Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
1234
Return to list New
5960
View
83
Reply

Officemate Annoying !!!!!!!!!!!!

[Copy link]

Author: hontee    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-2-2017 12:54 AM | Show all posts
situasi akak la kan dik, kalau akak di tempat adik, akak mmg kuat kentalkan jiwa hati akak ni, hati bagi kering..... ko buat donno je dik, buat je muka toya, yg penting you do your work, make sure allways check, check and check, jngan bagi ada mistake......

tu yg akak buat bila berhadapan dgn org2 camni...

adik kena tahu, org2 camni, tunjuk kuat, tunjuk marah depan2, actually diorg ni sangat penakut, akak sejak pernah kena tindas time mula2 kerja dlu, terus akak berubah jd assertive sikit bila depan ngan org2 stok camni... but in the same time, sikap professional mesti ada....
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2017 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn lembik2.. jgn blah dr kerja kita kerana org lain.. hanya blah klu bos xsuka kita. Jgn mudahkn org singkir kita.. bt bodoh ... xpon maki je balik. Klu aku mmg aku bg ayt menusuk tulang hitam.. ko igt ko jah reti celupar
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 05:24 PM | Show all posts
Kill her with kindness TT. Tu salah 1 cara nak senyapkan orang yang rude camtu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 11:45 AM | Show all posts
abaikan...
dia bayar gaji ko ker? takkan.. so abaikan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2017 08:31 PM | Show all posts
Nak lari mana jer.. Mana2 tempat pon kita pasti jumpe manusia pelik. ubat 'Buat Bodo' adalah ubat paling mujarab
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2017 04:03 PM | Show all posts
kalau kau stress sbb keje yer kau kena tukar keje.
tapi kalau boss kau okay, opismate lain okay cuma dia je masalah, kau buat tak tau je la.
bila dia buat perangai gitu, kau ckp sorry n sorry je.
mengalah bukan kalah!
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2017 03:18 PM | Show all posts
you pernah tak rasa, orang tak buat apas2 salah pun dengan you, tapi you tak suka orang tu?

like seriously i rasa makcik tu macam tu.. dia tak suka you for no reason. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2017 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cari keje lain please ! Tp hari last tu please carik gaduh ngan die
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat ko ni salah sorang opismate tempat aku.tp servis die baru 8 tahun...makcik ni da 30 tahun tau...pergh.mcm ko ckp la.kalau ada staf baru  
contohnya nak tukar air kan..dia punya jerit macam keje tu dia buat tiap2 ari.ape la salahnya cakap elok2 suh budak tu tukar air.kalau x reti gak.barula sound..haish.mende kecik pun nk besar2.x paham aku
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.051728s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list