Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1420
View
6
Reply

Amyra Rosli Tak Tertekan Ditanya Soal Zuriat

[Copy link]

Author: kijil       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-1-2017 09:43 AM | Show all posts |Read mode


Tidak mudah menggelabah dengan pelbagai soalan, Amyra Rosli menjelaskan dia tidak dapat lari daripada soalan mengenai zuriat. Bagaimanapun pelakon wanita ini menyatakan tidak tertekan dengan pertanyaan sebegitu.

Ketika bujang, orang asyik bertanya bila nak kahwin. Selepas berkahwin, ditanya pula bila nak dapat anak. Dalam soal ini ia berbalik kepada rezeki Allah. Tak pernah terdetik rasa nak marah atau tertekan

Bagi saya, ini adalah perkara biasa yang mana turut dilalui orang lain. Lambat atau cepat saya dan suami hanya berserah kepada Allah, kongsi isteri Amar Baharin ini lagi kepada Harian Metro.


Tengok : Foto Janna Nick Masa Umur 12 Tahun, Teka Yg Mana Dia?


Tambah Amyra, kehidupan bergelar isteri membuatkan dirinya belajar perkara yang baru hampir setiap hari malah ibunya juga dalam masa yang sama turut membantu dan memberi semangat dalam menjalani kehidupan berkeluarga sumber ; rotikaya.com
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Menyibuk la org lain..baru lg dia kawin kn..org pun ada plan sndri la..xkn nk bgthu semua kat org..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 08:34 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2017 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
ada rezeki ade la kan dik myra
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 01:04 PM | Show all posts
Amar teruja Amyra hamil


Sudirman Mohd Tahir
sudirman@hmetro.com.my


Kuala Lumpur: Pelakon popular Amar Baharin mengesahkan isterinya yang juga pelakon Amyra Rosli hamil tujuh minggu.

Amar, 32, berkata perkara itu disahkan doktor selepas Amyra dimasukkan ke sebuah hospital di ibu negara semalam akibat sakit perut dan muntah-muntah.


"Alhamdulillah ini berita gembira yang saya ingin kongsikan kepada semua. Sebenarnya pada 9 Mac lalu kami sudah mendapat tahu tanda awal kehamilan. Tapi kami tak mahu terlalu berharap.

"Sehinggalah semalam apabila Amyra dimasukkan ke hospital baru doktor mengesahkan perkara itu. Jadi baru saya boleh berkongsi berita kehamilan ini. Namun saya tak nak terlalu teruja kerana kandungan masih di peringkat awal," katanya kepada Harian Metro.

Menurut Amar, isterinya tidak menunjukkan sebarang tanda kehamilan kerana masih aktif bekerja dan terbabit dengan aktviti sukan ekstrem.

"Pada 27 Februari lalu kami pergi ke Australia bagi menjayakan program Project Them Park terbitan Astro Ria. Di sana kami perlu menaiki permainan taman tema yang sangat mencabar.

"Jadi apabila pulang ke tanah air baru isteri mengadu sakit perut. Dia menyangka itu kesan daripada aktviti di sana. Tapi selepas kerap sakit dan muntah-muntah, saya terus membawanya ke hospital," katanya.

Buat masa sekarang Amyra dinasihatkan doktor untuk berehat dua minggu daripada terbabit dengan sebarang aktiviti berat.
Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 15 Mac 2017 @ 12:52 PM
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 02:19 PM | Show all posts
Alhamdullilah..dah hamil 7 minggu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.046775s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list