa. mak kata xnk la syg . sbb mak ada gastrik.

sekali sungguh drg x ter bgn sahur. mak lazim la best. dia bgn tp x tgk jam. blh pulun basuh baju..sekali nk buang sampah dia tgk dh cerah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:52 AM | Show all posts
halimi78 replied at 13-6-2016 09:30 PM
kesian la ank kamben tu.. share je udoh ler.. jgn konker sorang...

lazim nk bt servey, sebagai pembeli kalau uols g bazar, menu apa yg uols akan beli ..dan uols rasa mmg org cari2.

kalau ayam ..ayam masak apa?
ikan masak apa?
sayur apa?

Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:53 AM | Show all posts

tok xrindu lazim ke.?

tok rindu dot2 x
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:53 AM | Show all posts
lerrr aku srg je dok ckp srg2 .. org lain pi mana
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 08:28 PM | Show all posts
lazim replied at 20-6-2016 10:52 AM
lazim nk bt servey, sebagai pembeli kalau uols g bazar, menu apa yg uols akan beli ..dan uols rasa ...

iols g bazar cr ayam percik ja..
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 20-6-2016 10:53 AM
tok xrindu lazim ke.?

tok rindu dot2 x

tk..mcm tkde pekdah rindu uol
dot2 x tu sape
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 14-6-2016 08:29 AM
motip tok sentapppp  mai ja la masukkk

segan                   
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lazim replied at 20-6-2016 10:52 AM
lazim nk bt servey, sebagai pembeli kalau uols g bazar, menu apa yg uols akan beli ..dan uols rasa ...

lupa minum ubat ke  
bazar dh nk habis dh  
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2016 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
halimi78 replied at 20-6-2016 08:28 PM
iols g bazar cr ayam percik ja..

salamekom cegu  
slmt membeli persiapan raya
ada kampong tk   kalo ada sila antar keta p pomen awal2  
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 01:24 AM | Show all posts
A44A replied at 20-6-2016 10:09 PM
salamekom cegu   
slmt membeli persiapan raya
ada kampong tk   kalo ada sila antar keta p ...

salam...

udah antor ke pomen... hmmmm.. 3hari jugak...
rabak sblm raya.. abes la xde duit raya thn ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2016 10:48 AM | Show all posts
CloverHill replied at 16-6-2016 11:20 AM
Baru bule nak reply..aritu ms baca msg lil ni henpong akak terus key-o..

Hi goat rasa  ...

kak..duit bonus masuk dah kan pe lagi...enpon baru satuuuu!!
lama pulak tak minum susu kambing ni kak...rasa nak minum balik
tapi nnt la..
sebab kdg hani rasa cam nak minum semua skali gus, tak takut ke plak rosak badan kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2016 10:49 AM | Show all posts
lazim replied at 17-6-2016 09:58 AM
semalam ktrg ada bincang. kalau x terjaga sahur mak xpayah puasa. mak kata xnk la syg . sbb mak ada  ...

habis tu sume tak sahur kepe?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2016 10:52 AM | Show all posts
halimi78 replied at 21-6-2016 01:24 AM
salam...

udah antor ke pomen... hmmmm.. 3hari jugak...

td kawan ckp, polish 40 hinggit je..
terus kite book kat kawan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2016 10:52 AM | Show all posts

tok, tahun ni ade open haus tak kami nak datang nihh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 10:55 AM | Show all posts
lil_honey replied at 21-6-2016 10:48 AM
kak..duit bonus masuk dah kan  pe lagi...enpon baru satuuuu!!
lama pulak tak minum susu kam ...

Enponn baru..? uhuk uhuk..tunggu ujung taun ni laa kot digi ada nak offer hp free..he he he..
duit bonus tu pakat perabeh beli kasut raya bebudak ni jerrrrr lil..tu tak masuk baju raya lagi..adehlaa..rasa kecik jah duit skrng ni kan..

Akak pn jrg minum susu kambin tu..selalu minum freshmilk tu jer..tapi beli jugak sbb si awe suka minum..
kalu susu kambin tu pn sama kesannya mcm minum 3 in 1..mmg ada potensi la nak harm pd body..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2016 10:57 AM | Show all posts
lil_honey replied at 21-6-2016 10:49 AM
habis tu sume tak sahur kepe?

hi my person

mak ngn abh je pon yg shur hari2. abg n lazim just mnum air di oembaringan masing2 je
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2016 11:00 AM | Show all posts
CloverHill replied at 21-6-2016 10:55 AM
Enponn baru..? uhuk uhuk..tunggu ujung taun ni laa kot digi ada nak offer hp free..he he he..
dui ...

of koz la...memang akan harm pada body la..lagi2 bukan yang fresh milk punya...
lil pun tak bape minat nak minum2 supplement nih...

ye tak ye...baju and kasut raya tuk anak2 patut didahulukan...
akak sihat dah?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2016 11:01 AM | Show all posts
lazim replied at 21-6-2016 10:57 AM
hi my person

mak ngn abh je pon yg shur hari2. abg n lazim just mnum air di oembaringan masin ...

mak aih..pemalas...
hani takleh la lazim, kesian sebab diorang dah cedukkan nasi siap2..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2016 11:02 AM | Show all posts
A44A replied at 20-6-2016 10:06 PM
lupa minum ubat ke   
bazar dh nk habis dh

tok nih.. tok tak supply ubat tuk lazim, mana nak minum
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080768s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list