Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
4010
View
33
Reply

Lelaki layan

[Copy link]

Author: tunangku       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-9-2016 06:40 PM | Show all posts |Read mode
Edited by tunangku at 20-6-2017 07:22 PM

Selesai..kesian tutup
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 07:45 PM | Show all posts
Susah nak jawab lah, soalan ni, I am not brave enough to judge his sexuality...Byk benda perlu diambil kira, cara pakaian, cara percakapan, keinginan seksual dia, golongan mana dia tertarik n etc.


Tapi nak kongsi sikit, I ada kawan umur sebaya I, perempuan,mid 20s , lebih kurg situasi dia,
laki dia tak nak sentuh isteri lepas kahwin for 6 months. n siap pesan jgn lipat kan pakaian dia, or sentuh kotak personal dia. Tapi kawan I ni degil, feeling isteri mithali masa nak balik kg dia pun lipatkan lah kemaskan beg laki tu, Tak disangka rupanya di dalam beg kg tu and kotak personal tu, ada byk porn and alatan seks. Semua bukti kat dalam itu macam bagi hint kat kwn I ni yg laki dia gay,Balik je laki dia dari office, dia tanya and laki dia ngaku. Laki dia ceraikan dia atas alasan yg kawan I ni  curang main sms /whats apps ngan laki lain. Kawan I tak kisah pun laki ni cerca dia mcm tu, sebab asalkan fam kawan I ni faham atas sebab apa bercerai. (padahal dia org kenal masa degree and mmg dah couple lama juga lah)


Now, dah cerai bahagia je dia. Tapi nasib dia berjaya tahu yg laki dia gay pada usia perkahwinan yang agak awal. Kalau lama2, lagi perit.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2016 08:06 PM | Show all posts
makbedah replied at 24-9-2016 07:45 PM
Susah nak jawab lah, soalan ni, I am not brave enough to judge his sexuality...Byk benda perlu diamb ...

pelik tp benarkan...
kenapa sanggup kawin... semata2 nak cover yg awak tu normal kononnya
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2016 08:13 PM | Show all posts
tunangku replied at 24-9-2016 08:06 PM
pelik tp benarkan...
kenapa sanggup kawin... semata2 nak cover yg awak tu normal kononnya

Yeap, mmg itu jawapan dia bila kawan I push dia suruh jawab.
Laki tu melayu kan? so segan lah nak ngaku gay bagai karang mahu ditendang keluarga seumur hidup.
My advice to your friend? Come clean lah ngan laki dia semua. Daripada dia terus berteka teki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-9-2016 08:21 PM | Show all posts
makbedah replied at 24-9-2016 08:13 PM
Yeap, mmg itu jawapan dia bila kawan I push dia suruh jawab.
Laki tu melayu kan? so segan lah nak ...

mcm bila dia tya suami dia.. ada apa2 tak nak share.. bgtau rahsia.. mslh.. suami dia terus senyap.. mcm nak marah..

Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 03:02 AM | Show all posts
rasanya tak normal. aku rasa biasanya laki normal suka tgk gambar perempuan. sexy, berbikini, tak berpakaian etc.

haish kalau dah gay tu kenapa nak kawin. buat naya anak dara org je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2016 04:33 PM | Show all posts
kaum gay ni kalau bini bogel depan mata diorang tak stim ke??

4 bulan tak sentuh....huhu... suruh bini dia seduce laa...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 08:35 AM | Show all posts
aku pun ada kawan yg tak pasti gay ke tak. si a lelaki tulen, si b lelaki obses dgn si a. dia buat ala ala bro la ajk lepak tp ari ai si n nk jmpa si a. smpai pnh kantoi si b buat fake acccount,menyamar jd pmpn, ngrt si a. percintaan jarak jauh gitu. gay ke pondan tktau la si b ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2016 09:09 AM | Show all posts
Itu adalah sesuatu yang amat tidak normal. Macam gay profesional saja.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 03:56 PM | Show all posts
tak normal la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 04:59 PM | Show all posts
kakak syak beliyau seorang rogayah dalam almari  sis....percayalah....
Reply

Use magic Report

Post time 28-9-2016 05:35 PM | Show all posts
Mohon seduce, kalau tiada apa2 erection, maka kemaslah segalanya.
Pelik je lelaki xnk sentuh bini hmpir 4 bulan, xde nafsu ke apa?
Tetapi disebabkan beliau ada porn berkaitan lelaki shj, maka nya... Agk sukar la keturunan nk dikembangkan
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2016 11:06 AM | Show all posts
something is wrong la TT, bukan lelaki yg normal suka tngok keindahan yg pompuan ada ke..dari tngok batang lain.. tak sentuh isteri yg comel plk tu..klu lelaki normal dah kena terkam dah isteri tu ..so better suruh kawan TT tu ckp dgn husband dia..soal alim tak alim tu aku takmo sentuh la..
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2016 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
gay lettew..ni mesti bottom sbb yg ditengok tu sume gmbar kon*k...ta payah nak seduce2 bgai lar kalo da bottom..lain lah jalau heshe top..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2016 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
EhhEtonLahh replied at 2-10-2016 12:06 PM
gay lettew..ni mesti bottom sbb yg ditengok tu sume gmbar kon*k...ta payah nak seduce2 bgai lar kalo ...

Tak bole nk bayangkan he she bottom..
Kalau dia suka onani maksudnya dia membayangkan diri nya dijolok kah?
Mcmna nk buat kt diri sendiri...ada alat ke..
So apa patut nasihat kt wife dia ni..suruh bersabar? Or suruh give up.. Alasan si suami malu.. Napa nak malu..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-10-2016 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bole tahan ye nafsu kencang mamat ni..
Kita yg normal ni pun xda la melayan gamba2 kemaluan lucah bagai ni.. Baikla jadi andartu andalusia daripada dpt lelaki gayah bottom.. Kalau laa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 11:40 AM | Show all posts
mustahila la kalau lelaki normal dah kawen pastu tido sekatil dgn perempuan tapi tak buat ape-ape..nampak sgt ade keabnormalan tu hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2016 04:18 PM | Show all posts
EhhEtonLahh replied at 2-10-2016 12:06 PM
gay lettew..ni mesti bottom sbb yg ditengok tu sume gmbar kon*k...ta payah nak seduce2 bgai lar kalo ...

kannn
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2016 11:57 AM | Show all posts
Macam tanda-tanda kaum Nabi Lut jah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2016 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin suka tgk variasi terung. Almaklum lain orang lain terungnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 28-9-2016 04:59 PM
kakak syak beliyau seorang rogayah dalam almari  sis....percayalah....

Adik pun syak die gay kakak.. Totally 100%
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 09:44 AM | Show all posts
lolz91 replied at 11-11-2016 12:58 AM
Adik pun syak die gay kakak.. Totally 100%

Memang tidak syak lagi sis

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Modngengade replied at 11-11-2016 09:44 AM
Memang tidak syak lagi sis

Bro la kakak..  Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 04:07 PM | Show all posts

hahaha  sorry bro....ingat sister tadi

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2016 04:26 PM | Show all posts


Lelaki layan porno lelaki ?
Sah2 la dia gay atau bisex




Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.055054s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list