Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
70128
View
776
Reply

Siapa Shark, BF Aku Ni? & Kisah Kisah Lain (PENERANGAN : #726 - 19/11)

[Copy link]

Author: 9teen    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-11-2016 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
I trust u TT. Get well soon.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2016 03:23 PM | Show all posts
mula2 aku berat aty betul nk buka benang nih..
pas aku baca...
byk yg tersangkut2 ceritanya dik...
byk persoalan...
tp cerita ko mmg best...
bab yg antu duk menepek depan cermin mata bertentang mata tu bnde yg aku paling skeri meri...

Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2016 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doubleA at 30-11-2016 12:04 AM

Gws tt. May Allah ease everything you do
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2016 01:33 PM | Show all posts
cian TT......Bertabah la yer....moga di beri kesembuhan...
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2016 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Get well soon 9teen. Looking forward to read your stories.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2016 01:30 PM | Show all posts
syabas TT citer best
kalo citer x betul pon aku x kesah yg penting aku enjoy je baca


cume akdang aku nyampah dgn forumer lain sebuk nak spekuan MRSM mana lah ape lah..
ko sebuk suh TT sambung citer pastu ko dh baca kan awal2 TT ckp dia x kan dedahkan lokasi mana.

ko speku lah csi lah pastu korg marah2 TT plak.. adoilaaa..

take ur time kan
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2016 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cepat sembuh TT
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 04:06 PM | Show all posts
semoga TT cepat sembuh ya...

kami tunggu TT ga ni.. sbb tergantung cite TT ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2016 07:28 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2016 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
watachiwa replied at 1-12-2016 01:30 PM
syabas TT citer best
kalo citer x betul pon aku x kesah yg penting aku enjoy je baca


Kan... Kadang2 stress bila pakat sibuk nak speku exact story..    Hahah.. Sampai jadi detektif bagai..    Peace!
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2016 01:23 PM | Show all posts
Semoga cepat sembuh ye tt...
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2016 09:19 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2017 11:00 AM | Show all posts
TT moga cepat sembuh ya.. kami kat sini menunggu nunggu kemunculan TT..
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2017 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ffawwaz replied at 21-7-2016 04:42 PM
SAMURA upper form sajork uols..
iols speku kalau x SMSJ Kluang, mesti SAKTI..


Mmg bukan Samura sebab takde form 1 & takde bukit. Sungai ada lah. & ada tanah perkuburan. Rindunya pau kubur! Ada gak cerita ingat nak selit kalau rajin nak menaip.

To TT mmg layan lah thread ni  
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 10:45 AM | Show all posts
anarina replied at 22-1-2017 09:06 PM
Mmg bukan Samura sebab takde form 1 & takde bukit. Sungai ada lah. & ada tanah perkuburan. Rinduny ...

selit jgn tak selit..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2017 08:02 AM | Show all posts
We want more!! We want more!! Anyway, semoga cepat sembuh TT
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2017 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
get well soon tt. aku kat sini nak baca je, tak delah gigih nak csi bagai. choiii.

kitorang tunggu tt update story
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Gws tt ..
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 03:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga TT cepat sembuh..sabar menunggu cerita seterusnya..
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2017 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape kaba tt?dh sihat ke? Dh nk pose ni.. Hrp tt boleh menjalani puasa elok2.. N btambh sihat.. Ade update tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2017 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by esteryen at 13-5-2017 06:33 PM
9teen replied at 10-8-2016 05:29 PM
P/S : Lepas update cerita ni, bagi aku masa sikit untuk update cerita Parakang ya?

Tak tahu kena ...


Ingatkan nak je jadi SR enjoying this thread tapi tak jadi bila i baca part2 tu :_____(

Sedih sgt :_____(
I mean sampai tahap :____( u will feel God has forsaken u, that kind of hopelessness  :___(
I faham sesgt how it feels :____(
Gladly semua tu dah jadi past tenses.

Kalau adik 19teen ni kat depan me now, nak peluk u kuat kuat :___(
IMG_4398.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2017 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru baca thread tt ni...sedihnya dik...percaya je mmg ada pembuli di mana2. Dr kecik smpai bsr ada je la spesies ni...huhu...kalu yg kecik2 tu mungkin bleh dibentuk diubah...kalu yg dh besar ada akal masih membuli ssh nak ubah smpai ke tua la agaknya..menakutkan. Macamana bila dah masuk alam keja semua tu nanti dan berkeluarga tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2017 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Berjaya marathon sampai sini..

Tq tt for the stories. Betul atau tak masing2 decide sendiri..and take pengajaran apa yang patut.

To yang csi, tq juga. I love it because the stories jadi lagi alive gitu. Mzz rajin juga lalu depan mrsm terendak tu on a few occassions..harus lepas ni semua ku telek.
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2017 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah
tt =haiqal?
Shark = adam?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa khabar TT agaknya.. Semoga sihat sejahtera hendaknya. Best story ni, tapi tergantung adoi:zz
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.047573s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list