Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
75989
View
2286
Reply

[TEAM BAD GIRLS] Asia's Next Top Model Cycle 5 - SHIKIN GOMEZ FCO EP7! BAKAL WAKIL TUNGGAL KE FINAL - PORTFOLIO/VIDEO EP 1-7 PAGE 1 #1

[Copy link]

Author: Ferr_Remy       Show all posts   Read mode

Post time 11-1-2017 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak komersial langsung nama syikin tu..kampung sgt
Sepatutnya dia urban kan nama dia, pastu letak nama ayh dia
Barula mendunia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:14 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 11-1-2017 08:10 AM
Mananya picnye chuols? Very curious gitcheww

opsss my bad.susah betul nak main forum guna phone.i thought dah diuploadnya -_-;;

CywiXXUVQAAp_nf.jpg large.jpg

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:20 AM | Show all posts
you alls i terjumpa this article from our local magazine, Cosmo,dated December,2016

Cosmo mahu imbas kembali peserta dari Malaysia yang pernah menyertai Asias Next Top Model. Musim pertama menyaksikan Melissa Thang tersingkir di episod ke-7 dan merupakan peserta dengan ketinggian paling rendah. Musim ke-2 pula dua peserta Malaysia, Josephine Tan tersingkir di minggu ke-10 dan Sheena Liam muncul juara menewaskan dua peserta Filipina, Katarina dan Jodilly.
Peserta dari Malaysia untuk musim ke-3 juga tersingkir awal iaitu Shareeta Selvaraj dan Melissa Tan pula terkeluar di minggu ke-7. Asias Next Top Model musim ke-4 menampilkan peserta tunggal yang juga model terkenal, Tuti Md Noor. Penyertaan Tuti juga mencetus kontroversi apabila menjadi peserta berbangsa Melayu Muslim pertama yang terpilih
Tuti yang sering menerima pujian juri bagaimanapun tersingkir di minggu sebelum top 5. Asias Next Top Model musim kelima kali ini sekali lagi menampilkan peserta berbangsa Melayu Islam bernama Shikin Gomez. Shikin atau nama penuhnya, Nurfashikin Mohd Faisal Gomez, 24 adalah juara Malaysia Supermodel Search 2015.
Berketinggian 177 cm, dia semakin dikenali dalam industri fesyen Malaysia apabila banyak menghiasi ruangan fesyen dan kecantikan dalam majalah popular tempatan. Malah dia juga telah memperagakan pelbagai jenama pakaian ketika KL Fashion Week yang lalu. Kelebihan Shikin tentu sekali wajah eksotiknya dan gaya catwalk yang edgy dan hebat. Cosmo harap Shikin mampu memberi saingan hebat kepada peserta lain dan menjadi juara selepas Sheena untuk musim kali ini. Good luck!


Dalam perkembangan lain, model antarabangsa dan Miss Universe 2015, Pia Wurtzbach dikatakan bakal menjadi hos terbaru. Bagaimanapun pihak Pia menafikannya dan dia hanya akan muncul sebagai juri jemputan. Supermodel Gigi Hadid dan Kendall Jenner juga dilaporkan akan muncul dalam episod istimewa nanti. Sebelum ini Asias Next Top Model dihoskan oleh Nadya Hutagalung, Georgina Wilson dan Cindy Bishop.



http://cosmopolitan.my/shikin-gomez-wakili-malaysia-untuk-asias-next-top-model-5/
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:22 AM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 10-1-2017 02:36 PM
Shikin Gomez tu kalau xsalah pernah Masuk Dewi remaja.tahun Bila Tah,yg buat ala2 realiti show tyg k ...

kaannn.. ptt la iols mcm pnh tgk nma dia. mmg kalau x silap pnh msk dewi remaja.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:32 AM | Show all posts
cikyahvogue replied at 11-1-2017 01:35 AM
Rumoured katanya dr malaysia

tengah tu siapa chuols
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:39 AM | Show all posts
miss_curious replied at 11-1-2017 08:20 AM
you alls i terjumpa this article from our local magazine, Cosmo,dated December,2016

Ooh memang nama bapak sheols Gomez. Nasib i tak sempat nak hencap
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2017 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_curious replied at 11-1-2017 08:14 AM
opsss my bad.susah betul nak main forum guna phone.i thought dah diuploadnya -_-;;

Tq chuols  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-1-2017 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
miss_curious replied at 11-1-2017 08:20 AM
you alls i terjumpa this article from our local magazine, Cosmo,dated December,2016



Igtkan sheols ni fans Selena Gomez  
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:45 AM | Show all posts
ginbug replied at 10-1-2017 06:41 PM
atikah ni bukan sg ke? nama ig pun letak sg

rsanya atikah dr sabah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:51 AM | Show all posts
mieymiey replied at 11-1-2017 08:39 AM
Ooh memang nama bapak sheols Gomez. Nasib i tak sempat nak hencap

haah sheools mixed blood.
bapaknya  dulu Indian Christian tak silap i ,so Gomez tu family name apaknya lah...

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 08:54 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 11-1-2017 08:43 AM
Igtkan sheols ni fans Selena Gomez

kalau bbnu fans selena gomez and gigih guna nama Gomez,selayaknya sheolls dihencap and dipaksa tukar nama

tapi tulah, nama Shikin Gomez ni macam tak commercial... macam kampung dot com sangat..

tapi dah real name sheolls gitu,what to do



Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 09:04 AM | Show all posts
harap season bru ni Msia mng
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehh tak sabar...i hope wakil dari Malaysia do us proud..so far attitude model kita yang terpilih before this memang ok...tak memalukan kita
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg meterial model.. klu menang pun mmg layaklah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 09:49 AM | Show all posts
cikyahvogue replied at 11-1-2017 01:35 AM
Rumoured katanya dr malaysia

puyoooo 3 wakil malaysia tu....

bila start ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
yokoono replied at 10-1-2017 06:12 PM
Meols ingt Atikah Karim akan join ANTM this season but meols ttp berpuas hati dgn Shikin & Alici ...

kenapa? ada ura2 tiks nak join kher? i thought she's doing well in NYC?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
IxoraP replied at 11-1-2017 08:22 AM
kaannn.. ptt la iols mcm pnh tgk nma dia. mmg kalau x silap pnh msk dewi remaja.

Kann..iols ingt sbb nama Gomez tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by samasam90 at 11-1-2017 10:19 AM

both of them are beautiful. i suke shikin, muka exotic. hopefully, dgn kertu-nya itu comes with experience. last cycle, mcm banyak yg tak pandai catwalk. tapi pic kebaboom.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 10:41 AM | Show all posts
jejaka_hensem replied at 11-1-2017 10:16 AM
Kann..iols ingt sbb nama Gomez tu.

iols pun ingt nma Gomez tu.. hahaa.. nmpknya nma Gomez tu mmg bkesan smpi kita ingt
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
IxoraP replied at 11-1-2017 10:41 AM
iols pun ingt nma Gomez tu.. hahaa.. nmpknya nma Gomez tu mmg bkesan smpi kita ingt

Kann      
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 11:54 AM | Show all posts
Shikin gonna SLAYYYYY

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 11:58 AM | Show all posts
Nurfashikin Mohd Faisal Gomez - Ash Gomez please .. haha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 12:24 PM | Show all posts
miss_curious replied at 10-1-2017 08:47 PM
Hahaha i super duper suka Atikah tu..her face very high class and exotic tapi tulah her face sanga ...



strongly agree. she is so stunning. I hope commercial advertisement lebih open in future utk ambik model2 yg exotic looks ni utk product mereka. Meols lbh prefer muka yg exotic looks ni dari beauty queen. Beauty queen always looks fake.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 12:29 PM | Show all posts
samasam90 replied at 11-1-2017 10:05 AM
kenapa? ada ura2 tiks nak join kher? i thought she's doing well in NYC?



xde la...i thought she will follow her bff, Tuti to join ANTM but I forgot she already has her own place in NYC.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2017 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ginbug replied at 11-1-2017 07:06 AM
terang lagi bersuluh alicia ni melayu. islam ke tak, boleh ke melayu ni agama lain? nama pun raja  ...

Zaman skrg ada melayu bkn islam...murtad ke tkde agama ke...skrg mcm2 lah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.064596s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list