Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
3572
View
26
Reply

Terbongkar! Pendapatan David Beckham Cecah RM400k Sehari

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-12-2016 11:09 AM | Show all posts |Read mode
Terbongkar, harta selebriti sukan terkenal David Beckham disahkan menerima pendapatan sebanyak 71,000 iaitu bersamaam RM391,884.49 sehari.

Foto: gazettereview.com


Daily Mail melaporkan, ia merupakan jumlah pendapatan tertinggi Beckham berbanding ketika dia hanya menjadi pemain bola sepak sahaja sebelum ini.


Pendapatan itu dikira daripada perolehan yang diterima Beckham daripada keuntungan syarikatnya, Footwork Productions yang memulakan perusahaan sejak tahun 1996.


Foto: IG David Beckham


Bukan sahaja mempunyai perusahaan syarikat produksi, kekayaanya juga datang dari perniagaan minyak wangi, baju serta minuman wiski bersama Guy Rithchie.


Populariti suami kepada bekas ahli kumpulan Spice Girls, Victoria Beckham ini tidak pernah sekali pun merudum sebaliknya menjadi lebih terkenal saban tahun.


Foto: IG David Beckham



Untungnya David Beckham, bukan sahaja kaya, malah yang paling penting mempunyai keluarga bahagia dan sentiasa menyokongnya dari belakang. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 11:33 AM | Show all posts
comot la .....

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 04:35 PM | Show all posts
Bukan dia memang dah kaya ker? Berita camni tak berapa nak hairan sebab dah lama tau yang dia memang kaya
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2016 05:01 PM | Show all posts
Tak terkejutlah dengan berita ni. Expected bahkan David Beckham dapat lebih dari jumlah yang dinyatakan di atas.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2016 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 23-12-2016 05:01 PM
Tak terkejutlah dengan berita ni. Expected bahkan David Beckham dapat lebih dari jumlah yang dinyata ...

Kan. Tapi mana blh tayang kekayaan sebenar. Nanti kena kejar tax  
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2016 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
biarla..duit die kot,
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin tua makin hensem.tp geli pulak tengok tatoo banyak2.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2016 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
estrelle replied at 26-12-2016 12:14 AM
Makin tua makin hensem.tp geli pulak tengok tatoo banyak2.

Kan...sayang tangan byk tatoo..nanti dah banyak umur lg buruk sebab kulit dah bkedut
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2017 03:02 PM | Show all posts
This is my most visited site now! If your lurking just go ahead and register and join the fun!!!
192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1 192.168.1.1
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2017 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya nyaaaa la
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 04:38 PM | Show all posts
wow,untunglah...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Expected of him
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2017 02:19 PM | Show all posts
400k x 30hari = 12,000,000 OMG...
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 07:53 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 18-7-2017 07:53 AM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 08:37 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 09:11 PM | Show all posts
untonglahhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2018 10:29 AM | Show all posts
Ni kalau bini beli hermes berguni2 takde sorg pun nak pertikaikan sbb dah mmg kayo!
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2018 02:39 PM | Show all posts
kalau gini kaya beli sebakul beg hermes pun org takde nak pertikaikan
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2018 03:15 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.112799s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list