Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5827
View
4
Reply

Mesin butang bungkus

[Copy link]

Author: leendean77    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-8-2016 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Mana nk cr mssin butang bungkus ni

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
takyah guna mesin pun boleh.. ada banyak jual kat daiso
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 09:44 AM | Show all posts
kat kedai Ab Maz Jalan TAR ada jual...



https://www.facebook.com/abmazdesigns/?fref=ts



barang2 jahitan yg lain pun kak Maz ada jual juga..kita tahu kedai ni daripada  cikgu menjahit..beliau selalu shopping alat jahitan kat sini.. harga berpatutan..


Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 09:47 AM | Show all posts
ayunasia replied at 20-12-2016 06:08 PM
takyah guna mesin pun boleh.. ada banyak jual kat daiso

hehe ya betul....utk yg jahit in small scale boleh guna butang bungkus dari Daiso...

kita baru habis guna satu paket..>.<


Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2016 09:59 AM | Show all posts
harga alat bungkus butang ni RM5.30... kat Daiso ada beberapa saiz butang available.. untuk butang  baju kurung sesuai saiz 12mm... kalau jumpa terus borong banyak2..sebab selalu cepat habis size 12mm ni..

balut butang tu secara manual je...kat bahagian belakang packaging ada ditunjuk cara nak bungkus..





ni acuan saiz kain kena potong  dan alat utk bungkus...





kiri belum bungkus..yang kanan warna pink tu dah siap dibungkus..dah boleh guna...





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083482s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list