Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1085
View
11
Reply

Harus Bela Janggut Kalau Mahu Pikat Wanita Idaman

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-10-2016 03:19 PM | Show all posts |Read mode
Kredit Foto: Buzzfeed



Penemuan terbaru hasil dari kajian saintis antarabangsa mendedahkan yang lelaki berjanggut sebenarnya lebih menjadi pilihan wanita. Wow!


Janggut akan menyerlahkan lagi aura kelelakian dan kejantanan seseorang lelaki berbanding mereka yang bermuka jambu sebab ianya akan memberikan penekanan pada tulang rahang lelaki.


Tak berkelip mata wanita memandang lelaki berjanggut, kalau tak percaya tengok sahaja selebriti terkenal dunia macam Leonardo DiCaprio, George Clooney, Brad Pitt dan David Beckham.


Kertas kajian mengenai janggut lelaki ini diterbitkan oleh sepasukan ahli psikologi yang dipimpin Dr. Barnaby Dixson dari Universiti Queensland di Australia dan paling menarik ketebalan janggut boleh menentukan tahap kebahagiaan sesebuah keluarga.


Paling ideal janggut sederhana kerana lelaki jenis ini dianggap akan menjadi bapa dan pelindung yang baik dalam keluarga. Manakala janggut sederhana pula mempunyai potensi untuk berkahwin hanya bagi jangka masa yang pendek.


Jadi lelaki di luar sana dah boleh simpan janggut sekarang untuk menarik perhatian wanita idaman anda!


Kredit Foto: Toolsofmen


Tips untuk cepat tumbuh janggut paling senang!
Guna mentega sahaja. Caranya? sapu mentega di bahagian dagu dan biarkan selama 30 minit sebelum bilas dengan air sejuk. Lakukan rutin ini setiap hari dan hasilnya anda akan jadi lebih 'handsome' dari Chris Pine.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 05:13 PM | Show all posts
rasanya kene ubah sikit metalliti
ada lebih baik simpan janggut sbb ikut sunnah
bukan nak tekel pompuan
tapi kalo ada yg sangkut sbb tu ape salahnya

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa-apa pun, sila pastikan tiada sisa makanan yang tertinggal di janggut selepas makan yer...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 09:49 PM | Show all posts
Goatee is fine but not jambang or misai
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Sy tak suka lelaki berjanggut...geli cam tak bersih dan kemas je
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2016 11:47 PM | Show all posts
lebih suka muka yg licin dan bersih..huhuu
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 12:08 AM | Show all posts
aku nak try berjambang plak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg tgh cuma grow jambang tp tak taw elok ke tidak
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2016 11:01 AM | Show all posts
sunnah nabi tu lelaki kena ada janggut. janggut aku sejemput je
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2016 02:30 PM | Show all posts
ada janggut nampak manly skit.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2016 02:30 PM | Show all posts
caden. replied at 2-11-2016 11:01 AM
sunnah nabi tu lelaki kena ada janggut. janggut aku sejemput je

stuju bro.bela janggut and jambang ni lebih kpd sunnah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2016 01:16 PM | Show all posts
asyik fikir nak memikat jerrr yeeee ......
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069231s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list