Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
12Next
Return to list New
3900
View
37
Reply

9 Adik Beradik Lelaki Nekad Rogol Buaya Betina Bergilir-Gilir Motif Balas 'Dendam'

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-1-2017 12:46 PM | Show all posts |Read mode




Berang dgn Buaya mkn Haiwan Ternakan Mereka, 9 Adik Beradik Nekad Rogol Buaya Betina Bergilir-Gilir.







Sebuah kejadian pelik berlaku di afrika telah menggemparkan beberapa media negeri itu apabila 9 orang lelaki bersaudara didakwa telah merogol seekor buaya betina.

Menurut sumber pada awalnya kesembilan lelaki dewasa ini di lihat menangkap seekor buaya dan mengangkat beramai ramai.

Tidak seperti biasa,mereka rupanya menghukum buaya betina berkenan karena buaya itu menyusahkan hidup mereka,katanya buaya itu telah memakan ternak ternak mereka hingga tidak ada yang tersisa.


Geram dengan kejadian tersebut sembilan bersaudara ini membuat satu jaring yang direka khas menangkap buaya berkenan dan mereka akhirnya berhasil.

Karena dendam tersebut mereka tanpa semena mena merogol buaya betina berkenan dengan cara bergilir,kemudian dilepaskan semula,dengan cara seperti itu mereka percaya kononnya buaya itu tidak akan datang semula.



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 12:54 PM | Show all posts
Mental punya solution kan lebih elok disembelih buat bbq je alang2 dah ia mengapkan ternakan mereka
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
aku tengok dalam netgeo wild. penyelidik masukan
jari dalam vagina buaya kerana untuk tentukan
jantina sebenarnye
entah2 terogol buaya jantan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh entah2 buaya tu syok

Tak pulak boya tu ngap seko2...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:32 PM | Show all posts
eeiii bodohnye
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengan ini lahirlah lebih ramai buaya darat
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:47 PM | Show all posts
gila

dgn buaya pun jadi..jumpa pulak depa kt mana lubang nk sontot. xpenah terpikir aku kt mana organ seks buaya
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka benar dorg dpt merogol
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 01:48 PM | Show all posts
Euww... dengan buaya pun jadi.. tak ke rasa cam merogol alien...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 02:02 PM | Show all posts
ishhhh dengan boya pon jadi ker? giler la
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 02:53 PM | Show all posts
dengan buaya pun jadik..kenapa tak siat je kulit boye tu buat beg....hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 03:25 PM | Show all posts
Tak di libas lak dek ekor buaya

ke buaya tu rela syok di bang bus gangbang kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2017 03:41 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 04:20 PM | Show all posts
pearl.silver replied at 18-1-2017 01:39 PM
Dengan ini lahirlah lebih ramai buaya darat

senak perut ak ketawaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 04:42 PM | Show all posts
http://www.snopes.com/limpopo-brothers-crocodile-assault/

While this story found a welcoming home in certain dark corners of the Internet as genuine news, and was picked up by several disreputable web sites aimed at mocking African culture, it contains not even a shred of truth. This story was originally published by the web site "iMzansi," a "satire" publication, on 18 October 2016.

Only one crocodilian species is endemic to South Africa: the Nile crocodile. This formidable creature has a reputation as a man-eater, and in the photograph displayed with this fictional story is almost certainly dead.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 05:04 PM | Show all posts
penyelesaian yang unik
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2017 06:50 PM | Show all posts
Kesian buaya tu. Percayalah tiada makhluk yang ingin dirogol hatta binatang sekali pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 01:34 PM | Show all posts
buatnye boye tino tu pregnant cemana
viral plak
manusia mix buaya
crocodileman




Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 04:51 PM | Show all posts
supernaturalee replied at 19-1-2017 01:34 PM
buatnye boye tino tu pregnant cemana
viral plak
manusia mix buaya

*wrong*
coco a lot of mix
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2017 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak hanyir ka...pelik2 la depa ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
tri-max replied at 19-1-2017 04:51 PM
*wrong*
coco a lot of mix

Got lots of mix...chinese pakistan serani and kokodail    
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 10:23 AM | Show all posts
Ntah2 buaya tu tak rasa pon masa si hitams ni  rogol dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 11:48 AM | Show all posts
kesian buaya tu. bongok btl depa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 04:01 PM | Show all posts
Kalau puki buaya tue bergigi sangkot boboi kau tue kang baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2017 08:54 PM | Show all posts
Hey bro! Hi kawan2!!


30% UNLIMITED DEPOSIT BONUS hanya untuk anda!!!


Membuat deposit dengan mendapat tambahan 30% bonus deposit



cepatlah sertai kami!!!

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073510s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list