Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8139
View
225
Reply

Ada sesiapa di kalangan umat nabi muhd nk jadi volunteer?

[Copy link]

Author: Euro_2016       Show all posts   Read mode

Post time 23-7-2016 02:15 AM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 23-7-2016 02:11 AM
oh my gosh.......... banyaknya bodoh ko tu

i think thread yg awak buat yg mengusulkan nak test pi minum paraquat tu yg amat tak masuk akal sebab itu dah masuk inflicted self harm.


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 03:50 AM | Show all posts
mbhcsf replied at 22-7-2016 06:15 PM
i think thread yg awak buat yg mengusulkan nak test pi minum paraquat tu yg amat tak masuk akal se ...

tak yakin dgn nabi kau atau perawi sudah nyanyuk sekali lagi?  


Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2016 06:58 AM | Show all posts
Atheist cuba membawa definition dari hadith tu ikut apa yang dia nak kita percaya.

Atheis tak akan bezakan maksud antidote dengan preventive medicine.

Dan dia tak faham yang nabi s.a.w. sebut al-ajwa bukan rutab atau tamar.

Its specifically al-ajwa.
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 12:48 AM | Show all posts
@sam1528   takmo tunjuk bodoh lagi kaa?  
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 12:50 AM | Show all posts
ibnur replied at 22-7-2016 10:58 PM
Atheist cuba membawa definition dari hadith tu ikut apa yang dia nak kita percaya.

Atheis tak aka ...

lu tak reti bahasa kaa? sama spesis dgn mat slow?  
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 01:46 AM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 24-7-2016 12:50 AM
lu tak reti bahasa kaa? sama spesis dgn mat slow?

u baca ni bebetul , u ni misintepret banyaklah.

The Poison/Toxin": The word actually used is "summ" which means, poison or toxin. The problem is some people think it is about instantly killing poisonous stuff. However the fact mention in Hadith that it benefitswhen taken as the first thing early in the morning and on regular basis itself establishes that it is about toxins, which are indeed poisonous and harmful to the body. Also see the following evidence.
Al-Mawarid Arabic-English Dictionary Dar el-Elm Lilmalayin, Beirut


1995 p.642

Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 01:48 AM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 24-7-2016 12:48 AM
@sam1528   takmo tunjuk bodoh lagi kaa?

u faham tak

ajwa tu ape
rhutarb tu ape
tamar tu ape?
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 12:31 PM | Show all posts
Edited by sam1528 at 24-7-2016 12:56 PM
Hujatul_Jihad replied at 23-7-2016 02:11 AM
oh my gosh.......... banyaknya bodoh ko tu

Aku dok cari 'peer reviewed medical publication' yg ajwa dates = paraquat

Yg aku jumpa adalah ini , pengakuan ko mat slow



Kesian

Apa tu , pada ko ajwa dates = paraquat ye ..... ha ha



Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 08:49 PM | Show all posts
sam1528 replied at 24-7-2016 04:31 AM
Aku dok cari 'peer reviewed medical publication' yg ajwa dates = paraquat

Yg aku jumpa adalah i ...

tak habis lagi bodoh ko? terima kasih krn menghiburkan hati silent readers  
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2016 11:18 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 24-7-2016 08:49 PM
tak habis lagi bodoh ko? terima kasih krn menghiburkan hati silent readers

LOL , yg bodoh adalah ko aje mengaku ajwa dates = paraquat

Tak bodoh ke tu? Cuba ko cerita sikit ....

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:18 PM | Show all posts
sam1528 replied at 24-7-2016 03:18 PM
LOL , yg bodoh adalah ko aje mengaku ajwa dates = paraquat

Tak bodoh ke tu? Cuba ko cerita siki ...

bila aku sama kan ajwa dates dgn paraquat? otak lu dah mereng dok hantuk kepala kat lantai?  
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:27 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 26-7-2016 08:18 PM
bila aku sama kan ajwa dates dgn paraquat? otak lu dah mereng dok hantuk kepala kat lantai?  :laug ...

Punya lah banyak post dan baru sekarang ko nak ungkit bila ko samakan ajwa dates & paraquat

Awat hang pengecut sangat?

Kalo ko tak kata demikian .... buktikan .... pada aku senang aje , the minute ko suruh teguk paraquat , ko dah samakan dgn ajwa dates

Ko suka tak suka ko punya pasal .... ha ha mat slow yg ingat ajwa dates = paraquat

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:29 PM | Show all posts
sam1528 replied at 26-7-2016 12:27 PM
Punya lah banyak post dan baru sekarang ko nak ungkit bila ko samakan ajwa dates & paraquat

Awa ...

BODOH kaa?  
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:31 PM | Show all posts

Err ... bodoh macam sorang mat slow tu yg mati2 kata ajwa dates = paraquat?

Ha ha

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:38 PM | Show all posts
sam1528 replied at 26-7-2016 12:31 PM
Err ... bodoh macam sorang mat slow tu yg mati2 kata ajwa dates = paraquat?

Ha ha

astaga............ punya laa bodoh melantun2 nie  
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:41 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 26-7-2016 08:38 PM
astaga............ punya laa bodoh melantun2 nie

Betul , sorang mat slow tu yg mati2 mangaku ajwa dates = paraquat memang bodoh melantun2

Betul tak? Ha ha

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:44 PM | Show all posts
sam1528 replied at 26-7-2016 12:41 PM
Betul , sorang mat slow tu yg mati2 mangaku ajwa dates = paraquat memang bodoh melantun2

Betul  ...

sejak bila pula aku kata ajwa dates adalah sama dgn paraquat?  


dah mereng dok hantuk kepala kat lantai simen?  
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:45 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 26-7-2016 08:44 PM
sejak bila pula aku kata ajwa dates adalah sama dgn paraquat?  

Kena tanya mat slow pasal apa dia klaim ajwa dates = paraquat

Oops ... ko kan mat slow



Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:47 PM | Show all posts
sam1528 replied at 26-7-2016 12:45 PM
Kena tanya mat slow pasal apa dia klaim ajwa dates = paraquat

Oops ... ko kan mat slow

kesiannya........ otak dah sewel..... tu baru hantuk kepala kat lantai......

belum terjun bangunan lagi......  
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2016 08:50 PM | Show all posts
Hujatul_Jihad replied at 26-7-2016 08:47 PM
kesiannya........ otak dah sewel..... tu baru hantuk kepala kat lantai......

belum terjun bangu ...

Hmmm , betul jugak ko cakap. Si mat slow yg mati2 klaim ajwa dates = paraquat mungkin dah terhantuk kepala kat lantai

Skg dia dah jadi mat super slow

Oops .... bukan ko ke skg mat super slow? Ha ha

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080873s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list