Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
15470
View
190
Reply

Edisi Srikandi(ratu in d making) : Wany Hasrita persis wajah YB izzah

[Copy link]

Author: katibism    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-11-2016 10:47 PM | Show all posts
Curlass student MSU.

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 11:55 PM | Show all posts
xde aura yg boleh dikatakan woww
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
boleh tanya tak  kos medik kat msu brp yuran eak..??
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Langsung takde rupa nurul izzah aku nengok. Nurul tu lawa sebelum fesen hijabista tah apa apa dia sekarang. Masa dia bertudung cam wan azizah mmg cantik.

Anyway rupa dia iras pompuan akauntan bertudung dalam show karier tomy fernandez tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 01:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Nurul izzah lagi lawa uols celah ne nyer sama ngan izzah tu cm cine Ade la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-11-2016 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
MekArchana replied at 16-11-2016 10:47 PM
Curlass student MSU.

Chuols student MSU ke? Sape lg retis2 kelahiran MSU.

Yg iols perasan..MSU latar drama Kusinero Cinta.. Syed Izmir...dan Adrina. Haha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-11-2016 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 17-11-2016 12:02 AM
boleh tanya tak  kos medik kat msu brp yuran eak..??

Chuols pm dek wany...atau buka jah website em es yiu...  
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
She's pretty!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:28 AM | Show all posts
wany who?   
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:34 AM | Show all posts
kenal nama dia je wany hasrita tu pon sbb dia cover lagu memori berkasih ala korea tuh
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:35 AM | Show all posts
Ainan Tasneem out. Wany Hasrita in.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:42 AM | Show all posts
sedara jauh nurul izah???
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:44 AM | Show all posts


Cair tengok dia nyanyi lagu ni   
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:45 AM | Show all posts
lebih pada rupa nurul nuha la
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 17-11-2016 08:45 AM
lebih pada rupa nurul nuha la

Nurul Nuha who??  
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:54 AM | Show all posts

adik nurul izzah la
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 17-11-2016 08:54 AM
adik nurul izzah la

Owhh ingatkan Nuhauk AF2014 aka Sam Nuhair tu      
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:03 AM | Show all posts
Apai90 replied at 17-11-2016 08:58 AM
Owhh ingatkan Nuhauk AF2014 aka Sam Nuhair tu

kosseerrr...nama heshe kan nuhair sam
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:03 AM | Show all posts
FMC kini mengganas dalam industri muzik dengan malahirkan penyanyi-penyanyi yg tengah IN & dapat AIR TIME di radio (Read: tak semestinya terbaik & popular) tamsilnya Hez Hazmi, Farah Farhanah, Syed Shamim, Ernie Zakri, Wani Alhamdulillah, Kim Dong Gyun (retis Korea takde rupa), Haqiem Rusli, Tasha Manshahar, Ernie Zakri, Tajul (adik arwah Achik Spin) & Wany Hasrita



Tasha Manshahar ni je pnh dgr nama dia....lain2 x pnh tau...
Tua sgt dah makcik rupanya...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wana89 at 17-11-2016 09:21 AM

Wana kalo Dr dari IPTA ok..
Kalo IPTS pun IMU jer rasa okay sebab scholar gomen macam JPA dihantar kesana
Kalo oversea, scholar jer rasa keyakinan.. Yang lain, gigih nak jadi Dr sangat asal ada duit walaupun xlayak.. btw, tu semua duit kamu atau duit keluarga kamu kan jadi, usaha la.. all the best dik
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:24 AM | Show all posts
aku suke suara die..lembut ..suke tngok die dalam utube nyanyi lagu Empat Dara.. lunak merdu  lenggok suara melayu..muka pun cantik
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:25 AM | Show all posts
talented minah nih..sore pun sedap didgr
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:27 AM | Show all posts


sedap gile..
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:31 AM | Show all posts
lenggok die mmg banyak lenggok siti ..kalau dgr lagu2 meayu die nynyai yang siti pernah nyanyi..die ni fan no 1 siti ni...

tapi aku suke die ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2016 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
sayang_mulut replied at 17-11-2016 09:27 AM
sedap gile..

Kan.. terbuai2 dengar dia nyanyi lagu asli macam ni  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.529638s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list