Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234Next
Return to list New
2169
View
92
Reply

Apa nama kucing korang ?

[Copy link]

Author: akujerangkung    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-12-2016 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Joe,jantan.Tp dah lama arwah .Puluhan thn tak  bela kucing lg sbb sedih .......
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 05:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Pipil mati dh sbb cancer.adik.panggil apa pun nama tak jalan.panggil adik respon.sapedek sebab muka mcm bo layan jer.preng sbb asik prenggg jak bunyi.copot,ptt nya nama lain tapi mak tak reti nak sebut jd panggil copot.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
toteng replied at 16-12-2016 05:21 AM
Pipil mati dh sbb cancer.adik.panggil apa pun nama tak jalan.panggil adik respon.sapedek sebab muka  ...

Banyaknya kucing  

Mak saya ada kucing nama Cik Una. Bila panggil manja mesti panjang cik unaaaaaaaaaa.. Tapi bila kena marah sebab nakal, panggil keras UNA je  
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 06:51 AM | Show all posts
Donna (ibu)

Nama anak semua nama brand perfume.

- hugo
- dior
- polo
- ck
- tommy
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Amy..pas dia mati tu kat kubur letak lah kat kubur dia cross..ye lah kita kecik lg masa tu x tahu ..pastu oren..sebelum dia mati tu x sempat nak feed dia cheese.dia mmg hantu cheese
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 08:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama kucing bengal abg ipar i Queen Neelofa

Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 09:53 AM | Show all posts
janet - hilang
bluebird - hilang
comot
pretty
thinker
bluebird
blackie
blackie
itam
ya aloyah - stray kat luar rumah


ps: blackie tu dua kucing berlainan... tapi hitam bulu kembang sebijik sejibon dua orang tu, so panggil jah dua-dua blackie
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 11:31 AM | Show all posts
wawa.. dah mati.. naik sekor kucing jiran ke rumah.. hari2 naik rumah.. panggil wawa jgk.. semua kucing i panggil wawa
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
multinik GuaAnakMelaka rupanya TT ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
abu..dah arwah.
now baby kecik,matyon n uteh..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 02:27 PM | Show all posts
Maru - Mula letak nama dia Shikamaru sebab minat Naruto, tapi susah pulak nak panggil nama penuh.. last2 jadi Maru je. Kesayangan meols. Paling pandai antara neko yg meols ada. Kalau call mak meols heols je yang duk meoow dalam phone tu nak sembang jugak

Sara - Adik kepada Maru. Paling dominant dalam rumah and selalu act mcm anjing, main kasut, baling tulang semua. Mula letak nama Sara, one of my name wish kalau ada daughter.. And  ingat kan dia betina masa meols adopt tu.. Sekali jantan da...  so untuk balancekan hormon dia, meols skrg pggl dia Abam Sara. Baru jantan sikit

Nyet - Mesti lah stand for Penyet. She is the diva and singa of the house and a bit terbantut  dari tumbesaran. Umur dah 11 tahun, size macam 2 tahun lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 02:37 PM | Show all posts
Alem (nama penuh Halim) - hilang
Siti - orang amek
Alem 2 - hilang
Shiro - orang amek
Maya - orang amek

skang tak pelihara kucing dah.. harap nanti kalo dapat tinggal ngan famili nak amek kucing lagi lah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2016 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
1. Mimi
2. Kini
3. Tadi
4. Tada
5. Taki
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2016 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak giler. Tapi banyak jugak yang dah takde. Yang tinggal mina, aboi, katy, abu, abam, omei, ako.
Dulu ada kucing aku nama mamat. Masa nak bagi makan aku panggil nama dia. Kuat jugak la.
" Mamatttttt... makan jommm"
Alih2 ada suara jawab, takpe la. Pakcik dh kenyang.
Rupanya pakcik belakang rumah aku menjawab. Memang nama dia pun mamat.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2016 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Che Ta - sebab dia bajet2 vogue gitu
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2016 06:28 PM | Show all posts
apa'k.. tinggal kenangan..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
ibu,abang...rest in peace
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2016 05:58 PM | Show all posts
baby meowww,panggil kena manja2 okeh baru dia layan...x pun panggil baby mama...mama tu aku ler,hakhak
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2017 12:16 PM | Show all posts
kucen aku nama engku yen. panggil engku yen sbb mkn kene bersuap, mengade betul.
Reply

Use magic Report

Post time 4-1-2017 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua either dah arwah atau hilang
Jebat
Simba
Nala
Bubu
Totoi
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2017 11:26 AM | Show all posts
alaaa...comelnya kucing korang...kucing aku nama piko..dah hilang...2 minggu aku kemurungan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2017 01:36 AM | Show all posts
Girl
Boy
que  putih
mesra alam
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2017 03:11 PM | Show all posts
kucing 1st - rezeki - bela tak lama...sebulan aje...dia mati sebab dah tak ada deria bau agaknya bila misai kening semua kena potong

kucing 2nd - rezeki - setahun- hilang dalam hujan lebat...consider mati la tu...cari xjumpa

kucing 3rd - manis - ada smpai skang...da 2ys...bagi nama manis tapi jantan rupenye hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 05:49 AM From the mobile phone | Show all posts
mimi,facheng,joey,luffy,mubel,modek,mabang,ateh,tatam,nyomot
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Nama kucing2 iols
1. Furby- hilang   6. Kasut -mati  11. Kiman-mati
2. Polo - mati         7. Black
3. Coco Chanel      8. CK - mati
4. Loki                     9. Marc Jacob
5. Thor                     10. Kecik - mati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066122s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list