Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
18596
View
1150
Reply

DEAR DIARY: THREAD LUAHAN HATI

[Copy link]

Author: Clover_Hill    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-8-2016 11:45 AM | Show all posts
Dear Diary,

kita buka buku baru..
buku lama kita tutup..
tak tau nak bakar or nak simpan..
terlalu byk yang pahit..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 26-8-2016 11:45 AM
Dear Diary,

kita buka buku baru..

Rasa nak buat kenangan di masa hadapan, bule disimpan.

Rasa nak hempuk hempuk orang, elok aja dibakar dan dibuang ke laut abunya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 25-8-2016 11:37 PM
Mustilaaa..baru la kacik kemas keming

   salam kak. curi masuk jap, alang2 bos g meeting. haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 25-8-2016 11:38 PM
Sometimes menjadi playgirl pun syiok juga..tapi jangan selalu sangat..kadang kadang jer...

    bila nk kawen camtu aihhh   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 12:34 PM
salam kak. curi masuk jap, alang2 bos g meeting. haha

Wslm..haa masukla..jangan segan segan..bukan ada sekiz pun...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 12:35 PM
bila nk kawen camtu aihhh

Kan time jadi playgirl tu brtemu ramai jejaka..sorting sorting lepas tu tangkap la barang sorang dua..yang lain..lepaskan ke utan...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 01:30 PM
Wslm..haa masukla..jangan segan segan..bukan ada sekiz pun...

ngan sekiz pn xde makne nk segan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedap plak singgang ikan tenggiri nih. Asyik kari jerk..jemu la haish.
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 05:51 PM
Sedap plak singgang ikan tenggiri nih. Asyik kari jerk..jemu la haish.

motip nk selalu mkn kari
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 08:37 PM | Show all posts
lil_honey replied at 26-8-2016 10:17 AM
Deri,

kalau dia tanak msg aku lagi pun takpe

kalu dia tamo msg uol pedulikkan.
...ada jek nan sudi hokehh
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 09:58 PM | Show all posts
tq atas jemputan..

aman ke kat sini..

rasanya babitonyok tu menyekodeng gak..

pas2 buat modal..

orng ke bulan, dia atas taik lembu lagi.

kutuk2 pasal asrama, sorng adik saya dah grad medic, bln okt  konvo..
haihla pompuan dagu panjang,,nenek kebayan sangat
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:05 PM | Show all posts
akak,

mana babiitonyok tu tau saya kesepian..

melaui pengalaman dia ke,
menjanda dan kesepian,pas2 mengaku berlaki..

kwang3..dia siap pakage sakitjiwa lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 06:34 PM
motip nk selalu mkn kari

Dah itu jer yang reti...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:06 PM
Dah itu jer yang reti...

xpa.. meh kita buat mertabak megi. tp kari jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 26-8-2016 10:05 PM
akak,

mana babiitonyok tu tau saya kesepian..

Iya la dik..apa jua yang dia keji orang,itu sebenarnya refleksi kehidupan dia di dunia nyata.

Sunyi..sepi..tak laku...asal berlaki..-expressi dirinya yang sendu....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:09 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 10:07 PM
xpa.. meh kita buat mertabak megi. tp kari jugak

Alaaa..ngape sebut meggi memalam ni..saje nak suruh akak terliur laa tuuuu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 26-8-2016 09:58 PM
tq atas jemputan..

aman ke kat sini..

Inshaa allahhhh...aman...

Lagipun..si dagu jinjang berminat ke nak jejak ke sini..dia kan dok kejar mana aja si wali pegi..wali mana mungkin mencemar ke sini..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
bangcak replied at 26-8-2016 08:37 PM
kalu dia tamo msg uol pedulikkan.
...ada jek nan sudi hokehh

Bangcak ni dari dulu lagi nak ajak adik saya tu detim..tak ajak ajak sampai ke cerah..why? Bangcak malu ehhh  
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:13 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:08 PM
Iya la dik..apa jua yang dia keji orang,itu sebenarnya refleksi kehidupan dia di dunia nyata.

S ...

sian, tua dah dia tu...

sakithati kat orng xhabis2..
maknya hidup dia xbahagia, sepi sbb2 ada masa nk skodeng orng
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapala masih ada suami yang bebal..segala hal dalam kain batik bini pun nak dicanang satu bima sakti?
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
untunglah ko leh buat fitnah kat orang, kata org tu buat gangguan seksual kat ko kan. padahal aku tau ko bgtau boss mcmtu sebab ko dh sakit ati sebab kene marah ngan dia. wei dia marah ko pon sebab ko tu x buat keje la. ko nak bajet2 suci la ek. padahal ko ngan nepal2 tu berkepit mcm belangkas xpe plak! ak lagi tau la perangai nepal tu lagi lucah dari org yang ko fitnah tu. even ngan aku yang x penah berkawan ngan nepal pon suka ckp lucah, apatah lagi ngan kau perempuan! skang x pasal2 org tu benti keje sebab ko, tp xpe kebenaran akan terbuka. sebab aku tau Allah tu sentiasa ada untuk orang teraniaya. skang ko hepi kan, senyum2 kan. jumpa aku senyum puas hati kan, tp sekejap je awak.  balasan Allah tu pasti. kalau satu hari nnti boss baru kau komplen kat aku, mmg ak xkn tolong kau dh pasni.cukup ak tolong sekali pastu ko khianat aku, then now, just wait n c sebab langit x selalunya indah
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:16 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:11 PM
Inshaa allahhhh...aman...  

Lagipun..si dagu jinjang berminat ke nak jejak ke sini..dia kan d ...

hahaha..

jantan sakitjiwa mereng pun dia kejar.
buka thread borak sembang berdua jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 26-8-2016 10:13 PM
sian, tua dah dia tu...

sakithati kat orng xhabis2..

Tua..tapi perasan muda. Nikah cerai nikah cerai..pun tak reti reti nak bermuhasabah diri lagi..

Kalau dah mulut harbam murakkab tak bertapis,jate mana nak tahannya...kesian tul makhlok sebegini...forever alone..sekufu sgt dah dgn wali pujaan ati dia tu  
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 26-8-2016 11:45 AM
Dear Diary,

kita buka buku baru..

xpe, pahit pon kita telan. yang pasti akan kemas terpahat lam memori kita
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:14 PM
Kenapala masih ada suami yang bebal..segala hal dalam kain batik bini pun nak dicanang satu bima sak ...

dasat tu   mohon cepat tersedar sebelum aib dia sendiri yang terbukak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.049001s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list