Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
17538
View
279
Reply

Tales From The Abyss: My Paranormal Stories and Experience [Updated] 17.02.2017

[Copy link]

Author: Fienomenology    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 14-12-2016 11:13 AM | Show all posts
Giloz!Citer Dammerung ni power betei!pdn la korang suruh aku baca citer dia!

#AbamDamIdola
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 10:45 AM
tuh la.aku skrg beli nasi goreng ayam berlada kat kedai diaorg di Tepian Tebrau sebelah pdg E.C. ...

Tak nampak apa2 pun, cuma terasa macam ada sesuatu aje. Yang aku pernah nampak sesuatu time tunggu bas dekat PO. Nampak maknyah angkat skirt pendek nan ketat sebab lari Dari kena angkut time  raid. Relevan tak??    
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 12:01 PM | Show all posts
Inezkhalidi replied at 14-12-2016 11:57 AM
Tak nampak apa2 pun, cuma terasa macam ada sesuatu aje. Yang aku pernah nampak sesuatu time tunggu ...

ok mak nyah angkat skit lari lintang pukang mmg scary AF!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 12:38 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 11:13 AM
Giloz!Citer Dammerung ni power betei!pdn la korang suruh aku baca citer dia!

#AbamDamIdola

Kennnnnn. Superb wa kata sama luu.
Btw TT, cite awk pon tak kurang best nyee. hehee. Lagii lagiii
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 12:49 PM | Show all posts
pin0t replied at 14-12-2016 12:38 PM
Kennnnnn. Superb wa kata sama luu.
Btw TT, cite awk pon tak kurang best nyee. hehee. Lagii lag ...

Giler beb!melekat kejap dpn PC ni baca thread dia.hahaha
Thanks pinOt! tq for support!

in sha Allah!more to come...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 12:01 PM
ok mak nyah angkat skit lari lintang pukang mmg scary AF!

Hahaha! Aku rasa zaman aku tunggu bas kat PO tu selamat dari penampakan entiti sebenar gara2 ramai sangat entiti palsu tu lah.  
Damm memang awesome, cerita2 dia memang berhantu. Baca banyak Kali pun tak jemu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 01:04 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 12:49 PM
Giler beb!melekat kejap dpn PC ni baca thread dia.hahaha
Thanks pinOt! tq for support!

Sama laa, memula baca thread Damm mmg hari2 dok buka forum. Siap daftar lg untuk nk senang cari. Ur welcome
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 02:11 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 8-12-2016 02:14 PM
apesal femes giler si Dammerung ni?kena stalk ni.huhu.

citer citer dia menarik tertarik siap da bombbbb lagik...bersedia utk merempit thread dia kalo dah sekali baca pasti nak lagi...hahahah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 04:08 PM | Show all posts
Edited by Fienomenology at 14-12-2016 04:18 PM
Inezkhalidi replied at 14-12-2016 12:56 PM
Hahaha! Aku rasa zaman aku tunggu bas kat PO tu selamat dari penampakan entiti sebenar gara2 ramai ...

make-up tebal entiti nyah tuh lg scary dr mak lampir.bisa wer muka!lol!
serius!melekat aku dgn citer Dam ni!hampeh!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 04:10 PM | Show all posts
pin0t replied at 14-12-2016 01:04 PM
Sama laa, memula baca thread Damm mmg hari2 dok buka forum. Siap daftar lg untuk nk senang cari. ; ...

pinOt, aku officially dh melekat dgn citer2 Dam!
#Dammit!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 04:17 PM | Show all posts
adn replied at 14-12-2016 02:11 PM
citer citer dia menarik tertarik siap da bombbbb lagik...bersedia utk merempit thread dia kalo dah ...

Hakak @adn saya dah merempit siap amek corner cecah telinga kat thread si Dam ni.
Giler addicted!dah baca smpi Kisah 9: Cerita Bersiri -  Asrama.
X berenti saya baca...! damn you Dam!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 04:22 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 13-12-2016 05:55 PM
Intro Cousin2 aku dulu duduk dengan atok mereka (aunty aku punya mak) di nama dia Tok Wer kuaters pe ...

tq fien!

aku penah gi kubur mahmodiah tu ikut member gi ziarah kubur sape tah
gi lak waktu petang membawa ke senja gitu. masa tu sumpah tak tau sejarah kawasan tu cuma perasaan aku rasa cam suasana angker gile dengan kubur batu pokok besar segala. nasib la aku takde deria ke6 ...

dah balik KL baru tau kisah2 angker tempat
tobat lahom la aku nak gi lagi dah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 04:35 PM | Show all posts
bottombikini replied at 14-12-2016 04:22 PM
tq fien!

aku penah gi kubur mahmodiah tu ikut member gi ziarah kubur sape tah

Kalo @bottombikini nak tau kat situ pun makam di Raja Kerabat Johor.
Kita pun tau kan sultan2 melayu ni ada "daulat" mereka.hehehe.
Tapi mmg environment kawasan kubur mahmodiah tuh mmg scary.
Kalo ptg dah scary,imagine kena lalu tunggu kat bus stop area situ malam2.
Seram mak nak!

Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 04:35 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 04:17 PM
Hakak @adn saya dah merempit siap amek corner cecah telinga kat thread si Dam ni.
Giler addicted! ...

hahaha...syahdukan bila dapat merempit sedemikian rupa...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 04:37 PM | Show all posts
adn replied at 14-12-2016 04:35 PM
hahaha...syahdukan bila dapat merempit sedemikian rupa...

Sesyahdu pagi lebaran.huhu.
Ok mlm ni tido pkai lampu putih.hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 04:43 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 04:10 PM
pinOt, aku officially dh melekat dgn citer2 Dam!
#Dammit!

Kihkihkih. Selamat merempit yeee Hari tu nasib je tak kene bambu ngn bos sbb dok buat bende lain selain buat keje hakiki.
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2016 05:02 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 04:35 PM
Kalo @bottombikini nak tau kat situ pun makam di Raja Kerabat Johor.
Kita pun tau kan sultan2 mel ...

kami parking depan bangunan kaler putih

sampai sekarang aku marah dengan diri sendiri sbb ngekor member gi kubur tu dan aku rasa itu adalah salah satu kegilaan yg aku penah buat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-12-2016 05:31 PM | Show all posts
bottombikini replied at 14-12-2016 05:02 PM
kami parking depan bangunan kaler putih

sampai sekarang aku marah dengan diri sendiri sbb ...

Hah!tuh la makamnya.huhu.
Kerlaaass ko @bottombikini park kat situ.huhu!
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2016 09:19 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 14-12-2016 04:37 PM
Sesyahdu pagi lebaran.huhu.
Ok mlm ni tido pkai lampu putih.hehehe.

lampu putih yer...hahahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2016 11:00 AM | Show all posts
adn replied at 15-12-2016 09:19 AM
lampu putih yer...hahahaha

Serius! cerita Dammerung ni cuak bila saya baca sambil berimaginasi.huhu.
#damnyouDam
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2016 11:19 AM | Show all posts
Fienomenology replied at 15-12-2016 11:00 AM
Serius! cerita Dammerung ni cuak bila saya baca sambil berimaginasi.huhu.
#damnyouDam

kalo ada apa2 kejadian mistik berlaku lepas baca citer2 Dam itu...jgn lupa update kat thread Perasaan or Kejadian Aneh lepas baca cerita di board MPS okeh? hahahahha...nampak tak cara amik kesempatan tu macam mana...kih kih kih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2016 12:08 PM | Show all posts
adn replied at 15-12-2016 11:19 AM
kalo ada apa2 kejadian mistik berlaku lepas baca citer2 Dam itu...jgn lupa update kat thread Peras ...

ada sis.nnt saya update kat sana.serius.happened 2 nights ago!
huhu.weird and freaky.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2016 01:46 PM | Show all posts
Fienomenology replied at 15-12-2016 12:08 PM
ada sis.nnt saya update kat sana.serius.happened 2 nights ago!
huhu.weird and freaky.

terbaikkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2016 03:23 PM | Show all posts
khatam....
lagi...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2016 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
spankee_fili replied at 15-12-2016 03:23 PM
khatam....
lagi...

Spankee,in sha Allah.coming soon!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.060489s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list