Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
53659
View
721
Reply

[Edisi Insaf] Menjelang Pernikahan, Nanas dekatkan diri dengan Tuhan #720

[Copy link]

Author: babyridz       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-11-2016 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Edited by babyridz at 18-1-2017 10:27 AM

26 November, Nabila upload satu pic quotes ni, tapi i tak ss plak pic tu, cuma sempat SS komen2 kat pic tu je. And today, pic tu dah didelete dr IG sheols. Persoalannya now, betulke Nanas tumbuk Nabila and tinggalkan sheols kat petrol station?

Lately pun theyols jarang sangat dah haplod pic lovey dovey gesel2 bagai dah. Hubungan berantakkan maybe? Tapi baru ni ade je si nanas menempek kat pic family nabila ramai2 masa celebrate birthday bapak sheols tu. Xtawula kot kejadian tumbuk tu jadi lepas celebration tu ke kan.

So, theyols ni sebenarnya masih ON ataupun dah jadi sejarah?

UPDATE !!! 30/11/2016 DAH BAIK BALIK DAH.. #250
Siapa "ayam gemuk cina" pembawa pitnah? #266
Nanas & Nabila MESRA berpegangan tangan di Anugerah Melodi PG19
Bunga untuk Nabilah #526
18/12/16 Nanas Merisik Nabila, Bakal Berkahwin awal tahun depan  #598
Nabilah pulak pegi Umrah #618
Nanas and nabila confirm nikah March, sanding April #626
Nanas Nabila Bakal Berkahwin 31 Mac Ini #674
Nanas akan umum tarikh kawen pada 9 Jan ini!!!! #664
[Edisi Queen Control] Saya Tidak Benarkan Sharnaaz Lakonkan Babak Panas C Noor Nabila #675
[Edisi Gaduh2 Manja] Kami memang kerap bergaduh, tapi.. #712
Menjelang Pernikahan, Nanas dekatkan diri dengan Tuhan #720
Single Polls , Show Result after voted, Total 253 Users voted
 
IMG_6903.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 10:20 AM | Show all posts
aku percaya je sebab sheila amzah kan penah jugak kasik hint...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
seriously? baru jer nmpk ada pic berdua kt bday apak tiri nabila.. hye sis baby.. lama xnmpkk
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 10:33 AM | Show all posts
sape la catsnoni tu kepochi gila
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinggalkn jer ler nenas tu
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Nanas ni belakon jadi baik pun masih nampak sisi gangster dia.. Acanerrr
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Gila ganas nanas
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepohnyer la hai umat ig esp. Kena tumbuk betul2 dengan shanaz baru senyap agaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts

Ada sesapa dpt screenshot quotes yg nabila upload tu?
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
kt meletop kot lofa buat muka bila nabil bgtau vt drama nanas kuar
nabil ckp tu abg ipar ko
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
babyridz replied at 27-11-2016 10:08 AM
28 November, Nabila upload satu pic quotes ni, tapi i tak ss plak pic tu, cuma sempat SS komen2 kat  ...

28 November?? Hrni br 27 Nov    
TT, btulkn la tarikh tu..kang jd fitnah plak..mcm berita kuar dlu, br kejadian tjadi
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Igtkan gosip skang cite bende dah lepas je..x sangka skang blh bergosip bende pada masa depan..dahsyat betui kome
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin ade tumbuk tapi sbb cinta nabirah maafkanler gamoknyeeew   sharnaaz pun dah unfollow si nabirah ni tapi hubungan still berjalan la kekdahnya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Omg kalau berul...toxin relationship nih...better Nabila be smart and lari jauh2...so scary..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 27-11-2016 10:20 AM
aku percaya je sebab sheila amzah kan penah jugak kasik hint...

Apa hint Shila...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
babyridz replied at 27-11-2016 10:08 AM
28 November, Nabila upload satu pic quotes ni, tapi i tak ss plak pic tu, cuma sempat SS komen2 kat  ...

28 nov belum menjengah lg sis
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
nanas dan nabila spesis sama2 kerasa kepala kot..tu yg nanas post d socmed cakap pasal pijak kepala..suka hati kau la nanas.aku juz pembaca gosip yg tegar..nanti update la d socmed pasal relationship kau ye
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
28 dah gaji...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 12:02 PM | Show all posts
Ntah. Knowing Nabila and her family aku tak rasa benda ni akan didiamkan kalau betul. Mesti dah ambik tindakan dekat Nanas. Kalau ada keluar berita Nanas kena tahan polis or Nabila buat laporan polis baru aku percaya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 12:04 PM | Show all posts

takut nak tengok cite bencinta... been there katanya...
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 27-11-2016 11:48 AM
Mungkin ade tumbuk tapi sbb cinta nabirah maafkanler gamoknyeeew   sharnaaz pun dah unfollow si ...

dh unfollow? kita tunggu apa kesudahannya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsLucky replied at 27-11-2016 11:51 AM
Apa hint Shila...


http://nurizspace.com/2013/10/sh ... galaman-serupa.html

Ganas betul si nanas bongok. Semoga si nanas kena tumbuk pula. Dayus.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 27-11-2016 11:48 AM
Mungkin ade tumbuk tapi sbb cinta nabirah maafkanler gamoknyeeew   sharnaaz pun dah unfollow si ...

Amboiiii dia tumbuk orang dia pula meroyan gi unfollow orang tu. Play victim ke? Bongok punya dayus
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Belum apa2 lagi dah macam2 kita dengar story tak best pasal dorang ni. Asyik2 gaduh lepas tu meroyan kat socmed. Gila glemerrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2016 12:23 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 27-11-2016 12:04 PM
takut nak tengok cite bencinta... been there katanya...

ermmm so sad...never change  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.078107s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list