Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
3830
View
73
Reply

APA KELEBIHAN BUAH KURMA CHUOLS?

[Copy link]

Author: lavahensem       Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2016 03:48 PM | Show all posts

sakai kat hutan pun x perangai camtuh muchkin..jijik ok makan mende haram
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 03:49 PM | Show all posts
kemaruk replied at 10-6-2016 02:55 PM
Korang basuh tak dulu buah kurma sebelum makan?

Ke makan terus dengan debu dan bekas tapak kaki l ...

aku makan kurma petik terus dr pokoknya
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
saladin780 replied at 10-6-2016 03:46 PM
lava dah jadi brand skrg..korg mampu??

Hahaaa the one & only lava
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 10-6-2016 03:22 PM
rasul cekik korma sunni ke korma syiah sis??jangan sister tak tahu.. tak semua korma itu halal di  ...

Daging babi dgn daging mak lu sama dengan saja..

Dua dua anak babi.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 03:57 PM | Show all posts
kemaruk replied at 10-6-2016 02:55 PM
Korang basuh tak dulu buah kurma sebelum makan?

Ke makan terus dengan debu dan bekas tapak kaki l ...

..kalau kurma kapir tak perlu basuh, sebab sangat bersih, yang ada kesan kaki lipas tu kurma lambak dari nugara2 Isle saja...

https://www.hadleyfruitorchards. ... noor-dates-waxy.png


Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
entahle.yg pnting aku dpt mkn dgn selmt msa buka.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:06 PM | Show all posts
tak suka kurma...
terlalu manis bagi tekak aku
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 10-6-2016 04:06 PM
tak suka kurma...
terlalu manis bagi tekak aku

Anak sundal cam lu suka teln mani pati indon saja...cam mak lu..suka telan mani bangla

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-6-2016 04:08 PM | Show all posts
atira replied at 10-6-2016 04:06 PM
tak suka kurma...
terlalu manis bagi tekak aku

meols lebih aman dengan Cherry dan Mangga India.. sedap chuols
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:09 PM | Show all posts
Ohsem replied at 10-6-2016 04:08 PM
Anak sundal cam lu suka teln mani pati indon saja...cam mak lu..suka telan mani bangla

ko selagi totey layu di tasik madu...
selagi tu la ko mereng..
gi la jumpa pakar cepat2
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:10 PM | Show all posts
lavahensem replied at 10-6-2016 04:08 PM
meols lebih aman dengan Cherry dan Mangga India.. sedap chuols

sedap tu uols....
tapi manis ya amat jugak ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Totey laba microsoft

Micro dan soft
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:29 PM | Show all posts
kurma kalo aku migraine jenis rase nak pecah kepala ke kalo mkn mmg berkesan.tapi  itu aku laa..taktau la keberkesanan kat org lain......
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 04:39 PM | Show all posts
google aje sis. berlambak hasil kajian pasal health benefits of dates dari ummah kokesen, kalau dah tak percaya sangat ngan sunnah nabi
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 05:36 PM | Show all posts
kemaruk replied at 10-6-2016 04:10 PM
Totey laba microsoft

Micro dan soft

tepat sekali
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
atira replied at 10-6-2016 05:36 PM
tepat sekali

Anak dara lu dah tarak dara kena main dgn indon lombok tukang cat
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
saladin780 replied at 10-6-2016 03:48 PM
sakai kat hutan pun x perangai camtuh muchkin..jijik ok makan mende haram

Itulah pasal. 'Babs' hulu kehilir harom harom. Dia buat benda harom tak jijik pulak. Babs tu lagi elok dari depa
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy suka minum teh kurma merah.

Hari ini saya baked bread puding buh kurma sbb kismis tak dek.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
catalina replied at 10-6-2016 06:33 PM
Sy suka minum teh kurma merah.

Hari ini saya baked bread puding buh kurma sbb kismis tak dek.

Eh sama menu kita bread pudding. Tapi letak kismis. Hehe. Cakap pasal teh kurma merah teringat teh kat mee tarik warisan tu. Sedap.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2016 07:09 PM | Show all posts
catalina replied at 10-6-2016 06:33 PM
Sy suka minum teh kurma merah.

Hari ini saya baked bread puding buh kurma sbb kismis tak dek.

kurma merah neh bukan kurma cina ke org panggil.tapikan skrg cina pun rajin beli kurma arab neh.diorg kalo baik utk kesihatan ummah diorg belasah je..peduli apa ikut arab ke tak.tak mcm setgh melayu tanak ikut arab la konon segala
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079870s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list