Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
75980
View
2285
Reply

[TEAM BAD GIRLS] Asia's Next Top Model Cycle 5 - SHIKIN GOMEZ FCO EP7! BAKAL WAKIL TUNGGAL KE FINAL - PORTFOLIO/VIDEO EP 1-7 PAGE 1 #1

[Copy link]

Author: Ferr_Remy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 11-1-2017 12:53 AM | Show all posts


Ade Pia yer chuolssss
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 01:07 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 11-1-2017 12:41 AM
Selayaknya uols dicerca iols kerna curang terhadap Britney  Bbnu je minat Selena Gomez hoke ...

takpe lah bbnu pun, nampak muda sikit
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 10-1-2017 09:02 PM
Mak aii seksinya..melayu islam ke nie....sory tnya sbb tk pernah tgk rcngn nie....huhu....mcm org pu ...

Ko pegi la sana tgk rancangan ustazah ke hape...menyebok je nk komen kat benang ni.  :  :  :

Dasar macik kampungan..acah2 warak dan siqah je. Nyampah  :
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2017 01:15 AM | Show all posts
red_cattleya replied at 11-1-2017 01:07 AM
takpe lah bbnu pun, nampak muda sikit

Bbnu kertu chuols
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2017 01:18 AM | Show all posts
Da update page 1 portfolio Shikin Gomez chuols
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Rumoured katanya dr malaysia
image.png
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 04:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mrssultan replied at 10-1-2017 12:39 PM
Alicia amin nie yg dulu up gambar naked naked kn? Dah lama tak stalk ig dia. Hehe

Haah babe. Misskepoh dlu salu keji dia kan hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 05:17 AM From the mobile phone | Show all posts
yayy confirmed shikin masuk! tahniah, hope she will do us proud. dari cv dia, nampak macam dia boleh maju ke teratas. cuma masalah umur dia agak lanjut
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 05:32 AM | Show all posts
ikinbest replied at 10-1-2017 04:07 PM
abam whiskey i dont speak london much but tiks is no more with polo ralph lauren n banana republic e ...

Come on, dear. I believe you know nothing about modelling world. Of course, she's no longer with Ralph Lauren and Banana Republic. Modelling is not a permanent job. You cannot stay as long as you like in one particular brand. Lol.

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
I miss tutiiii..
X sabar nk tgk season baru ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 05:37 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-1-2017 05:18 PM
Da update page 1 portfolio Shikin Gomez chuols

Good job TT. Tak sabar nak tunggu bulan mac ni. Hopefully, Malaysia will be in the final two.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 05:40 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 10-1-2017 09:02 PM
Mak aii seksinya..melayu islam ke nie....sory tnya sbb tk pernah tgk rcngn nie....huhu....mcm org pu ...

Rancangan ni memang seksi meksi uols. Tp iols suka je tgk diorg selesaikan task diorg. Hehe. Tgk utk fun fun je n tak nak lah judge diorg lebih2. Cuma dalam hati iols memang selalu doakan minta jauh anak beranak keturunan iols seksi meksi mcm ni      
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
ellejo replied at 11-1-2017 12:14 AM
Tikah sama shikin memang eksotik.
Tapi muka alicia tu kenapa aku rasa bersepah2

pakaikan alicia tudung. maka jadilah sheols hijabista instagram yang interchangeable   muka sepesen jah sebab facial bone tak ketara
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2017 06:06 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 11-1-2017 05:37 AM
Good job TT. Tak sabar nak tunggu bulan mac ni. Hopefully, Malaysia will be in the final two. {:1_ ...

Tq chuols Sama2 kite doakan yer
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 11-1-2017 01:14 AM
Ko pegi la sana tgk rancangan ustazah ke hape...menyebok je nk komen kat benang ni.  :  :huf ...

Kau ni apasal...apa mslh ngan soklan aku nya...bila.masa aku ckp aku ni ustazah...aku tk ckp lak aku tk baca forum....rasa tk suka ngan soklan aky tkyah ler nak reply or apa...kau tu menyibuk reply komen aku....kt forum ni tkde sape2 leh halang org nk tnya apa or nak gossip psl apa.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 06:24 AM From the mobile phone | Show all posts
atiqah_bea replied at 11-1-2017 05:40 AM
Rancangan ni memang seksi meksi uols. Tp iols suka je tgk diorg selesaikan task diorg. Hehe. Tgk u ...

Huhu..patutlah....nanti cuba tgk lah jgk....hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 11-1-2017 06:23 AM
Kau ni apasal...apa mslh ngan soklan aku nya...bila.masa aku ckp aku ni ustazah...aku tk ckp lak a ...

terang lagi bersuluh alicia ni melayu. islam ke tak, boleh ke melayu ni agama lain? nama pun raja alicia raja amin. jadi, orang pun susah nak percaya u tanya soalan ni tanpa ada prejudis, apatah lagi bentuk soalan u ayatnya kasar. rilek udah, kita memberi, kita pun merasa, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 07:17 AM | Show all posts
ekceli aku prefer muka 'tempatan' gini daru muka 'mixed'

macam S1 aku prefer stephanie (phil) over jessica (thai) or helena (HK) walaupun aku suka helena tu
s2 aku suka sheena (malaysia) dan jodilly (phil) dari katarina (phil) or tia (thai)

so I really like shikin sbb muka dia adalah muka asia. tak suka muka2 half breeds
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
i harap netizen kita behave la hendaknya dulu dengan tuti, habis perangai hansuang acik2 kepam ni viral dekat buzzfeed. malu tau, malaysia ni dah lah tak de pencapaian sangat, tapi bila masuk berita, mesti pasal benda memalukan diri sendiri.

budak2 yang join model search ni semua dah besar panjang. kalau dia tak cover up, maksudnya dia yang tak nak, jadi takyah lah nak ceramah lagi. tak perlu ugut nak rogol la, apa la demi 'jaga' maruah dia. dah sah2 budak2 ni bukan ahli agama, dan tak pernah claim ahli agama pun, so motip sangat tauu nak paksa2 ikut standard ustazah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa seram sngt muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 07:55 AM | Show all posts
ko mampoo..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:08 AM | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 11-1-2017 05:32 AM
Come on, dear. I believe you know nothing about modelling world. Of course, she's no longer with R ...

uuu such a lovely reply abam whiskey.. like i mention earlier i dont speak much london, nyway abam whiskey r u a model then? since u know everythin bout bein a model. bout tiks she's just walk with polo n banana, bukan jadi face for polo pon kan. skrg x buat pape pon kt NY nun, other then berpeleseran with his oriental bf danny lim.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Terjumpa this photo dekat Twidder..katanya gambar Shikin tengah shoot opening scene for Asia next top model.
Kalau si tukang tweet ni menipu..maka i pun tertipu juaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:10 AM | Show all posts
ginbug replied at 11-1-2017 07:06 AM
terang lagi bersuluh alicia ni melayu. islam ke tak, boleh ke melayu ni agama lain? nama pun raja  ...

Ni cerita Alicia Amin .. tapi dah lama ler.. 2013.. rasanya fakta-fakta pasal diri dia tu tak berubah kot... bukan pun dia ni 100% melayu..



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_curious replied at 11-1-2017 08:08 AM
Terjumpa this photo dekat Twidder..katanya gambar Shikin tengah shoot opening scene for Asia next to ...

Mananya picnye chuols? Very curious gitcheww  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069410s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list