Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
15977
View
191
Reply

MINYAK MATI BUNUH DI OPISKU

[Copy link]

Author: FizahZainal       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2016 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
FizahZainal replied at 2-9-2016 12:03 AM
KISAH 2

Gangguan kat kilang ni banyak terjadi kat Poksu. Sebab Poksu ni duduk kilang ni siang mlm ...

Iols nak brenti baca cite tt malam ni.. kaki dah gigil.. tbyg mcm2.. hujan plak kat luar..  iols sambg esok siang tt!
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 1-9-2016 04:03 PM
mungkin jugak

ada TT yg buka thread hantu kt luar negara tu

apa ek nama sis thur tu

nama klasik gak

haaa nonasari

@nonasari
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 2-9-2016 12:14 AM
ada TT yg buka thread hantu kt luar negara tu

apa ek nama sis thur tu

Tak rasanye..kalu yg pkai avvy gini sis @manjaredd..dia yg bnyk story anker oversea tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
nuyunnisa replied at 2-9-2016 12:18 AM
Tak rasanye..kalu yg pkai avvy gini sis @manjaredd..dia yg bnyk story anker oversea tuh.

nonasari tu sape plak

name pn angker
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Waaahhhh


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 12:30 AM | Show all posts
Menarik ni. Last dengar pasal minyak mati bunuh ni masa kecik2 dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 01:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila betul manusia kalau hasad merasuk hati. Syirikkan tuhan pun sanggup. Nauzubillah...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 05:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana kilang tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pergh.. Menakutkan. Tapi seronok baca.

Manusia.. Klau dah dengki.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Seram jugak cerita tt. Avvy nya klasik & misterius.

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
idakamaruddin replied at 2-9-2016 12:14 AM
ada TT yg buka thread hantu kt luar negara tu

apa ek nama sis thur tu

bukan Red ke ida?

seingat akk mn tu ada red red...mvm tu lah...
tapi dia klu cerita detail...memang pandai mengarang....tak berapa seram pun tapi sbb gaya penulisan tu blh buat kita sambil baca sambil tertengok-tengok kat belakang...

yg tt ni....cerita seram tapi baca jadi tak berapa serammmm....   
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
nuyunnisa replied at 2-9-2016 12:18 AM
Tak rasanye..kalu yg pkai avvy gini sis @manjaredd..dia yg bnyk story anker oversea tuh.

yup manjaredd...

aku ingat ada red red je....
aku suka baca thread dia wlupun dulu ada yg bergasak dlm tu...tapi dia cool je...

**tapi yg bergasak tu bkn kat bod mps....atau mgkin aku silap org....


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun memfolo cite tt parking dulu. Keja dulu weh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 2-9-2016 12:04 AM
Eeeee mommy i tak berani nak crite memalam buta ni kjadian yg blaku dlm hidup iols.. tp baru tfiki ...

Takutnya...siap ada kain kuning lagi tu....   
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts
FizahZainal replied at 2-9-2016 12:03 AM
KISAH 2

Gangguan kat kilang ni banyak terjadi kat Poksu. Sebab Poksu ni duduk kilang ni siang mlm ...

Errrr...         

Astaghfirullah...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:00 AM | Show all posts
tt cepatla sambung

saruk pun please cite jg kisah chuols

Noyen
2.9.2016 (9.00am)
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sarukhan replied at 2-9-2016 12:04 AM
Eeeee mommy i tak berani nak crite memalam buta ni kjadian yg blaku dlm hidup iols.. tp baru tfiki ...

Kain kuning?...
Saya doakan sarukhan dijauhkn dari segala kemudaratan..ameen
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni mesti area kemaman , kerteh....kwsn oil n gas
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:23 AM | Show all posts
Ipo replied at 1-9-2016 10:38 AM
pernah tengok minyak dagu yg ditunjuk tok batin masa buat kerja research dulu kat kampung orang asli ...

biasanya tanam dalam tanah busut.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
raihaneem replied at 2-9-2016 09:20 AM
Kain kuning?...
Saya doakan sarukhan dijauhkn dari segala kemudaratan..ameen

Xdela kuning sgt dia kuning oren2 sikit. Iols ingat lagi benda tu..... tp x penah tfikir apa2
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:37 AM | Show all posts
jazaa100 replied at 2-9-2016 08:16 AM
bukan Red ke ida?

seingat akk mn tu ada red red...mvm tu lah...

ha ah

gigih aku beklog

same avvy ngn TT ni @manjaredd
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang  sakit jika pernah kena. Saya ni dalam proses berubat. Manusia walhal pangkat lagi tinggi gaji banyak pun suka nak berdengki dengan orang bawahan. Ex boss saya yang ada ilmu pun tertewas  inikan pula kami yang biasa. Sakit... Tuhan aje yang tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Suspen  betul huhu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:50 AM | Show all posts
Kawan Ai penah cite yang family die kene macam ni jugak.. minyak dalam botol di tanam depan pintu pagar masuk rumah. Time tu die cerita keluarga die huru hara. Selalu bergaduh. Mak ayah die pun kalau gaduuh teruk2. Semua panas. Walhal asalnye keluarga die ni dari family orang baik2 dan berjaya. Mungkin sebab baik pun ade yang dengki. Akhirnye bile panggil orang yang pandai tengok memang ade yang di tanam. Mohon dijauhkan kalau terkena pada kite semua.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:51 AM | Show all posts
lagi lagi tt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067101s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list