Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
4062
View
46
Reply

Jangan Tertipu Dengan Wajah Awet Muda, Wanita Ini Sebenarnya Sudah Tua Bangka

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-12-2016 01:01 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG Sjeuro


Seorang doktor gigi yang dikenali sebagai Lee Su Jin menjadi terkenal sekelip mata apabila gambar 'selfie'nya viral di media sosial.


Apa yang menarik, wanita yang berasal dari Korea Selatan ini menjadi perhatian kerana umur sebenarnya sudah mencecah 47 tahun!


Sekali pandang, memang kelihatan macam pelajar kolej dengan rupa paras yang cantik dan kelihatan muda.


Foto: IG Sjeuro



Sebelum ini dia hanya dilihat sebgai seorang gadis Korea biasa sehinggalah dia mendedahkan yang dirinya lahir pada tahun 1969 dan sudah menjadi doktor gigi selama 16 tahun.


Malah Su Jin juga pernah muncul dalam rancangan televisyen Korea Same Bed, Different Dream bersama anak perempuannya.


Foto: IG Sjeuro


Menurut anaknya juga, ibunya itu memang mempunyai masalah ketagihan ber'selfie' dan akan memuat naik gambar di Instagram setiap hari.




Ada sesetengah berpendapat yang wajah Su Jin adalah hasil dari pembedahan plastik namun ada juga yang meyangkalnya kerana hasilnya pasti tidak begitu baik untuk wanita berumur seperti dia.


Tengok sendiri gambar-gambarnmya, bukan sahaja mempunyai raut wajah comel malah badannya juga seperti anak dara.

Foto: IG Sjeuro


Wah, cemburu rasanya melihat wanita awet muda seperti ini. Agak-agaknya apa rahsia dan petua yang diamalkannya ya? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 01:12 PM | Show all posts
Cam siaran ulangan je
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala...plastik surgery.

Tgok mata ank dia....sepet org korea
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Memey ler. Diorang ni renovate dari ujung rambut sampai ujung jari kaki
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 02:14 PM | Show all posts
btw 47 is not too old for me, makcik akupun 47, still cun melecun ...
tajuk kata "tua bangka" melampau
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 02:14 PM | Show all posts
harap nekta jgn cemburu plk... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat gamba kedua mata nampak juling
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tua bangka? ingatkan 70 tadi
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 03:23 PM | Show all posts
maria farida tu 47 gak tak silap aku, tak kecoh pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 03:31 PM | Show all posts
hmmm cantik nyer kan best kalau ada isteri macam nie, serius x cari lain punya....hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
SalenaGomez replied at 19-12-2016 02:32 PM
Awat gamba kedua mata nampak juling

Gambar pertama pun sama  


By the way, gambar dia dengan anak tu, dia nampak tua bila tengok mata...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 04:40 PM | Show all posts
tajuk x menepati cerita yg nak dikisahkan.47 tua bangka dah ye...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 04:48 PM | Show all posts
Memang dia buat plastik sugeri ni. Walaupun orang korea ni kebanyakkan buat plastik surgeri tapi aku suka tengok makeup terutama artis2 korea ni..very natural macam tak pakai makeup pun iye..sweet je..takde la nak pakai bulu mata pelesu dan bedak berkati2 berkilo tan bagai..simple but nice je makeup dorang...nampak clean dan kemas..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 06:12 PM | Show all posts
kemainn aunty ni. bergetah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 06:59 PM | Show all posts
hakak2 tudung paridah kalau pepagi mulut mengunyah burger McD sambil gosip kekejaman Basyar Al Asaad dan tengahari pula makan nasi putih, ikan masak lemak, sayur tumis, ikan masin dan sambal belacan dibilas pulak dengan air sirap ais manis dan petang pulak makan kopok jajan sambil berbual dengan rakan sekerja kisah2 drama Melayu terkini dan malam pula makan nasi putih, lauk ayam goreng, sayur campur, sambal belacan mesti kena ada dibilas dengan air sejuk, tengah malam sikit makan mee goreng usahlah berbicara pasal pembedahan plastik make up bagai....ko bogel depan cermin pastu ko renunglah dalam2

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 08:27 PM | Show all posts
xdela lawa mana
comel ada la
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:44 PM | Show all posts
badan akak asalnya mmg cmni, tp sebab faktor usia lari sikit allignment.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:47 PM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


30% Welcome bonus sehingga MYR 1,288 Sportsbook hanya untuk anda!!!


Membuat deposit pertama kali dengan MYR minimum 100 dan mendapatkan MYR tambahan 30 untuk bermain



Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2016 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde la tua bangka kalau 47 tu.. tua bangka tu bagi een dalam 80 camtu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 08:19 AM | Show all posts
Kamus Dewan Edisi Keempat
tua bangka=        orang yg sangat tua tetapi tidak senonoh kelakuannya.       

Kamus Pelajar Edisi Kedua
tua bangka        =bk (orang yg) sangat tua (tetapi buruk perangainya);       

Kamus Dewan Edisi Keempat
tua bangka        =sangat tua.       

Kamus Dewan Edisi Keempat
tua        ~ bangka  =orang yg sangat tua tetapi tidak senonoh kelakuannya.       


aku tahu, kau tak cakap bahasa formal. Tapi dalam bahasa pasar pun, tua bangka ni lebih kurang saja maknanya macam dalam kamus di atas.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 08:44 AM | Show all posts
mesti perasan habis
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 10:37 AM | Show all posts
lawa gila umur 47 gini. jeles!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 11:17 AM | Show all posts
wallaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Gadis_sarawak replied at 19-12-2016 04:48 PM
Memang dia buat plastik sugeri ni. Walaupun orang korea ni kebanyakkan buat plastik surgeri tapi aku ...

I just want to scream out loud "ur face is two shades lighter than ur body!!!! "

Pompuan korea or generally around the world suka pakai foundation 2-3 shades lighter than their necks. So wrong  
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2016 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by evlinne at 20-12-2016 01:06 PM

Her bod is to die forrr!!

Tapi dia tak boleh tipu yg she didn't went under the knife. Obvious gila kott hasilnya
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077889s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list