Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
16822
View
191
Reply

MINYAK MATI BUNUH DI OPISKU

[Copy link]

Author: FizahZainal       Show all posts   Read mode

Post time 2-9-2016 09:51 AM | Show all posts
lagi lagi tt
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:00 AM | Show all posts

SR je...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:04 AM | Show all posts

alamak terseru plak


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak seram ke mlm jumaat baca citer hantu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Pernah tgk movie siam psl minyak mati bunuh ni. mmg dia ambil darah/ rambut dari org yg kena bunuh. Tpi tula kan. setiap benda yg jahat ni harus dibuang ke laut/ sungai. tpi botol2 tu semua ada terapung dan sampai ke pesisir. org yg jumpa dan terbukak balik botol tu tak terkena ke sihir ni? TT ni pompuan kan tapi kira berani jugak la join diaorg buang minyak mati bunuh tu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
I is serammm lerhujan2 pula tuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:41 AM | Show all posts
FizahZainal replied at 1-9-2016 11:03 PM
KISAH 2

Gangguan kat kilang ni banyak terjadi kat Poksu. Sebab Poksu ni duduk kilang ni siang mlm ...

gangguan ni lepas minyak mati bunuh dah dibuang ke macam mana?
ke sebelum tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:44 AM | Show all posts
kambeng_masam replied at 2-9-2016 08:23 AM
biasanya tanam dalam tanah busut.

ya beng...
selalunya tanah busut yang jadi pilihan..
tanam sebab takut dipanah petir kalau hujan lebat dan petir berlaku


Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 10:57 AM | Show all posts
prettyuglybabe replied at 1-9-2016 08:04 PM
entah.. cuma ada forumer pakai dulu..
tak tau la org yg sama ke lain..
tapi gaya gaya tuuuuuuu   ...

yg pemes dulu tu ke.... ???
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 11:06 AM | Show all posts
nak tanya, sungguh tak tau ni
tempurung jantan tu apa?
ada pula eh jantan betina
soalan serius ni, bukan main2
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
saya nak tumpang cerita,pengalaman saya..suami saya kerja di kerteh,tinggal di paka..saya dan ank2 tinggal di kuantan..
dipendekkn cerita, mungkin sebab suami kerja oil n gas, dan tinggal asing dgn saya dn ank2.. ada yg berkenan nk bermenantukan suami..keluarga angkat suami sendiri
suami kenal ayah angkat masa jaga project shut down...banyak benda pahit yang kami alami bila manusia sanggup guna cara kotor..
mnyak bunuh ni disapu pada dinding pagar rumah yg saya dan ank2 duduk..both sides..
rumah tu rasa panas, kami selalu bergaduh..km pindah rumah..pindah negeri.and kami struggle sampai la ke hari ni...
#sorry kami tak reti nak karang, terlalu pedih..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 11:45 AM | Show all posts
lavender_aqua replied at 2-9-2016 11:06 AM
nak tanya, sungguh tak tau ni
tempurung jantan tu apa?
ada pula eh jantan betina

tempurung kan biasanye ade 3 mata kt sebelah atas tu kan
yg jantan ni, ada 2 mata je, memang susah nk jumpa
biasanya memang dicari2 orang yg terlibat dgn mende2 mistik ni

kalau tak salah lah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 11:46 AM | Show all posts
cik tt ni lelaki ke perempuan?
nama perempuan, tapi dari penceritaan macam lelaki
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 01:19 PM | Show all posts
edoraixora replied at 2-9-2016 11:45 AM
tempurung kan biasanye ade 3 mata kt sebelah atas tu kan
yg jantan ni, ada 2 mata je, memang susa ...

owh camtu, ok mekasih
baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 2-9-2016 08:20 AM
yup manjaredd...

aku ingat ada red red je....

Haha..mcm silap jekk. Sbb rumah dia mcm aman2 je..top jgk antara rumah yg mmg org tunggu update
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 03:29 PM | Show all posts
kakak angkat aku sakit teruk , bila pegi berubat ustaz kata dia terkena minyak dagu ni, kesian mak angkat aku tu. banyak tempat pegi berubat tapi kakak angkat aku tu sama jugak,  sampai dah tak igat famly, kerja kena buang, pukul mak angkt aku tu mcm2 la. jauh beza perangai dia. asyik terigt ke bf je
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 03:54 PM | Show all posts
physics2 replied at 2-9-2016 11:16 AM
saya nak tumpang cerita,pengalaman saya..suami saya kerja di kerteh,tinggal di paka..saya dan ank2 t ...

ape jadi dengan you sekarang? macam mane boleh tau pasal minyak tu?

semoga you tabah
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 04:52 PM | Show all posts
physics2 replied at 2-9-2016 11:16 AM
saya nak tumpang cerita,pengalaman saya..suami saya kerja di kerteh,tinggal di paka..saya dan ank2 t ...

sian nye chuolss

skg ngn suami mcmne?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 05:33 PM | Show all posts
physics2 replied at 2-9-2016 11:16 AM
saya nak tumpang cerita,pengalaman saya..suami saya kerja di kerteh,tinggal di paka..saya dan ank2 t ...

Allah... tergamaknya la hai family angkatnye punnn..
tapi memang pun ada sejenis golongan manusia macam ni yang suka ambik kesempatan
sebab nak shortcut untuk hidup senang
boleh pulak sejenis bapak yang nak jamin kesenangan hidup anak sendiri
dengan runtuhkan rumahtangga orang lain
hmm  
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Noti betul korang ni nyakat TT. Abis semua taruk nama masa and tarikh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2016 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
physics2 replied at 2-9-2016 11:16 AM
saya nak tumpang cerita,pengalaman saya..suami saya kerja di kerteh,tinggal di paka..saya dan ank2 t ...

Puan, aku simpati,     cuba kamu buka thread kisah kamu.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tt,, kilang sblm korg keja ni, kilang apa yg kena tutup n gulung tikar tu.. tragis sgguh
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 03:55 AM | Show all posts
Ipo replied at 2-9-2016 05:44 AM
ya beng...
selalunya tanah busut yang jadi pilihan..
tanam sebab takut dipanah petir kalau hujan ...

agaknya tanam kat tanah busut sebab tak bagi tenggelam dek lopak air kalau time hujan kan. Logiknya lah.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
physics2 replied at 2-9-2016 11:16 AM
saya nak tumpang cerita,pengalaman saya..suami saya kerja di kerteh,tinggal di paka..saya dan ank2 t ...


Kesiannya awak & family. Manusia yang suka menyakitkan orang ni memang sakit la. Orang sihat takkan enjoy menyakitkan orang

Harap awak kuat sampai hidup kembali okay ya. Allah jaga awak  
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2016 11:06 PM | Show all posts
lavender_aqua replied at 2-9-2016 11:06 AM
nak tanya, sungguh tak tau ni
tempurung jantan tu apa?
ada pula eh jantan betina

Haha. Dulu pun selalu tertanya2 camana tempurung jantan ni. Rupanya yang jantan tu bahagian atas yang takde lubang...yang rata tu. Sebelah bawah pulak yang biasanya ada 2 atau 3 lubang tu dipanggil tempurung betina. Info daripada makcik sendiri. Kalau salah tolong betulkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079119s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list