Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
6022
View
71
Reply

Inilah Dia Puteri Kako, Buah Hati Pengarang Jantung Rakyat Jepun

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-9-2016 06:06 PM | Show all posts |Read mode
oleh Adib Za

Mungkin namanya tidaklah sehangat atau pun popular seperti bintang drama dan penyanyi K-Pop. Namun, gadis ini telah mencuri perhatian dunia dengan kemanisan wajahnya.


Bukan gadis biasa, inilah dia Puteri Kako, dari Akishino anggota keluarga kerajaan Jepun yang menjadi kesayangan rakyat.


Puteri Kako merupakan anak kedua kepada Putera Fumihito dan juga Puteri Kiko.


Memetik laman Rocketnews24, Puteri Kako telah tampil secara rasmi di hadapan umum tanpa kehadiran keluarganya pada tahun 2015. Sejak itu, dirinya mula mendapat perhatian netizen khususnya.










Kunjungan pertama Puteri Kako yang ketika itu berusia 20 tahun ke makan Kaisar Antoku di Kuil Akama dipenuhi dengan rakyat yang mahu melihatnya dengan lebih dekat.


Itu juga menandakan penampilan pertama Puteri Kako sebagai seorang wanita dewasa.


Kako juga dikatakan mirip dengan artis dari Korea Selatan iaitu Park Shin-hye. Bagaimana, adakah puteri ini telah pun 'merenggut' hati anda dengan kemanisan dan keayuannya? - CARI










Foto: Merdeka

Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Manis jewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Manis......
Boleh pakai bancuh teh....
            
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 10:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Good looking
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 11:21 PM | Show all posts
comel and sweet je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg bawah skali tu nampak berkarisma
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2016 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Maniss..tp takdela rupa mcm park shin hye..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
comel.                  
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 08:41 AM | Show all posts
memang manis
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh bsr ..die ad 1adk pompn &1adk laki aka bkl amik takhta lps pakcik die
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 11:32 AM | Show all posts
comel..halus je..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 11:33 AM | Show all posts
          lawa....
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 11:48 AM | Show all posts
Sweet je rupa macam kebanyakan wanita Jepun modern yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 12:56 PM | Show all posts
dia ni kuat cemburu skit
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 02:14 PM | Show all posts
comeyy
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 02:23 PM | Show all posts
bolehla ...jarang tgk pompuan jepun cantik
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 02:52 PM | Show all posts
Xde la wow sangat.  Nampak manis je la. Penipu sangat sape cakap macam park shin hye tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel orgnye..
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 03:51 PM | Show all posts
sopan je kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 07:07 PM | Show all posts

tau2 je uols kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2016 11:35 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


100% Welcome Deposit Bonus hanya untuk anda!!!


Deposit minimum MYR100 keatas dan dapatkan bonus anda sekarang!!!



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel. Keturunan bangsawan plak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 09:06 AM | Show all posts

Salu hang out dgn dia, ble i wssap with my offcmate pmpn dia cm tarik mke sis, merajuk seharian xnk berckp... pdhl psl kerja kot
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 12:32 PM | Show all posts
comel and sweet
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2016 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak dia pon mmg lawa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.080644s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list