Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13339
View
143
Reply

L'OCCITANE

[Copy link]

Author: sharlenetexas    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-11-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-11-2017 11:02 PM
hanya mampu melihat. huhuhu....

skg ni pun loccitane keluar perfume baru.

Ha ah lumierre tu sedap baunya
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2017 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-11-2017 11:05 PM
dulu meols tak suka sgt dgn bau serum rambut. skg ni dh tukar formula kot. tapi syampu mmg best. r ...

I suka sebab ada mcm bau lavender n mint sikit .. rasa fresh je kulit kepala
Syampu n conditioner pun i guna the same range .. byk sgt dpt both items botol 30ml tu

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 08:19 AM | Show all posts
airisa replied at 9-11-2017 11:07 PM
I suka sebab ada mcm bau lavender n mint sikit .. rasa fresh je kulit kepala
Syampu n conditione ...

u memang pengguna tegar loccitane ke?

loccitane krismas gift box ni asik kua kt i punya fb newsfeed (sponsored tu)

mcm teruja nk beli yg ni..buat hantaran..hihihi...

https://my.loccitane.com/flower-shower,42,1,79336,1160195.htm

or can u seggest me product loccitane yg newbie nk try..
TQ.
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:35 AM | Show all posts
airisa replied at 9-11-2017 07:05 PM
dah dpt limited edition calendar ... wahh .. sgt2 seronok

wah bestnya u dh dpt calendar tu..i bru nk g ambik arini..dh suh SA loccitane ioi city mall simpankan utk i yg premium calendar..mmg kena beli satu barang ke?klu wajib i nk beli serum rambut tu juga..i mmg pakai syampoo loccitane ni..good for my hair..reduce hair fall..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
mel18 replied at 10-11-2017 08:19 AM
u memang pengguna tegar loccitane ke?

loccitane krismas gift box ni asik kua kt i punya fb news ...

Nak kata tegar sgt tu tak la sebab biasa la kan perempuan, mudah terpengaruh.. Tapi yg I suka sgt handcream shea butter tu, syampoo and hair serum.. facial serum divine.. kiranya walaupun berubah pakai product lain, still balik beli semula those items

Kalau u suka body wash .. ada packaging menarik utk hantaran..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
wanta replied at 10-11-2017 09:35 AM
wah bestnya u dh dpt calendar tu..i bru nk g ambik arini..dh suh SA loccitane ioi city mall simpan ...

Ha ah.. Kira purchase with purchase.. pi la ambil cepat dah ada byk outlet dah out of stock calendar tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 09:52 AM | Show all posts
airisa replied at 10-11-2017 09:43 AM
Ha ah.. Kira purchase with purchase.. pi la ambil cepat dah ada byk outlet dah out of stock calend ...

tula, rehat ni bru nk g...xsempat nk g sebelum2 ni...thanks for your info..
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 10:22 AM | Show all posts
lilpurplelady replied at 2-5-2017 12:07 PM
ok ke product muka Locctane ni uoll? Ioll pakai dkt badan mmg berkesan sgt2, tp kn dkt muka ioll p ...

eh sama la.. muke mmg pakai sk2.. tp xbekesan jugak.. bila baca thread ni dah mule terpengaruh ni.. tp sk2 xhbs2 lg ni.. adoi...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 11:30 AM | Show all posts
LostStar replied at 10-11-2017 10:22 AM
eh sama la.. muke mmg pakai sk2.. tp xbekesan jugak.. bila baca thread ni dah mule terpengaruh ni. ...

habiskan dulu your current skincare .. lepas tu apa yg dah habis tu, beli la 1 by 1 ...

check samada suits dgn u ke tak

masa i pi baru ni, i try la cleansing balm tu, apparently terus merah tgn tapi the other hand guna cleansing foam, ok pulak.. so i know i tak boleh guna cleansing balm

Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 11:55 AM | Show all posts
airisa replied at 10-11-2017 11:30 AM
habiskan dulu your current skincare .. lepas tu apa yg dah habis tu, beli la 1 by 1 ...

check s ...

hah tula.. da berkira bila nk habiskan semua produk ni.. esok baru kali pertama nak try facial sk2, nak tengok mcmne result dia nanti..tpi kalau sk2 pakai tahan 4-5 bulan.. kalau loccitane ni mcmne pula ea?
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2017 12:26 PM | Show all posts
hand lotion dia bes hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 12:31 PM | Show all posts
huhu

dh pegi weekend aritu..
perfume nye wangi n lost lasting..hehe

try yg new release n cherry blossom..best2..
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 03:01 PM | Show all posts
mel18 replied at 10-11-2017 08:19 AM
u memang pengguna tegar loccitane ke?

loccitane krismas gift box ni asik kua kt i punya fb news ...

my fave is body wash...1st try and sampai skrg still maintain guna almond shower oil...bila dh ada eco pack ni mmg i berulang beli yg tu...others, i suka hair product (syampoo and conditioner), hand lotion dan utk face, i suka sgt divine set...i xpernah beli perfume dia..tpdlm set premium calendar ni byk gak miniature perfume...so i nk try dl...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 05:09 PM | Show all posts
mel18 replied at 13-11-2017 12:31 PM
huhu

dh pegi weekend aritu..

beli tak?

my sales advisor tu cakap, nanti dekat nak christmas akan keluar byk lagi gift sets ...
Reply

Use magic Report

Post time 13-11-2017 05:22 PM | Show all posts
airisa replied at 13-11-2017 05:09 PM
beli tak?

my sales advisor tu cakap, nanti dekat nak christmas akan keluar byk lagi gift sets . ...

kikiki..naseb x beli..i dh aim 1 tu..chery blossom series ade body shower lotion n perfume kecik..
rm210..

tp i x suka dgn SA kat situ..
1st2 i masuk kedai..dia tnye bajet..i jwb la rm200..
lps tu dia tunjuk la set2 yg bwh rm200..

pastu i tnye perfume..dia kata perfume kita xde range bwh rm200..
perfume kita sgt mahal bla2..heheh

i layankan je la..end up x beli rmi customer dia entertaint..so dia mcm x entertaint kat i sgt..

tp dh aim dh..next time tggu nk dkt2 krismas nt.hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2017 03:47 PM | Show all posts
mel18 replied at 13-11-2017 05:22 PM
kikiki..naseb x beli..i dh aim 1 tu..chery blossom series ade body shower lotion n perfume kecik.. ...

kadang2 memang SA ni ada angin .. nasib baik i dpt SA yg ok ... nanti bila i dpt update ada set2 baru, i bagi tahu yea
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2017 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Huhu..
At last i menghabiskan duet jugak kat loccitane ni..huhuhu..
Beli gift set yg body shower..konon nak beli tu je..end up..
Terbeli immortel make up remover (cleansing oil) + almond body shower..
So far bru pakai makeup remover tu (nk buat double cleansing korean step), ok sgt..pakai skit je dh hilang makeup eyeliner semua..tp memang rasa oily gila..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Lately i mcm bekenan ngn produk l'occitane..bnyk review cm bagus.. So i hr ni i sambau gift set yg ada almond concentrate, shower oil, hand cream n sabun.. I beli online, x smpt pegi ket kedai..beli online dpt disc 10 ringgit..hopefully dpt sample dlm gift set tu nnti..
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2017 02:46 PM | Show all posts
retnoel replied at 28-12-2017 09:12 PM
Lately i mcm bekenan ngn produk l'occitane..bnyk review cm bagus.. So i hr ni i sambau gift set yg a ...

you will love it.....


Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2017 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
intanazlynna replied at 29-12-2017 02:46 PM
you will love it.....

Hope soo sis..x sabau tggu gift smpai..#2018startorganic..suka baca review product yg gud2 ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.179323s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list