Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
114573
View
1634
Reply

Handbag / Shoes / Accesories Lovers: Part 10

  [Copy link]

Author: nut.legacy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-8-2016 10:24 PM | Show all posts
zoe1511 replied at 18-8-2016 06:43 AM
nak report kat siapa ya kalau tau org tu jual fake items? tapi kat petaling street pun bersepah ja ...

report counterfeit brg tiruan tp dijual dgn harga original dan menipu customers..

brg petaling st ada ke sampai beribu dorang charge utk sebiji handbag palsu?
Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2016 10:26 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 18-8-2016 06:36 AM
the best part bila dia senang2 je nk refund duit org tu.. then sell it back to another victim.

...

ayo..

kasut chanel on sale pon x de lagi la you below 1k..

my preloved chanel shoes pon seller letak harga 1.5k..

700 tu dh mcm harga kasut mcm ecco, ugg
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2016 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
nut.legacy replied at 18-8-2016 03:59 PM
i x bole tahan dulu dia upload gambar sandal tp dia x buat pedi.. adoyaii.. bila org tegur dia kat ...

check in ...
hahaha part tu i ada baca, pastu org tegur dia kan, dia block terus org tu, tp kemudian lepas tu dia dah pakai sock hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2016 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 19-8-2016 02:23 PM
you search euphoria junction tgk..

ada wey kes minah ni..

Yes i tau pasal case tu.. Dr kan? Tp skang i dah beli few stuffs dgn dia.. Alhamdullilah.. I think ni masa dia awal2 meniaga dulu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-8-2016 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 19-8-2016 02:26 PM
ayo..

kasut chanel on sale pon x de lagi la you below 1k..

Tu la.. Masa ni i mmg naive.. Excited sgt nampak harga mcm tu x pikir pjg.. But the good thing is i l belajar dr kesilapan i and more careful now
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2016 06:54 AM | Show all posts
nut.legacy replied at 20-8-2016 09:02 AM
Yes i tau pasal case tu.. Dr kan? Tp skang i dah beli few stuffs dgn dia.. Alhamdullilah.. I think ...

Dr tila tu satu..

Another person pon kena, org lain juga..
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 01:56 PM | Show all posts
agak2  hujung bulan 8 ni ada sales tak kat US. my fren  is going for biz trip.igt nak pesan tapi tgk website xmurah jugak... mungkin sbb x sale kot.kat website tu harga butik kan..kalau outlet pulak macamane  ye ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2016 07:46 PM | Show all posts
hidet replied at 22-8-2016 05:56 AM
agak2  hujung bulan 8 ni ada sales tak kat US. my fren  is going for biz trip.igt nak pesan tapi tgk ...

You nak dia cari kan di butik ke outlet?

Klu di butik harga sale x sama..

Sbb now dh nak habis summer, so hujung2 ni sale pon dh x massive mcm before..

Klu masuk outlet mungkin harga reasonable, but nak tgk dkt web x semestinya sama dgn outlet..

She needs to live whatssap with you klu you nak cari brg..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 02:21 PM | Show all posts
pinksarah replied at 22-8-2016 07:46 PM
You nak dia cari kan di butik ke outlet?

Klu di butik harga sale x sama..

thanks Pink sarah for the info
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aireen24 at 23-8-2016 11:31 AM

Last purchase handbag sebelum raya hari tu. Masa tu mmg xde niat pun nak beli handbag. Tapi tgk bag ni sangat practical, beli je la. At least x la mcm bag2 lain...beli sekali sekali je pakai.

I suka handbag yg boleh sling supaya sesuai dgn bentuk tubuhku yg 'sangat comel ni'...

My latest addition tods g bag third gen in black.
IMG-20160630-WA0000.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 08:51 AM | Show all posts
Edited by ankgajah7578 at 25-8-2016 11:38 AM
pinksarah replied at 19-8-2016 10:24 PM
report counterfeit brg tiruan tp dijual dgn harga original dan menipu customers..

brg petaling  ...

pink sarah.............thanks for info

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-8-2016 05:12 PM | Show all posts
aireen24 replied at 23-8-2016 10:23 AM
Last purchase handbag sebelum raya hari tu. Masa tu mmg xde niat pun nak beli handbag. Tapi tgk bag  ...

yes.. design ni mmg practical for everyday bag. i got one tp material dia outer part abis pecah2 sbb dia mcm plastic skit... dalam ok lagi tp di sbbkan dah nampak terkopek2 luar tu.. terus simpan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2016 05:33 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 25-8-2016 09:12 AM
yes.. design ni mmg practical for everyday bag. i got one tp material dia outer part abis pecah2 s ...

antara bag paling practical ni selepas longchamp neo bagi i la.
i ada bag ni:

kerana terlebih oversized sampai la ni i simpan je. tried to sell it off through glampot, tapi xde sape nak. pulak tu bahagian leather dia ok, yg bahagian kilat tu pvc kot...dah berkedut2 bahagian tu. rasa kena convert jadi weekend bag kot.

ps: i'm selling my lv hampstead sape2 minat leh pm i..


Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2016 11:56 PM | Show all posts
Ada sesapa tau harga lv neverful & delightful saiz MM di butik msia?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 12:15 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2016 08:59 AM | Show all posts
domok replied at 1-9-2016 03:56 PM
Ada sesapa tau harga lv neverful & delightful saiz MM di butik msia?

sorry.. x sure.. perhaps u can try and call the boutique. i pernah call untuk diff brand and they able to assist.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2016 09:03 AM | Show all posts
semlm check ig handbag_police_malaysia pasal blossomaunthenticgallery. kental sungguh seller tu back up diri sendiri. cara dia jawab dgn sabar remind me of paris shopping heaven dulu.. dia tak akan marah2 u balik or maki.. paris shopping heaven tu pn skang dah x jumpa ig dia. wonder what happened
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 04:01 PM | Show all posts
nut.legacy replied at 2-9-2016 09:03 AM
semlm check ig handbag_police_malaysia pasal blossomaunthenticgallery. kental sungguh seller tu back ...

Kan.. Sometimes I wonder these sellers memang niat menipu or what. Macam Ewa Premium Outlet dulu, I personally know Ewa. My ex-colleague. Memang tak sangka ada banyak cases sampai tak meniaga dah dia sekarang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-9-2016 05:03 PM | Show all posts
vanillaninja replied at 2-9-2016 08:01 AM
Kan.. Sometimes I wonder these sellers memang niat menipu or what. Macam Ewa Premium Outlet dulu,  ...

ye ke? so skang dia bisnes apa pulak?? duit org dia refund abes x? i mcm pernah dgn nama ni...

my mom ada interested nk beli bag tp nasib dia tnye i dulu.. ig chaneliaa.. i was2 skit seller ni so i x bg dia beli
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 08:21 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097978s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list