Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
123Next
Return to list New
5311
View
65
Reply

Normal Ke Kazen Aku Ni

[Copy link]

Author: Victorioussss       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-11-2016 07:44 AM | Show all posts |Read mode
Morning guys. Aku nak mintak pendapat on behalf kazen aku ni.

Kazen aku lelaki. Dah bekerjaya tapi single sampai sekarang. Aku agak rapat dengan dia. So bile dia single, aku pernah tanya "kau ni gayboi ke hanat? gelpren pun tak pernah ade nampak kat pesbuk kau!"

Dia memula tak nak la cerita..last dia bagitau jugak yang dia ni memilih! Dia suke perempuan yang nampak bijak camtu. Tapi paling problem dia, dia memang nak carik perempuan yang pernah belajar kat TKC.

TKC tu bende? tunku kurshiah college. Aku tanya, ape ke pelik..budak sekola sains tak nampak bijak ke? budak teknik kureng ke? dia diam..dia just bagitau mungkin fetish dia macam tu. hahahaha bongok.

so aku takde la nak mintak pendapat macam mana nak solvekan problem kazen aku ni. lantak dia la fetish pelik pelik sape suruh. kau bujang smpai tu la derr..

aku cuma nak tanya, memang ader ke guys yang criteria selective macam ni? mostly sume berkisar pada rupa paras je kan dalam memilih partner. ni siap sekolah pun nak masuk list!
ataupun tu coverina yang dia ni gayboi?
kau igt ramai ke product tkc tu. kalau ramaipun, konpem mostly taken, dan takde nak ngorat kau der. goodluck bro.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Fetish sebenar dgn budak mckk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 07:54 AM | Show all posts
syadq replied at 22-11-2016 07:53 AM
Fetish sebenar dgn budak mckk

hahahaha..tu aku tak tau la. tapi dulu pernah nampak dia ala-ala bercinta dengan seorang girl ni. tapi sekarang dah tak der plak. aku assume girl tu bukan sekolah bangsawan la kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 22-11-2016 07:54 AM
hahahaha..tu aku tak tau la. tapi dulu pernah nampak dia ala-ala bercinta dengan seorang girl ni.  ...

Baguslah memilih calon yg bijak. Rasanye dia tak jumpa lagi yg berkenan. Kalau jumpa esok, letak tepi jer kriteria pelik-pelik tu.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
tak pelik pun. jawapan kazen u tu just jawapan playsafe je. mgkn dia bkn gayboy tp just rimas dgn soklan bila nk kawen terutama kalau dia dah byk umur plus kerjaya pun ok.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau kena tanya dia, sanggup ke dia jd mcm PM kita nanti...kena singgung dgn kak mah....kena ikut arahan kak mah....klu dia sanggup, go ahead lah.....


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
jazaa100 replied at 22-11-2016 08:16 AM
Kau kena tanya dia, sanggup ke dia jd mcm PM kita nanti...kena singgung dgn kak mah....kena ikut ara ...

Rossy ex tkc ke? Baru tau ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 22-11-2016 08:15 AM
tak pelik pun. jawapan kazen u tu just jawapan playsafe je. mgkn dia bkn gayboy tp just rimas dgn so ...

Dunno bro. Tp dari pemerhatian aku..cara dia dressing..tak kearah songsang plak
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:21 AM From the mobile phone | Show all posts
dia fetish dgn kak mah kot
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:30 AM From the mobile phone | Show all posts
bagusla pilih kualiti,harap2 anak2 pun ngikut genetik iq maknye,mane tau 7 keturunan sambung legasi belajar kat TKC
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Fetish dgn kak mah ni. Tidak syak lagik.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:33 AM | Show all posts
dia xde alasan la tu nak bagi, tu yg bagi yg ngarut tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 08:36 AM | Show all posts
Nanti aku korek reason dengan dia

If me, i lg suke girl y blaja smap labu hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 22-11-2016 08:20 AM
Rossy ex tkc ke? Baru tau ni

Iya lorrr......
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:50 AM | Show all posts
sampai sekolah pun jadi criteria....

good luck la to ur kazen...
moga2 ada budak2 TKC yang nak ke dia...

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
TKC tu bangsawan sangat la. Ambik SIGS pun ok kot. Atau Convent Bukit Nenas.
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 08:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada kezen blajar tkc. Berat 95kg, used to smoke like a chimney, used to drink 'alcohol' like a camel. Dah tobat dah. Kalau kezen ko nak PM aku ye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
I speku kalau dia ni dpt carik,  sanding nnt msti suh wife dia pakai bj outing tkc bawak smpai ke malam pertama dorg
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 10:14 AM | Show all posts
ummah lemari kot?
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 11:59 AM | Show all posts
Normal kalau cousin ko tu pun budak sbp..
Kurang normal kalau tiba2 je ckp nak budak TKC je as bini...

Aku ada kwn ex TKC. Tp dah kawen la dgn ex MCKK...
Yg aku tau, budak TKC taste dgn budak MCKK / SDAR... Sama la dgn budak STF...  SSP lak byk couple dgn ex SAS... Aku pun tak sure apesal mcm tu... Ada chemistry and connection borak psl experience dok hostel kot...
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 12:31 PM | Show all posts
banyak nya masa ko pikir masalah org
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
tiramisuu replied at 22-11-2016 12:31 PM
banyak nya masa ko pikir masalah org

    bila boring itulah hasilnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul @ladyrosberg
Kalau kazen tt tu ex sbp tak pelik...

So persoalanannya...
Kazen tt sekolah mana dulu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-11-2016 12:38 PM | Show all posts
gem15 replied at 22-11-2016 12:35 PM
Betul @ladyrosberg
Kalau kazen tt tu ex sbp tak pelik...

Wah macam ade bau-bau budak tkc je kt sini. nak kenal dgn kazen i, just pm yer.

I kenal nama tkc pun masa sekola dulu..awek tkc yang paling femes nurul petra
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2016 01:14 PM | Show all posts
aku igt lelaki lagi kenal sifat lelaki tu sendiri
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070495s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list