Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11133
View
42
Reply

Lukisan sendiri

[Copy link]

Author: Karl0312    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-10-2016 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
mrizumi replied at 28-10-2016 08:48 AM
Tt bljar seni ke ataupon lukis sekadar minat2?

Saya belajar semasa sekolah rendah , lepas tingkatan 2 sudah tak sambung belajar lagi , sekarang lukis sebagai hobi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
alaa replied at 28-10-2016 09:24 AM
cantik, tapi memang macam a bit gloomy eh...

Terima kasih , kerana saya bukan professional pelukis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 28-10-2016 10:16 AM
Cantiknyaaa

Terima Kasih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.mango replied at 28-10-2016 11:23 AM
cantik..


Terima Kasih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
zameyla replied at 28-10-2016 11:59 AM
orang kalau tangan berseni nie, lukis apa pun cantik...

Tak adalah , kadang kala tak ada mood lukisan pun teruk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
JeNaB_PopPop replied at 28-10-2016 12:08 PM
canteeekkk.....TT mmg berbakat

Terima Kasih , saya akan bersungguh-sungguh untuk melukis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-10-2016 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Elle_mujigae replied at 28-10-2016 04:30 PM
setiap lukisan tt yg berwarna mesti ada kaler biru... minat kaler biru ye...hehe..

Saya lukis semasa sekolah rendah , sekarang cuma masa lapang akan lukis , saya memang suka biru
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2016 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Karl0312 replied at 28-10-2016 05:03 PM
Saya belajar semasa sekolah rendah , lepas tingkatan 2 sudah tak sambung belajar lagi , sekarang l ...

Wah..terer jgk la..xbljr seni tp ada bakat mcm ni..skrg bljr lg ke?kalau minat bhgian ni..sambung bidang ni..mana tahu dpt jg ckgu seni ke atau apa2 yg lg tinggi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-10-2016 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mrizumi replied at 28-10-2016 08:01 PM
Wah..terer jgk la..xbljr seni tp ada bakat mcm ni..skrg bljr lg ke?kalau minat bhgian ni..sambung  ...

Mungkin kerana ada minat terhadap seni , sekarang sudah tak sambung belajar , dah kerja beberapa tahun tapi tak kaitan dengan seni saya pernah jadi seni cikgu , tapi memang tak sesuai untuk saya , lebih suka freedom .
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2016 05:28 PM | Show all posts
terbaik......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-11-2016 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
ctaz replied at 1-11-2016 05:28 PM
terbaik......

Thank you  
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2017 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Nice drawings karl

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-1-2017 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
GhostWalking replied at 1-1-2017 01:57 AM
Nice drawings karl

Thanks GhostWalking
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Karl0312 replied at 16-1-2017 02:16 AM
Thanks GhostWalking

    
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:28 AM | Show all posts
cantik dan berseni sungguh tangan TT
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-3-2017 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
abgsallehsado replied at 24-1-2017 09:28 AM
cantik dan berseni sungguh tangan TT

thank you
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2017 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
cantikk          
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2017 12:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik..tak jual ke lukisan2 ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2017 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
holothurian replied at 5-5-2017 04:08 PM
cantikk

terima kasih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2017 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
mintu replied at 10-5-2017 12:00 PM
Cantik..tak jual ke lukisan2 ni?

terima kasih,sementara ini tak ada pembeli,saya bukan professional skill dalam seni,cuma minat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.077882s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list