Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12297
View
171
Reply

Hada Labo dari Jepun

[Copy link]

Author: sharlenetexas       Show all posts   Read mode

Post time 20-7-2017 01:20 PM | Show all posts
ade sape2 yg pakai range merah..? blh bg review sikit..?
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2017 12:46 PM | Show all posts
iols suka watergel HL. range whitening. kulit iols jenis combination. kat pipi dry tzone oily.
dulu muka memang berminyak. duduk dalam ekon pon macam leh goreng telur minyak dia.
risau sebenarnye nak gune moisturizer takut lagi berminyak. tapi sebab watergel iols try guna.

tapi memang best. less oily and lebih konpiden bare face. but then, iols la kan. orang lain xtau.


C360_2016-12-04-11-26-37-891.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-7-2017 01:13 PM | Show all posts
esbatu replied at 21-7-2017 12:46 PM
iols suka watergel HL. range whitening. kulit iols jenis combination. kat pipi dry tzone oily.
dulu ...

iols pernah guna botol hijau. buat jd night mask. best kan rasa ringan mcm x pakai apa2.

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 09:27 AM | Show all posts
ari tuh guardian ade bual jualan gudang.... soo aku beli la mendealah ni HADA LABO Mild Peeling Lotion.. mcm best.... reger rm 25

ni dah nak abes... rase mcm nak beli lgi.. tp rege normal mahal laaa

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 01:07 PM | Show all posts
True-X replied at 25-7-2017 09:27 AM
ari tuh guardian ade bual jualan gudang.... soo aku beli la mendealah ni HADA LABO Mild Peeling Loti ...

guardian buat jualan gudang kat mana? ruginya tak tahu.. sara pakai HL mild peeling ni nak tunggu rege dia diskaun susah bebenor

Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 01:35 PM | Show all posts
sara_thrash replied at 25-7-2017 01:07 PM
guardian buat jualan gudang kat mana? ruginya tak tahu.. sara pakai HL mild peeling ni nak tunggu  ...

ni ari tuh kt subang parade.. lama dah.. bulan 12 tahun 2016...
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 11:13 PM | Show all posts
sara_thrash replied at 25-7-2017 01:07 PM
guardian buat jualan gudang kat mana? ruginya tak tahu.. sara pakai HL mild peeling ni nak tunggu  ...

eh kebetulan pula..kat thread ni sharlene ada post pasal Guardians Sale kat Amcorp Mall..sale sampai 30hb ni..

https://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1014258&pid=65885773&page=20&extra=page%3D1#pid65885773
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2017 11:16 PM | Show all posts
esok Insyaallah  iols pergi Guardians sale lepas braces appointment, nanti iols update kat sini  produk Hada Labo yg masih available kat sana..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2017 12:39 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 25-7-2017 11:13 PM
eh kebetulan pula..kat thread ni sharlene ada post pasal Guardians Sale kat Amcorp Mall..sale samp ...

ni sape2 yg bisnes personal seller bolehlah buat duit ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 09:43 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 25-7-2017 11:16 PM
esok Insyaallah  iols pergi Guardians sale lepas braces appointment, nanti iols update kat sini  pro ...

plz update ada tak HL memurah kat sana.. tq
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 04:03 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 25-7-2017 11:16 PM
esok Insyaallah  iols pergi Guardians sale lepas braces appointment, nanti iols update kat sini  pro ...

Elle, apa yg best dekat guardian sale Tu..I igt nk pg juga..tp nk tau dl berbaloi ke x..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 08:41 PM | Show all posts
wanta replied at 26-7-2017 04:03 PM
Elle, apa yg best dekat guardian sale Tu..I igt nk pg juga..tp nk tau dl berbaloi ke x..hehehe

takde yg best...sbb mostly barang Guardian je..huhu.. ada sikit produk Safi, Bio Essence...make up ada In 2 IT...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 08:42 PM | Show all posts
sara_thrash replied at 26-7-2017 09:43 AM
plz update ada tak HL memurah kat sana.. tq

Takde produk Hada Labo..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 08:43 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 26-7-2017 12:39 AM
ni sape2 yg bisnes personal seller bolehlah buat duit ni.

penat wooo jadi ps...>.<
tapi sale yg kat Amcorp Mall ni secara kecil-kecilan je..tak banyak jenama join..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2017 09:17 PM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 26-7-2017 08:43 PM
penat wooo jadi ps...>.<
tapi sale yg kat Amcorp Mall ni secara kecil-kecilan je..tak banyak jena ...

PS barang kecik2 ok la kot. Kalau ikea penat badan angkat barang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 09:40 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 26-7-2017 09:17 PM
PS barang kecik2 ok la kot. Kalau ikea penat badan angkat barang.

ya...macam tudung ke..baju okay la..ringan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 10:04 PM | Show all posts
Edited by Elle_mujigae at 26-7-2017 10:06 PM

tadi compare harga Hada Labo antara Watson dan Guardian... for now, Guardian lagi murah..







Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-7-2017 10:19 PM | Show all posts
@Elle_mujigae uols ada kad watsons ke? Iols tiap kali nk bayar, belum sempat cashier tanya, iols terus cakap kalau ada point tolak je
Bulan lepas best sbb sbb member dapat less RM5 bila beli lebih RM15 utk pembelian pertama.
Walaupun watsons ada member card, kadang2 suka Guardian sbb selalu display mini size 50 ml. Selalu rege RM5. Iols nk cari Hada Labo, Simple, Eubos, Palmer's. Iols suka beli biskut wafer Knopper ke apa nama dia. Selalu cakap kt mak iols biskut mahal ni

Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2017 10:41 PM | Show all posts
sharlenetexas replied at 26-7-2017 10:19 PM
@Elle_mujigae uols ada kad watsons ke? Iols tiap kali nk bayar, belum sempat cashier tanya, iols ter ...

dulu2 ada kad watson..masa baru dilancarkan..pastu hilang dan hari tu nak beli veet member price gigihkan juga la beli kad baru yg ada touch n go tu...kita personally suka guardian lagi..  yg mini size tu selalu nampak dekat2 kaunter..senang kan nakmasuk dlm beg atau just  nak try je dulu..

tak pernah try pula biskut Knopper tu... sedap eh...
yg kita  baru tahu tadi, cookies Famous Amos dah naik harga lagi..dah jadi cookies mahal..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 07:46 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 26-7-2017 08:42 PM
Takde produk Hada Labo..huhu

nasib u kasitahu, so i tak payah pergi.. tq elle

Comments

most welcome sara..=)  Post time 28-7-2017 07:15 PM
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 08:33 AM | Show all posts
tq momod bagi tacang..

Comments

no problem esbatu..thanks for sharing sharing ..=)  Post time 28-7-2017 07:15 PM
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 11:02 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 26-7-2017 08:41 PM
takde yg best...sbb mostly barang Guardian je..huhu.. ada sikit produk Safi, Bio Essence...make up ...

ooo klu cmtu xyh pgila...xbest mana klu xde brg sgt...tq elle

Comments

most welcome wanta.. =)  Post time 28-7-2017 07:14 PM
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2017 02:49 PM | Show all posts
True-X replied at 25-7-2017 09:27 AM
ari tuh guardian ade bual jualan gudang.... soo aku beli la mendealah ni HADA LABO Mild Peeling Loti ...

nk try hat ni lak.. nk buang kulit mati..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 10:46 AM | Show all posts
moi beli yg trial set. so far sesuai ngan kulit...will continue..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2017 07:14 PM | Show all posts
eezah797 replied at 20-7-2017 01:20 PM
ade sape2 yg pakai range merah..? blh bg review sikit..?

range merah utk anti ageing eh? kita tak belek2 sgt range merah sbb tgk harga macam mahal je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2018 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.061558s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list