Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8198
View
225
Reply

Ada sesiapa di kalangan umat nabi muhd nk jadi volunteer?

[Copy link]

Author: Euro_2016    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 2-7-2016 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 2-7-2016 11:36 AM
LOL , ko dah kalah & dah mati kutu. Kan dah kena 'mat slow'

Tu lah , lain kali kalo nak cakap p ...

Ko ni mmg mat slow? Masih x faham apa yg aku sampaikan? Patut pn penganut agama hidup2 tertipu dgn pembohongan agama  
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2016 07:20 PM | Show all posts
Euro_2016 replied at 2-7-2016 03:00 PM
Ko ni mmg mat slow? Masih x faham apa yg aku sampaikan? Patut pn penganut agama hidup2 tertipu dgn ...

LOL , apa sebenarnya yg ko nak sampaikan selain dari meroyan tak tentu arah? Cuba cerita sikit 'mat slow'

Ko yg mula2 cabar muslims dgn hadith Ajwa Dates dan dlm kebodohan ko , tak tau yg penjelasan ttg hadith tersebut dah diberi sejak 2011.

Lepas ko kantoi , ko mula cakap pasal paraquat pulak.

Pola pemikiran ko sungguh bercelaru. Ini ciri2 org yg dah sewel ... ye le kena ketuk kepala terlampau banyak kali ... ha ha

Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2016 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 2-7-2016 07:20 PM
LOL , apa sebenarnya yg ko nak sampaikan selain dari meroyan tak tentu arah? Cuba cerita sikit 'ma ...

Ko mmg bodoh kaa?  
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2016 09:12 AM | Show all posts

sapa yg bodoh? sam ke TT?



Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2016 10:13 AM | Show all posts

Hmm , dari 'mat slow' yg kantoi ttg hadith Ajwa Dates tetiba tukar ke paraquat pulak

Hanya org sewel aje punyai pola pemikiran bercelaru

Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2016 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 4-7-2016 02:13 AM
Hmm , dari 'mat slow' yg kantoi ttg hadith Ajwa Dates tetiba tukar ke paraquat pulak

Hanya org  ...

Ko mmg bodoh kan?  
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2016 12:04 AM | Show all posts

LOL , aku rasa yg bodoh adalah ko aje.

Dah lah kantoi ttg Ajwa Dates tetiba paraquat pulak keluar. Betul2 bercelaru pemikiran ko.

Kalo tu bukan bukti yg ko ni bangang .... tak tau lah .... ha ha

Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2016 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 5-7-2016 04:04 PM
LOL , aku rasa yg bodoh adalah ko aje.

Dah lah kantoi ttg Ajwa Dates tetiba paraquat pulak kelu ...

Apa kata ko simpan sikit bodoh tu utk raya tahun depan  
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2016 07:14 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 6-7-2016 01:10 AM
Apa kata ko simpan sikit bodoh tu utk raya tahun depan

LOL , respond dari 'mat slow' yg kurang akal.

Ko masih nak cuba tukar topic pasal kebodohan ko terserlah. Ade ke bila kantoi pasal Ajwa Dates tetiba jadi paraquat pulak.

Ha ha , pada ko - Ajwa Dates = paraquat? Bagus lah tu

Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2016 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 7-7-2016 11:14 AM
LOL , respond dari 'mat slow' yg kurang akal.

Ko masih nak cuba tukar topic pasal kebodohan ko  ...

Subhaallah... ko ni mmg mat slow?  
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2016 08:32 AM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 7-7-2016 07:24 PM
Subhaallah... ko ni mmg mat slow?

Ha ha , coming from 'mat slow' yg klaim Ajwa Dates = paraquat ..... bagus lah tu

Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2016 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 8-7-2016 12:32 AM
Ha ha , coming from 'mat slow' yg klaim Ajwa Dates = paraquat ..... bagus lah tu

Ko nie otak lembam? Badi mat slow dah jatuh kt ko  
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2016 02:29 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 8-7-2016 10:37 PM
Ko nie otak lembam? Badi mat slow dah jatuh kt ko

Ha ha , jadi pada ko ... 'mat slow' , Ajwa Dates = paraquat , spt ko tetiba tukar topik bukan kebodohan lah

Bagus lah tu

Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2016 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 9-7-2016 06:29 AM
Ha ha , jadi pada ko ... 'mat slow' , Ajwa Dates = paraquat , spt ko tetiba tukar topik bukan kebo ...

Mashaallah.... Mmg x habis bongok ko tu  
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2016 10:46 AM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 9-7-2016 11:27 PM
Mashaallah.... Mmg x habis bongok ko tu

LOL , dari 'mat slow' yg tetiba klaim Ajwa Dates = paraquat ...... bagus lah tu

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2016 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 10-7-2016 02:46 AM
LOL , dari 'mat slow' yg tetiba klaim Ajwa Dates = paraquat ...... bagus lah tu

Seriously... ko nie mmg bodoh kan?  
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2016 01:34 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 10-7-2016 12:21 PM
Seriously... ko nie mmg bodoh kan?

Ha ha , pada orang rasional .... orang bodoh adalah spt ko 'mat slow' yg kaitkan Ajwa Dates = paraquat

Bagus lah tu .... dah lah badan ko dah hancing kena kencing dgn geng atheis ko tu

Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2016 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 10-7-2016 05:34 AM
Ha ha , pada orang rasional .... orang bodoh adalah spt ko 'mat slow' yg kaitkan Ajwa Dates = para ...

Benda simple nie pun ko tak faham?  
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2016 06:58 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 10-7-2016 05:45 PM
Benda simple nie pun ko tak faham?

Ha ha , pada ko , 'mat slow' , Ajwa Dates = paraquat ... simple nak paham ko cakap

Ko ni dah mereng ke?

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2016 02:43 AM From the mobile phone | Show all posts
sam1528 replied at 10-7-2016 10:58 AM
Ha ha , pada ko , 'mat slow' , Ajwa Dates = paraquat ... simple nak paham ko cakap

Ko ni dah me ...

Aku terhibur melibat kebebalan kamu  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081736s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list