JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6214
View
80
Reply

Bosan Menjadi Manusia, Lelaki UK Memilih Jadi Kambing

[Copy link]

Author: CARI-LTS       Show all posts   Read mode

Post time 25-8-2016 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Xtaw bersyukur..
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 02:36 PM | Show all posts
bangang abadi...
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2016 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok.. Ni mmg klaka..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Pelik2 la manusia ni........
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2018 02:18 PM | Show all posts
dehel wehhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2018 11:52 AM | Show all posts
adoiiii..sakit perut aku gelak..ade jugak manusia bodoh sewel macam ni adoiyaiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2018 01:30 PM | Show all posts
tak bersyukur punya org.. takpelah, dia dah pilih jalan camtu, sape lagi leh halang ek..
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2018 02:08 PM | Show all posts
macam ni pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2019 10:42 AM | Show all posts
ada jgk org  mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2019 11:56 AM | Show all posts
Terharu dengan keyakinan dia untuk menjadi kambing, keep it up
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tahan nk gelak tgk dia mkn rumput tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry uols, saja bongkar balik cerita ni. Buat hiburan nak baca mengenangkan stress kerja hari ni. Ini punca baca mek UK nk kawin dgn selimut tu. Mcm2 jenis manusia tsk tsk tsk tsk.

Selepas 2, 3 tahun ni nak tahu gak apa jadi dgn si kambing ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2019 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry uols, saja bongkar balik cerita ni. Buat hiburan nak baca mengenangkan stress kerja hari ni. Ini punca baca mek UK nk kawin dgn selimut tu. Mcm2 jenis manusia tsk tsk tsk tsk.

Selepas 2, 3 tahun ni nak tahu gak apa jadi dgn si kambing ni.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:44 AM | Show all posts
bagus lah... binatang tak menjahanamkan bumi. tak macam manusia.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 10:49 AM | Show all posts
ololololo

terharu diterima


jgn ko pi rogol plak gadis2 kambing tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2019 02:20 PM | Show all posts
INI LAGI BODOH
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2019 10:33 PM | Show all posts
alhamdulillah bertambah kambing jadian di muka bumi ini
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 08:34 AM | Show all posts
tak tau nak gelak ke nak kesian
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2019 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
hidup lagi tak kambing ni,ke dah kena sembelih..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:48 PM | Show all posts
kalau dah tak tau nak buat pe, baik mati jek.... mengong la derang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052040s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list