Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23886
View
987
Reply

Moh borak2.. Smbl mnjait..

[Copy link]

Author: genchi       Show all posts   Read mode

Post time 23-8-2016 01:35 PM | Show all posts
NoX replied at 23-8-2016 01:19 PM
gagah perkasa pun dalam hati ada taman hokay...


igt kan gagah perkasa kuat danbetul2 gagah tp nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 01:36 PM | Show all posts
NoX replied at 23-8-2016 01:20 PM
mana sama... klu sama takde la beza antara rasa dan makan tu...

mana leh x sama
ttp sama sbb bila rs kena telan
bukan dicicip aje
makanya ttp mkn hokeh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 04:22 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 01:35 PM
igt kan gagah perkasa kuat danbetul2 gagah tp nan hado {:1_5 ...

gagah perkasa dan kelembutan tu harus ada seiringan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 04:24 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 01:36 PM
mana leh x sama
ttp sama sbb bila rs kena telan
bukan dicicip aje

bezanya bkn pada proses akhir antara keduanya tu...
tp tujuan "rasa" dan "makan" tu berbeza...
merasa setakat utk mengetest atau pun menilai tetapi memakan adalah utk menghilangkan lapar... harap maklom...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:25 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 10:53 AM
hari ni ada poremer lain PM akak
memula hai, x jawab bg salam lak
x jawab lg kata nk berkenalan
...

ntah2 org yg sama tak yg pm akak ana tu?..
motif sgt tak berputus asa lak tu..
da org tamo layan da la kan?..
mental kowt..

Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:28 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 10:55 AM
nak wat camner
yg dia nk tgk semua kitaorg xnk
ajak tgk warcraft ler, pastu yg citer superhero l ...

the rock tu cite ape akak ana?..
sian btl dia..cite kegemaran dak laki tak di layan..
sib baik la cite the rock tu n agak cite ala2 perkasa jugak la kan?..
sb badan the rock tu je da sasa..
tamo cakap sado.. sb aritu n google maksud sado.
rupa2nya gabungan 'BESAR BODOH'..
mohtip n baru tau maksudnya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:29 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 11:27 AM
yealah jiran akak dedua belah rumah tu sesama dah kertu
dok umah jaga cucu

memasing da ada cucu ke?..
tp akak ana nenek muda pe?..
mana sama dgn mereka...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:31 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 11:28 AM
so N leh cari pasangan dan panggil dia pikachu
dan N lak adalah togopi

tapi togepi tu telur baru menetas...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:33 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 11:38 AM
tawlah yg dok dlm ni x suka menjahit cuma suka menjoyah aje
so x setaraf ke kita ni

a'ah kan... kita mana la pandai menjahit..setakat jahit butang baju pandai la...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:38 PM | Show all posts
fatehana replied at 23-8-2016 11:40 AM
yea N ada peminat kame konpius kame dgn yuya br2 ni
ini gara2 yuya pakai bj purple siap bertopi
...

lorr.. dia pakai baju kame jugak eh?..lagi la peminat konpius.
n kdg mmg tak bleh nk bezakan antara dorg berdua tau..
mcm sama je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:40 PM | Show all posts
NoX replied at 23-8-2016 11:57 AM
haishh... kalau mcm tu abg lagi la banyak meningkat ni...

apa yg meningkat tu?.. bambam abg joe ke?..
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2016 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
anniez08 replied at 23-8-2016 10:40 PM
apa yg meningkat tu?.. bambam abg joe ke?..

Usia abg la. Huhu
N mmg suke masuk porem mlm2 ea?  
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 08:49 AM | Show all posts
NoX replied at 23-8-2016 04:22 PM
gagah perkasa dan kelembutan tu harus ada seiringan...

biasa yg gagah perkasa ni mmg betul2 gagah
manakala yg gagah perkasa dan kelembutan tu sebenarnya xdelah gagah mana


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 08:50 AM | Show all posts
NoX replied at 23-8-2016 04:24 PM
bezanya bkn pada proses akhir antara keduanya tu...
tp tujuan "rasa" dan "makan" tu berbeza...
m ...

hamboiii analogi joe ttg test dan mkn ni x menhn
btw semlm jiran sebelah bg akak durian udang merah
rasanya x sedap


Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 08:55 AM | Show all posts
anniez08 replied at 23-8-2016 10:25 PM
ntah2 org yg sama tak yg pm akak ana tu?..
motif sgt tak berputus asa lak tu..
da org tamo layan ...

N igt x dulu akak ada citer ttg sorg poremer yg ada MN byk tu
klu kat FD dia suka reply post akak walau akak x layan
pastu dia guna MN yg biasa dia guna kat CI dia PA akak kat bod guhsip
then akak mengadu kat esheng dan juga admin 6
dia dpt warning dr dedua ni then lg rancak dia PA akak
kata akak memcm dan klu akak jns kaki gaduh sure dah lama akak bls
which akak buat x reti aje
then lama tu dia x kacau akak
ni lately dia suka serang akak kat CI
dan MN dia bertukar2
kejap aje dia dah mati
yg PM akak yg terbaru ni bukan dia tp ada 3 org poremer yg akak leh agak siapa
sbb diaorg ni akak x layan
so now diaorg guna MN
hanya sbb akak single mum so sesuka hati ajelah diaorg ajak akak kuar semua tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 08:59 AM | Show all posts
anniez08 replied at 23-8-2016 10:28 PM
the rock tu cite ape akak ana?..
sian btl dia..cite kegemaran dak laki tak di layan..
sib b ...

tajuk citer tu central intelligenece
citer tu kuor before raya so ms raya anak buah tunjuk citer tu
ikutkan ms memula dan ending cam x senunuh sikit sbb tunjuk bhg montot d rock
tp bila tgk kat wayang mmg dia tutup part tu
yg lawak bukan d rock tp anor pelakon
citer psl d rock jd pegawai CIA gitulah tp kena fitnah
then dia gunakan pelakon lg sorg tu yg dlm citer tu senior dia utk bantu dia
so kami anak beranak yg tgk mmg gelak sakan

N, akak pun br taw makna SADO tu
OMG gitu ke maknanya, teruk benor
nnt akak nk bg taw abudin
so lain kali jgn guna perkataan tu

Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 09:01 AM | Show all posts
anniez08 replied at 23-8-2016 10:29 PM
memasing da ada cucu ke?..
tp akak ana nenek muda pe?..
mana sama dgn mereka...

jiran kanan tu ada 2 cucu dan bakal msk tiga
yg kanan br 2 org gak
dayah kata klu twins dtg xdelah akak bising cam jiran2 akak tu
just main dlm rumah
dan ms pernah jaga twins dekat nk 2 minggu sbb mak diaorg course
akak bawa ke taman dan ckp pun slow aje
tp dedua jiran akak ni klu main atau ckp dgn cucu satu taman leh dgr taw N
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 09:02 AM | Show all posts
anniez08 replied at 23-8-2016 10:31 PM
tapi togepi tu telur baru menetas...

hahahaha oklah tu
sbb tu togepi comel dan cute
ngam ler dgn pikachu
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 09:04 AM | Show all posts
anniez08 replied at 23-8-2016 10:33 PM
a'ah kan... kita mana la pandai menjahit..setakat jahit butang baju pandai la...

dulu2 ms zaman arwah ibu akak ada boleh ler kata akak pandai menjahit esp menyembat bj kurung jhr tu
tp lps dia meninggal 21 tahun lps
nk pegang jarum pun akak kekok
lps tu kawen lak dgn arwah yg serba serbi taw
N taw x arwah lg pandai menjahit dr akak
pastu akak x reti guna mesin jahit taw
beriya dia belikan mesin jahit
hantar ke kelas menjahit
tp bini dia mmg nan hado bak kata bhs kasar bebal xleh diajar
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2016 09:06 AM | Show all posts
anniez08 replied at 23-8-2016 10:38 PM
lorr.. dia pakai baju kame jugak eh?..lagi la peminat konpius.
n kdg mmg tak bleh nk bezakan anta ...

bukan bj kame tp design dan warna yg sama
so itu yg peminat jd konpius
pernah sekali kame keluar dgn yuya utk happy hour
(bg org jepun happy hour tu penting)
diaorg keluar dlm bbrp org gaklah
then tempat diaorg pergi tu tanya kame, yuya tu adik dia ke sbb muka lbh kurang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093372s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list