Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123
Return to list New
4465
View
58
Reply

Nak saman Pegawai Bank. Mcm mana procedure?

[Copy link]

Author: Nayzu    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 22-11-2016 09:28 AM | Show all posts
Go tt, aku sokong ko saman/kasi pengajaran dkeat officer yang reveal data account tu. Privacy la weh, lantaklah dia ada family nak kena tanggung ke, miskin ke, pandai buat pandai tanggung la.
Tah2 dia amik komisen % dari data yang dia reveal?
Who knows...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 10:30 AM | Show all posts
Bafia 1989 dah takde lani.kene repealed dengan FSA (financial services act)2013 dah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2016 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bosan ngan customer yg pk nak senang diri sendiri je. Sila kasi pengajaran sama dia n pegawai bank tu skali. Even si customer tu pegawai bank pon dia x seharusnya akses ke akaun customer tanpa sebab.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2016 03:25 PM | Show all posts
TT update ok

iols excited nk tau kes ni

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2016 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
macam nk tahu jugak perkembangan

sy biasa jadi pembeli yg suka nego

semoga tak terjebak la dalam nego yg salah ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2016 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
customer haprak ni...dia ingat company pak dia kot, beli brg tkyah depo..dah tu siap kepochi nak tau duit seller ada berapa
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2017 02:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh senyap gitu je tt
Hati dh sejuk ke??k
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2017 06:44 PM | Show all posts
penat kakak HR hadam cter neh....

gitchuuuueewww
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2017 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde update ke TT ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.218268s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list