Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
19361
View
360
Reply

Handbag / Shoes / Accesories Lovers: Part 10

[Copy link]

Author: nut.legacy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-8-2016 09:56 AM | Show all posts |Read mode
Edited by nut.legacy at 14-9-2016 01:18 AM

Hi, since the last thread psl handbag dah cecah 101 pages.. bole sambung kt sini

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 12:06 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 12:47 PM | Show all posts
CHECK IN!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 12:48 PM | Show all posts
btw korang, ada jumpa 1 ig ni suma bab PS suma, feedback dr customers.

search kt ig handbag_police_malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 12:51 PM | Show all posts
iloveyou replied at 18-8-2016 12:48 PM
btw korang, ada jumpa 1 ig ni suma bab PS suma, feedback dr customers.

search kt ig handbag_polic ...

haha i pun baru lepas baca.

berani nya georgous telawi bukak kedai jual handbag palsu dgn ori price!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 12:52 PM | Show all posts
zoe1511 replied at 18-8-2016 12:51 PM
haha i pun baru lepas baca.

berani nya georgous telawi bukak kedai jual handbag palsu dgn ori p ...

pochette metis lak tu! haihhh post bru ni psl ladydior tu, kesian org2 yg kena tipu cmtu je, huhu

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 01:09 PM | Show all posts
check in............
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2016 02:16 PM | Show all posts
iloveyou replied at 18-8-2016 04:52 AM
pochette metis lak tu! haihhh post bru ni psl ladydior tu, kesian org2 yg kena tipu cmtu je, huhu
...

tu la.. berani gila kot buat disclaimer cmtu and tipu org hidup2... it was a fun reading material time relaks kt rumah...

yg kelakar bila another PS nk komen gak sekali dia pn kene hentam sekali
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2016 02:36 PM | Show all posts
zoe1511 replied at 18-8-2016 04:51 AM
haha i pun baru lepas baca.

berani nya georgous telawi bukak kedai jual handbag palsu dgn ori p ...

the best part bila dia senang2 je nk refund duit org tu.. then sell it back to another victim.

dulu i pernah kene tipu tp bukan online, i nampak iklan kt surat khabar psl clearance sale luxury items such as Chanel, Gucci etc.. i siap pujuk hubby pegi butik dia kt PJ. nama butik tu Melwani. sampai aje mmg nampak convincing sbb dia ada own building. time tu mmg x berapa nk mampu beli brg2 luxury so bila tgk price kasut ballerina Chanel cost dalam 700+ terus i nk beli.. hubby kata nampak mcm x ori je.. terus rasa x sedap hati. balik rumah google logo chanel.. then realized mmg kene tipu... google nama Melwani.. mmg bad repo. the next day pegi butik, ada guard jaga kata diorang tutup kedai..x tau bile balik... i bengang gile.. start buat research and managed to get the owner contact no.. dia kata dia kt overseas, a week after baru balik. fine! i tunggu dia balik msg seme x reply till i dpt call dia personally.. dia kata dia bole refund. hubby went to see him and minta refund.. dia bole ckp brg dia mgm original.. bla bla bla
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 02:42 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 18-8-2016 02:16 PM
tu la.. berani gila kot buat disclaimer cmtu and tipu org hidup2... it was a fun reading material  ...

hanis vogue variety tu kena hentam? iols ada nampak dia tapi x baca lak dia komen apa
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 02:43 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 18-8-2016 02:36 PM
the best part bila dia senang2 je nk refund duit org tu.. then sell it back to another victim.

...

nak report kat siapa ya kalau tau org tu jual fake items? tapi kat petaling street pun bersepah jaahhh
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 02:54 PM | Show all posts
check in
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2016 03:01 PM | Show all posts
zoe1511 replied at 18-8-2016 06:42 AM
hanis vogue variety tu kena hentam? iols ada nampak dia tapi x baca lak dia komen apa

asalnya dia nk komen psl sha shaari tu... client dia pn kene tipu dgn sha tu.. sekali ada org komen dia pn gak... pastu dah kene hentam terus dia diam
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 03:48 PM | Show all posts
HH ni, dr korset smpai ke PS x mnjadi huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-8-2016 03:59 PM | Show all posts
iloveyou replied at 18-8-2016 07:48 AM
HH ni, dr korset smpai ke PS x mnjadi huhu

i x bole tahan dulu dia upload gambar sandal tp dia x buat pedi.. adoyaii.. bila org tegur dia kata cuaca sejuk... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 09:12 PM | Show all posts
ngerinye dngr org kna tipu beg tak ori.. tpi yg herannye these PS mampu ek gi europe konon2 nak beli beg utk2 client mereke , dah2 nak sell kat client boleh plak beg replica 1:1. i wonder if these PS kena ambik tindakan mahkamah ke ape?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2016 12:04 PM | Show all posts
So far Sha refund customers dia, rasanya that's why customers dia yang tertipu tu tak buat report
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-8-2016 03:07 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 19-8-2016 04:04 AM
So far Sha refund customers dia, rasanya that's why customers dia yang tertipu tu tak buat report

yes.. pandai dia buat mcm tu.. then dia jual balik bag tu... so far i beli bag online dgn euphoria junction, ash0780.. diorang ok
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2016 10:20 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 18-8-2016 07:59 AM
i x bole tahan dulu dia upload gambar sandal tp dia x buat pedi.. adoyaii.. bila org tegur dia kat ...

come on..

tu pemalas namanya..

i pakai kasut tertutup juga, x de nails buruk kotor mcm gitu..

nails treatment, kulit semua tu ada je..

dah dasar pemalas mmg x boleh nak tlg la..

muka  penuh mekap, tgk kaki berkerak kepam serupa her chanel flatties yang kucing kencingkan tu la..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2016 10:23 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 19-8-2016 07:07 AM
yes.. pandai dia buat mcm tu.. then dia jual balik bag tu... so far i beli bag online dgn euphoria ...

you search euphoria junction tgk..

ada wey kes minah ni..

keyword, euphoria junction penipu, nnt keluar kisah customer tu..

yg ni dijanji kan barang elok, baru tp customer dpt yg lipas keluar dr bag prada, that cost her 5k..
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2016 10:24 PM | Show all posts
zoe1511 replied at 18-8-2016 06:43 AM
nak report kat siapa ya kalau tau org tu jual fake items? tapi kat petaling street pun bersepah ja ...

report counterfeit brg tiruan tp dijual dgn harga original dan menipu customers..

brg petaling st ada ke sampai beribu dorang charge utk sebiji handbag palsu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2016 10:26 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 18-8-2016 06:36 AM
the best part bila dia senang2 je nk refund duit org tu.. then sell it back to another victim.

...

ayo..

kasut chanel on sale pon x de lagi la you below 1k..

my preloved chanel shoes pon seller letak harga 1.5k..

700 tu dh mcm harga kasut mcm ecco, ugg
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2016 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 18-8-2016 03:59 PM
i x bole tahan dulu dia upload gambar sandal tp dia x buat pedi.. adoyaii.. bila org tegur dia kat ...

check in ...
hahaha part tu i ada baca, pastu org tegur dia kan, dia block terus org tu, tp kemudian lepas tu dia dah pakai sock hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2016 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 19-8-2016 02:23 PM
you search euphoria junction tgk..

ada wey kes minah ni..

Yes i tau pasal case tu.. Dr kan? Tp skang i dah beli few stuffs dgn dia.. Alhamdullilah.. I think ni masa dia awal2 meniaga dulu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2016 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 19-8-2016 02:26 PM
ayo..

kasut chanel on sale pon x de lagi la you below 1k..

Tu la.. Masa ni i mmg naive.. Excited sgt nampak harga mcm tu x pikir pjg.. But the good thing is i l belajar dr kesilapan i and more careful now
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055244s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list