Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
18597
View
1150
Reply

DEAR DIARY: THREAD LUAHAN HATI

[Copy link]

Author: Clover_Hill    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 26-8-2016 10:16 PM
hahaha..

jantan sakitjiwa mereng pun dia kejar.

Kan dia sergah sorang porumer tu..tu rumah dia..jangan nak menyebok rumah dia..haha..angkuhnya..tengok la berapa belas tahun pula baru nak khatam rumah dia tu kalau dah namanya hanya sembang berdua...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:09 PM
Alaaa..ngape sebut meggi memalam ni..saje nak suruh akak terliur laa tuuuu...

dah siap masak mertabak megi. jap ag nk makan    
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:19 PM
Kan dia sergah sorang porumer tu..tu rumah dia..jangan nak menyebok rumah dia..haha..angkuhnya..te ...

sembang berdua, last2 yg direply ok ye ok ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 10:18 PM
dasat tu   mohon cepat tersedar sebelum aib dia sendiri yang terbukak

Sudahla awak ada nama dalam industri..lagi buat hal pelik pelik..sikit demi sikit mmg dah tersingkap dah yah aib dia...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:21 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:16 PM
Tua..tapi perasan muda. Nikah cerai nikah cerai..pun tak reti reti nak bermuhasabah diri lagi..

...

dalam forum pun boleh kantoi tapi memang muka tebal la, xmalu2
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi dah tua2 pon main kejar2 lagi. please behave lah.. hidup berjiran kan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 10:19 PM
dah siap masak mertabak megi. jap ag nk makan

Sajeeee jeee tauuu..dhla umah ni dah bergelap..koser lah akak nak turun bawah sorang sorang nak masak meggi punya kisah..err...tapi nakkk..yah tlg makan utk akak skali,bule?  
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:20 PM
Sudahla awak ada nama dalam industri..lagi buat hal pelik pelik..sikit demi sikit mmg dah tersingk ...

ni kat benang sape ni kak. mohon paste link
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:24 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:19 PM
Kan dia sergah sorang porumer tu..tu rumah dia..jangan nak menyebok rumah dia..haha..angkuhnya..te ...

bongoknya sundal tu..

bapa dia punya forum ke..
giler..

pulun la depa dua taip, nak bagi page berjalan jugak.
hari2 kena masuk,
kang nanti timbul nickbaru,MN
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:22 PM
Sajeeee jeee tauuu..dhla umah ni dah bergelap..koser lah akak nak turun bawah sorang sorang nak ma ...

boleh, sat g nahhhh     yah dinner mmg lambat, tu badan kembung x surut
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 26-8-2016 10:21 PM
dalam forum pun boleh kantoi tapi memang muka tebal la, xmalu2

Kalau tahu malu,cukup cukupla berlakon kejap loyer kejap enjiniyar..bukannya takde sape tahu..serata porum dah tahu...jadik bahan gelak orang jah..haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 10:20 PM
sembang berdua, last2 yg direply ok ye ok ye

Haha...lepas tu ooooo..yeke..ic..ok...
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:26 PM
Haha...lepas tu ooooo..yeke..ic..ok...

xpela janji umah up kekdahnye   
(padahal x tau pn org tu sape
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:28 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:24 PM
Kalau tahu malu,cukup cukupla berlakon kejap loyer kejap enjiniyar..bukannya takde sape tahu..sera ...

dia loyer, laki insinyur.
perfectnya hidup..
last2 kantoi laki lepasan spm pemalas,
bagi anak makan magi rendam air sejuk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 26-8-2016 10:28 PM
dia loyer, laki insinyur.
perfectnya hidup..
last2 kantoi laki lepasan spm pemalas,

such a loser omputih kata
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 10:27 PM
xpela janji umah up kekdahnye   
(padahal x tau pn org tu sape

Bila umah sendu..dok seru seru namaku..sori..ai is tak layan probokasi murahan..

Alaa yah..yang akak story mory smlm tu lerr..depa laaa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-8-2016 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mak_wa95 replied at 26-8-2016 10:28 PM
dia loyer, laki insinyur.
perfectnya hidup..
last2 kantoi laki lepasan spm pemalas,

Bukan arkitekiyur ka ex laki dia tu..bila kene bash dgn spm pun bule jadi arkitek..terus spin kata keje company family.

Tak nak kalah...nak jugak tunjuk kaya..co family..ala ala ahli korporat gitu... :zz
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:38 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:34 PM
Bukan arkitekiyur ka ex laki dia tu..bila kene bash dgn spm pun bule jadi arkitek..terus spin kata ...

eh lupa,
hahahaha...

co family, kalau dah family kaya, kejadah lakibini berngkut keje di dubai..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:40 PM | Show all posts
yayah8989 replied at 26-8-2016 10:29 PM
such a loser omputih kata

betul3......
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 10:42 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:31 PM
Bila umah sendu..dok seru seru namaku..sori..ai is tak layan probokasi murahan..

Alaa yah..yang ...

ni pun sebesar2 kantoi...

agaknya nak ajak aka mengutuk saya la kut..
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2016 11:05 PM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:12 PM
Bangcak ni dari dulu lagi nak ajak adik saya tu detim..tak ajak ajak sampai ke cerah..why? Bangcak ...

hish... ada yg i tak ajak ke?
mcm mustahil jek bunyiknya tu.
kalu kene rejek tu mmg salu. merejek blom penah rasanya

Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 02:53 AM | Show all posts
Dear diary,
Dah 2 minggu dia x mesej... last mesej aku pun dia x balas... bg hint kat fb pun dia buat bodoh jer... rasa diabaikn dan terabai...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 10:31 PM
Bila umah sendu..dok seru seru namaku..sori..ai is tak layan probokasi murahan..

Alaa yah..yang ...

    yela kak.tp yah x kenal n x pernah borak ngan depa..

n x nak kenal pn
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dear diary. biarla org nk kata aku ni lambat segalanya, as long as aku usaha sendiri
so mind your own bussiness please
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
seeriesagain replied at 27-8-2016 02:53 AM
Dear diary,
Dah 2 minggu dia x mesej... last mesej aku pun dia x balas... bg hint kat fb pun dia bu ...

i know that feeling
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.048533s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list