JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Kolumnis
Search
12
Return to list New
4344
View
39
Reply

Pengedar Sah / Usahawan Telco ONEXOX (ONEXOX SDN. BHD.)

[Copy link]

Author: Iman_Sr    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 28-2-2017 01:19 PM | Show all posts
Bringing Up My Post
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2017 01:14 PM | Show all posts
Bringing Up My Post
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-3-2017 11:47 AM | Show all posts
Anda berminat??

Hubungi saya di +60192683247

Saya sedia membimbing anda supaya kita sama-sama berjaya sebagai usahawan telco ONEXOX
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2017 01:42 PM | Show all posts
Boleh refer pada post di page yg pertama untuk fahamkan bagaimana kita boleh jana pendapatan dengan mejual simkad RM10 ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-3-2017 09:52 AM | Show all posts
Alhamdulillah semalam buka booth di Pasar Malam Perling Mall closed 2 MNP n 3 SP siap topup RM10 n RM30..

Kalau buat simple calculation 1 hari dapat 1 user, setahun dah 365 user..

katakan separuh dari tu, 180 buat topup RM30 tiap2 bulan:

180 x RM30 = RM5,400

Dealer dapat 10%:

10% x RM5,400.00 = RM540.00/month

kalau anda lebih rajin dr yg saya bg contoh td ni...maybe dlm tempoh 1 tahun boleh dapat lebih dr yg saya gambarkan tu.


Meniaga dengan jual simkad RM10...jual 1x untung berkali-kali.

Berminat???

PM atau Whatsapp 019.2683247
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 28-3-2017 01:17 PM | Show all posts
Beri peluang kepada diri sendiri untuk menceburi bidang telekomunikasi sebagai dealer telco ONEXOX.

Jual simkad satu kali TAPI UNTUNG BERULANG2 KALI

Semua perniagaan bermula dengan pendapatan yang sedikit...tapi dengan usaha, rajin,doa dan tawakal..anda mampu menjana pendapatan yang anda mungkin tidak pernah jangkakan.

PM/Whatsapp 019.2683247
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-3-2017 04:32 PM | Show all posts
masih tgk je post2 saya dlm forum ni?

jgnla tengok je...

jom kita mulakan perniagaan kita dengan modal serendah RM90..


macam mana nak mula? xde pengalaman? xtau nak buat?

xpe, xtau kena blaja

xtau,kena tanya

pm atau whatsapp saya terus 019.2683247
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2017 09:55 AM | Show all posts
JADIKAN BISNES ONEXOX SBG KERJAYA UTK MASA DEPAN
((( Saya pun mula sbg Sub Dealer shj)))



Peluang terbuka kpd semua pelajar, pencari kerja, guru/kakitangan/swasta, surirumah, penjaja, peniaga, kedai hp/topup dll... asalkan berumur 18Tahun..

One X Empire
019.2683247


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2017 02:36 PM | Show all posts
Jemput like FB Page kami di Sim Hebat Onexox

www.facebook.com/onexoxnusajaya/
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-4-2017 01:39 PM | Show all posts
Bringing Up My Post
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-4-2017 10:36 AM | Show all posts
Salam geng

Nak tambah pendapatan tapi dengan cara goyang kaki?

Dalam dunia ni sebenarnya takde istilah TAMBAH PENDAPATAN dengan goyang kaki melainkan anda penjahit yang menggunakan mesin jahit lama tu...huhuhu

Kalau pelaburan, ye boleh keluarkan modal anda dan laburkan di mana2 channel yang sah dan goyang kaki je tunggu hasil.

Nak tambah pendapatan sebagai dealer ONEXOX, anda hanya perlu jual simkad yang berharga RM10 sahaja.

Setiap kali orang topup, anda akan terima hibah 10% dari nilai topup tersebut.

1 user topup RM50 sebulan, anda terima RM5.

10 user topup RM50 sebulan, anda terima RM50

100 user topup RM50 sebulan, anda terima RM500

1k user topup RM50 sebulan, anda terima RM5k sebulan.


Bukan senang nak senang TAPI

KALAU ADA DOA, USAHA, ISTIQOMAH dan TAWAKKAL, in shaa Allah tiada yang mustahil untuk sesiapa pun terima pendapatan seperti di atas tu.


Berminat nak menjana pendapatan kedua sebagai dealer ONEXOX?

PM/Whatsapp 019.2683247
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2017 03:55 PM | Show all posts
Boleh terus whatsapp saya di pmsini.com/0192683247 untuk sebarang pertanyaan untuk memulakan menjana pendapatan sebagai dealer ONEXOX
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2017 02:37 PM | Show all posts
all the best tt
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2018 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
swimswim replied at 7-5-2017 06:37 AM
all the best tt

terima kasih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-1-2019 09:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Kini Onexox dengan UNLIMITED CALL+12gb+100sms.
tak habis guna data dan sms,boleh carry forward

Nak cuba simkad Onexox?
Whatsapp http://onexoxiskandarputeri.wasap.my
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.041487s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list