Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
75984
View
2286
Reply

[TEAM BAD GIRLS] Asia's Next Top Model Cycle 5 - SHIKIN GOMEZ FCO EP7! BAKAL WAKIL TUNGGAL KE FINAL - PORTFOLIO/VIDEO EP 1-7 PAGE 1 #1

[Copy link]

Author: Ferr_Remy    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2017 04:53 PM | Show all posts
~boolean replied at 19-5-2017 08:34 AM
glenn tan subaru mulut hanjing tu tak ada  kah untuk season ni

Ada.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by URUHA at 19-5-2017 05:11 PM
Leeanne88 replied at 19-5-2017 04:35 PM
So true. Kick yu tsai please. Meols suka lagi kenneth goh tu. Eh hentam je eja nama dia. Yang harp ...


X kisah la sesapa yg ganti asalkan professional & x bias. nampak hipokrit je yu tsai tu bila dia duk puji performance shikin tp bg markah sikit jah. Markah utk maureen yg so so tu pun lg tinggi :
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 05:38 PM | Show all posts
tak sabar nak tunggu next episod.. nak tau apa jadi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
snazzydaisy replied at 19-5-2017 03:37 PM
Georgina Wilson...

Species bajet bagus... dan cepat sentap jugak..

Tgk muke pun tau kekwat
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 19-5-2017 04:34 PM
glenn tan subaru mulut hanjing tu tak ada  kah untuk season ni

Ini lagi sekor juri yg mnyampah, tgk muke dia pun dah mjengkelkan
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
WhiskeyScotch replied at 18-5-2017 11:54 PM
Asia's Next Top Model Cycle 5 Dorothy's Exit

Of course, Dorothy percaya yang Shikin akan bawa bal ...

Dorty ni kna kluar pon still happy go luck.. Chill la kn.. Yg si vell dh kna tendang still nk emo bgai, ckp besar xtingal.. Mmg elok la dia d kix out.. Good girl la sgt..   
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2017 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
~boolean replied at 19-5-2017 04:34 PM
glenn tan subaru mulut hanjing tu tak ada  kah untuk season ni

Ada. Yg penting Maureen and Shikin duta Subaru kali ni so maybe diorg FCO and SCO.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by LelakiKokesen at 19-5-2017 10:29 PM
~boolean replied at 19-5-2017 04:34 PM
glenn tan subaru mulut hanjing tu tak ada  kah untuk season ni


Iouls harap Subaru ni blh go to hell dan xdak duit dh nk sponser AsNTM asalkan si hanjeng cepat sentap dan perasan bagus sgt tu dh takkan muncul jd judges lg.. Kau hengat Subaru je ke syarikat kereta yg ada duit nk taja AsNTM ni? Eh hello hanjeng verlagak, kalau Subaru tarik diri byk lg jenama kereta berebut nk taja hokeyy.. #SisEmoKejap

Iouls boikot gila2 Subaru disebabkan oleh si hanjeng ni..    
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Final nanti kt Thailand ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Vongoknya yu tsai... Kemain ko puji tapi markah sikit.  :
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2017 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 19-5-2017 08:04 PM
Ada. Yg penting Maureen and Shikin duta Subaru kali ni so maybe diorg FCO and SCO.

Boleh tak bagitau iols fco and sco tu ape ye. Dari hari tu tertanya tanya. Terima kasih  
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 12:09 AM | Show all posts
membesar replied at 19-5-2017 11:30 PM
Boleh tak bagitau iols fco and sco tu ape ye. Dari hari tu tertanya tanya. Terima kasih

FIRST CALL OUT and SECOND CALL OUT, sama2
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 12:10 AM | Show all posts
LelakiKokesen replied at 19-5-2017 10:27 PM
Iouls harap Subaru ni blh go to hell dan xdak duit dh nk sponser AsNTM asalkan si hanjeng cepat  ...

Baik uols boikot Neutrogena yg sah2 prefer muka jinjang jer walaupun bad performance
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ananyaperfume at 20-5-2017 01:33 AM
URUHA replied at 19-5-2017 01:49 PM
Drama2 diorg tu digunakan sbg medium escapism je chuols. Utk lari sebentar dr reality hidup yg men ...


Kan pastu pgi keja siang blik mlm..guna tulang 4 kerat ..tgok youtube poverty in filipinas..atau slump in philipine or eat food from garbage in filipin wat hakak insaf deranf rkyt pprt ska ank bnyak..adayang 12 fmili duduk umah bsar dapur umah teres..mndi kt luo..amik air pahip jer..kalau unting skit buka kdai SARI2 bkn kdai sari..kdai runcit kcik jual sabun peket sos life.ja..kalau keeja pun dpt 4 pesos ja..bila tgok attitude sombong ckp bsar derang mcm iyakan ja la..hidup derang tersempit  true syory..chuolszah boleh tgok youtube..yg pling ksian masak mkn bekas /sisa hotel revus pastu goreng taruk ajinomoto jual balik dpt la dlm 10.sen
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:18 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 19-5-2017 12:17 AM
Next Week Episode - The Girl Who Needs To Grow Up

The Top 6 are paired up for their highly-antici ...

Ada Daniel Boey ke? Mahayam tahik lalat besar. Jahat sheol ni. Spesis2 boss Subaru tu jugek.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 03:34 AM | Show all posts
Pidgey replied at 20-5-2017 03:18 AM
Ada Daniel Boey ke? Mahayam tahik lalat besar. Jahat sheol ni. Spesis2 boss Subaru tu jugek.


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:38 AM | Show all posts
Ferr_Remy replied at 18-5-2017 02:43 AM
Eh hello Maureen tu takat threat sbb lawa je xde maknenyer.. ni bukan beauty contest.
Iols rasa y ...

Flirt dengan produser? Eh bukan produser rancangan ni pondan ke? Sewel ke Maureen flirt dengan pondan semata nak menang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 03:41 AM | Show all posts

I takleh lupa uols scene dia hencap wakil Vietnam kaw2 dalam season berapa dulu sebab sheol tak pandai cakap English. Sangat melampau treat model macam hewan. Model Vietnam tu tersingkir episode tu lepas dia mengaku dia tak faham English and just faking faham throughout the time. Yang guest judge dia Jeannie Mai cakap Vietnam dalam panel tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 06:04 AM | Show all posts
Pidgey replied at 20-5-2017 03:38 AM
Flirt dengan produser? Eh bukan produser rancangan ni pondan ke? Sewel ke Maureen flirt dengan pon ...

Sape produser AsNTM cuols? Iols x tau pun
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2017 09:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Pidgey replied at 20-5-2017 03:41 AM
I takleh lupa uols scene dia hencap wakil Vietnam kaw2 dalam season berapa dulu sebab sheol tak pa ...

Ooo. I rasa Trang tu eh. Syg, sheols mmg nmpak cam supermodel kens.. iols rooting for sheols kot dedulu. Syg x pandai ckp BI
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
LelakiKokesen replied at 19-5-2017 10:27 PM
Iouls harap Subaru ni blh go to hell dan xdak duit dh nk sponser AsNTM asalkan si hanjeng cepat  ...

I pon tak boleh blah dengan lelaki tu...sampai sekarang tak boleh lupa dia marah sang in. Sakit hati i...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:28 AM | Show all posts
Lama-lama tengok AsNTM ni dah macam PPRT je jadinya, disebabkan judges dan certain contestant yang entah apa-apa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:50 AM | Show all posts
Pidgey replied at 16-5-2017 06:55 AM
Kalau ada, assuming Shikin menang S5 ni, mohon Jojo, Tuti and Alicia masuk All Star.

I nak Tuti. I rasa kalau Tuti masuk season 5 ni mesti OUT semua lah contestant lain tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:51 AM | Show all posts
Pidgey replied at 20-5-2017 03:18 AM
Ada Daniel Boey ke? Mahayam tahik lalat besar. Jahat sheol ni. Spesis2 boss Subaru tu jugek.

Yeke? Season brp dia ada dulu ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2017 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 20-5-2017 12:09 AM
FIRST CALL OUT and SECOND CALL OUT, sama2

Iols pun baru tau fco dgn sco ni. Tenkiyus chuols  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.068730s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list