Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
14275
View
920
Reply

DEAR DIARY: THREAD LUAHAN HATI

[Copy link]

Author: Clover_Hill    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-8-2016 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada thread luahan rupanya.  

Tgh syok meratah gulai kari., 2 kali tergigit benda tak sedap. Sekali bunga cengkih. Satu kali lagi buah pelaga.  Apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 06:13 PM | Show all posts
dua hari ni hati berdebar2 tak tahu kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah dear diary ya. Lama  da xde diary
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2016 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Dear dairy
Aku dan anak2 tak kisah la ko takde. Get lost
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2016 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dear diary, tgah boring ni. maklumle esok cuti.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 09:23 AM | Show all posts
Clover_Hill replied at 25-8-2016 10:09 PM
Nak jadi kejam..bole try skill yang ini..

hahaha.. yg ni lawak kak..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 09:26 AM | Show all posts
dear diary,

seriously, suddenly mengimbau kenangan kat satu forum yg dah lama sepi bak dilanggar garuda..
kat situ selalu bergurau senda, berjenaka, berpantun, berdiari dan juga berkenalan.. kehkehkeh..
sampai kami ada satu group fb khas kendian disambung di whatsapp..

dengan kehadiran diary baru ini, dapatlah aku mencurah rasa, mencoretkan kisah2 harianku
yg biasa2 ajer ni..

welcome to my self n selamat berdiary.. diary ini tiada rahsianya kerana bisa dibaca oleh sesiapapun..
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 03:20 PM | Show all posts
dear diary..

hari ni N berjaya tak msg aku..walaupun aku tgk dia online je..
but its okay..
tabah dari hari demi hari...

deri..
hari ke hari..doa aku byk untuk N..
kdg doa dia dijauhkan.
kdg doa dia selamat dan terjaga..
tapi diri sendiri?
hurm..

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 03:23 PM | Show all posts
deri,

kdg memang ade rasa yang tak terungkap
tak dapat nak ungkap dengan kata2..
hanya mampu berdiam
termenung

deri,
pandangan ku tajam tapi kosong
mulut ku terkunci tapi hati menjerit
telinga ku mendengar tapi tembus

deri,
aku mohon pada-Nya
untuk senangkan aku..pada urusanku yang akan datang
jumpa diri ku
diriku yang lalu, yang tahu sapa dirinye sebenar..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-8-2016 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Huih penatnya arini..piung sana piung sini..sampai umah terus tumbang tido
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dear diary. harini hepi sebb peragai sebenar pempuan tu semua org dh tau. ha baru tau mane intan mana kaca. so nyesal letew percaya penipuan pempuan tu. what to do. org tu dh bawak diri pon
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 29-8-2016 03:20 PM
dear diary..

hari ni N berjaya tak msg aku..walaupun aku tgk dia online je..

kalo nk tau ley ke? hahaha. wat hepenggggg
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dear diary. apsal staf ni makin ramai nk berenti. penat la nk cari org lagi
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2016 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
dear diary. ngantuk ah. bye
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 07:24 AM | Show all posts
Clover_Hill replied at 26-8-2016 02:16 PM
Tua..tapi perasan muda. Nikah cerai nikah cerai..pun tak reti reti nak bermuhasabah diri lagi..

...

terasa ai..nikah cerai nikah cerai

issh tak lah semua pengalaman hidup yg menjadikan kita lebih kuat dan tabah
to face the world..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 07:27 AM | Show all posts
dear diary

kenapalah ada yg pertikaikan status aku..ada aku minta semua tu ke????apa aku pakai semua nak pandang jeling2..jealous lah tu body i cantik lagi kot walaupun anak 4..
lepas ni aku nak pakai kebaya pulak biar ramai lagi minah2 kepoh kat opis ni jeling2 aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2016 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
singlemum_4 replied at 30-8-2016 07:24 AM
terasa ai..nikah cerai nikah cerai

issh tak lah semua pengalaman hidup yg menjadikan kita le ...

Huhuhu..sori..aiol tahu musti akan ada yg terasa dgn statement tu..tapi ia bukan ditujukan pd u or sesapa yg takde kaitan..hanya yg sorang teeettt tu jah pong...sowi again..

Tapi u muda lagi kan,sis...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 07:34 AM | Show all posts
Clover_Hill replied at 29-8-2016 11:30 PM
Huhuhu..sori..aiol tahu musti akan ada yg terasa dgn statement tu..tapi ia bukan ditujukan pd u or ...

tak lah muda belia sgt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2016 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
singlemum_4 replied at 30-8-2016 07:27 AM
dear diary

kenapalah ada yg pertikaikan status aku..ada aku minta semua tu ke????apa aku pakai se ...

Adat org kita sis untuk membengkak hati bilamana ada yang lagi happening dan melecun dari dia.

Dlm porum ni pun ada..walhal kenal empunya badan pun tak.memadai ada yang memuji wahh cantiknya u...mcm tizz zakiah- cukup dah buat makhlok itu meloncat loncat kepanasan.

Apatah laa lagi sis di opis..terang terang si pendengki kenal dan tahu  

Bertabahlah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-8-2016 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
singlemum_4 replied at 30-8-2016 07:34 AM
tak lah muda belia sgt

Usia hanya pada angka..muda pada jiwa..jiwa muda..mudalah kita...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 08:37 AM | Show all posts
yayah8989 replied at 29-8-2016 10:28 PM
kalo nk tau ley ke? hahaha. wat hepenggggg

haha..susah nak ckp yah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 08:38 AM | Show all posts
dear deri,

aku mimpi ular makan kuda malam td..
asyik la mimpi ngeri
apesal tah aku nih...
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 09:57 AM | Show all posts
deri..

rupanya anak aku masuk perbarisan.. bukan main seronok dia bercerita semalam..
pagi semalam aku hantar dia ke padang untuk raptai.. mulut dok pot pet pot pet bercerita keseronokan dia tgk kereta kebal, naik keeta bomba..jap jer rasa dia besar bila dengar dia berceloteh tu..

hari jadi dia 28hb haritu, igt nak sambut semalam tp disebabkan dia ada latihan perbarisan tu, aku kiv ke hari ni.. tghri jap gi nak gi beli belon dgn mende tiup2 utk kawan2 dia..

kek dengan goodies dah ready.. hopefully anak aku seronoklaa.. nak celebrate besar besaran kat rumah belum berkemampuan.. setakat nak hiburkan hati anak aku dan kawan kawan taskanya bolehlaa, tp dah memadai bagi aku..
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
dear diary,
gaji belum lagi, esok cuti,
mereputla kat rumah makan megi
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2016 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
lil_honey replied at 30-8-2016 08:37 AM
haha..susah nak ckp yah..

   ringkaskan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.065850s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list