Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
39961
View
816
Reply

IMANginasi Pekin - must read: #169 #173 #174 #175 #176 & #589

[Copy link]

Author: dridri    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-1-2017 06:23 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by dridri at 5-2-2017 04:38 PM

Pekin Ibrahim, kesal apabila ada segelintir pihak mendakwa kononnya kekasih beliau yang dikenali sebagai Iman menipunya dengan menggunakan identiti palsu. Pekin atau nama sebenarnya Mohd Iznan Ibrahim, berkata pendedahan itu dibuat beberapa individu yang menghantar mesej peribadi di laman sosial Instagram dengan meletakkan artikel sebuah blog mendedahkan identiti Iman yang menipu ramai lelaki sebelum ini.

"Saya tidak faham kenapa mereka menuduh Iman yang bukan-bukan. Kononnya, Iman pernah menggunakan nama lain seperti Elina, yang juga pernah menipu beberapa aktor lain. "Kemudian, mereka juga kata kekasih yang saya umumkan di media sebelum ini sekadar imaginasi saya. Kalau begitu, siapa pula Iman yang saya bawa berjumpa dengan ibu? Rasa kelakar pun ada dengan dakwaan pelik sebegini," katanya kepada BH Online.

Bagaimanapun, Pekin yang ditemui pada acara Busking Aid On Train di KL Sentral, di sini, baru-baru ini berkata, beliau tidak kisah dengan sebarang tuduhan dilemparkan kepada beliau mahupun kekasihnya. Tambahan pula, dirinya enggan memperbesarkan isu tidak betul dan kekasihnya sendiri tidak tahu mengenai perkara terbabit.

Ditanya mengenai perancangan kahwin, kata Pekin, beliau sudah bersedia untuk ke arah itu, namun perlu menyelesaikan komitmen kerja terlebih dulu. Dalam pada itu kata Pekin, andainya ada perancangan mendirikan rumah tangga, beliau mungkin tidak berkongsi perkara itu secara umum. "Kalau hendak berkahwin pun mungkin secara diam-diam. Saya tidak suka heboh hal berkaitan peribadi. "Sampaikan, saya pernah bergaduh dengan ibu saya mengenai hal. Saya tidak gemar mengadakan majlis gilang-gemilang. Cukuplah sekadar majlis pernikahan sederhana," tegasnya.

Sumber: www.bhplus.com.my
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2017 06:26 AM From the mobile phone | Show all posts
baru perasan previous thread dah closed. Apa cerita? Aku tak cukup credit nak baca thread tu semenjak ada pagar.. so agak ketinggalan train ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 06:40 AM From the mobile phone | Show all posts
He is indenial!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Dgn segala hormatnya dijemput tt rumah lama yg tersohor dgn benang lovebirds nya @d_dalia

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2017 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 24-1-2017 07:06 AM
Dgn segala hormatnya dijemput tt rumah lama yg tersohor dgn benang lovebirds nya @d_dalia

Apa jadik kat previous thread? apa findings nya? Hahaha ke dah tau sapa iman?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
dridri replied at 24-1-2017 07:07 AM
Apa jadik kat previous thread? apa findings nya? Hahaha ke dah tau sapa iman?

Tiada pengakuan pekin walau dec berlalu. Iman masih melukis muka2 retis melayu.

Acik2 dah lega sebab tak perlu merangkak.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2017 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 24-1-2017 07:13 AM
Tiada pengakuan pekin walau dec berlalu. Iman masih melukis muka2 retis melayu.

Acik2 dah lega ...

Hahaha kesahnya..aku ingatkan dah jumpa jawapan concrete iman tu sapa tu yg tutup thread

article bh ni 13 hours lepas.. ye ye je pekin tanya habis sapa yg dia bawak jumpa mak dia.. masih dgn cubaan nak convincekan kewujudan
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 07:39 AM | Show all posts
sesape yg berekatan heols tolong bawa heols ni jumpa psychiatrist
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Adeh sian pekin msh in denials kekdahnya
Kata nk kawen december lps tp ni dah January xde lg bunyi kepak kepung kepak kepung
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Desolusi?
Delusional?
Imaginary?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:00 AM | Show all posts
dridri replied at 24-1-2017 06:26 AM
baru perasan previous thread dah closed. Apa cerita? Aku tak cukup credit nak baca thread tu semenja ...

iols ingat lagi u ckp u x lepas pagar nk baca thread tu... amboi ko jugakorg ptama kOmen di thread ni noks... hahahah. gegeh btl.


baideway btl ke thread tu dh dikatup. iols blm sempat jengah baca.


pekin ni ngade2 sungguh, kata x nk heboh bagai nt nk kawin. kalau btl ko x nak heboh, ko buat mcm ammar alfian. tahu2 dh kawin. aku kagum ngn ammr sb dia btl2 'buat dulu baru bercakap' bukan mcm sesetengah retis 'cakap byk tp nan hadooo' gtuh


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:09 AM | Show all posts
Bercinta dgn bunian je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm cerita desolasi tu la...dia trbawa2 dr set hingga ke alam realiti..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Pekin ni delusional.sian mereng terus lepas kena tinggal mek uqasha.gigih sgt reka iman walhal dia sendiri tu iman..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Yelah2 iman sabina model tu awek ko pekin
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:34 AM | Show all posts
so, iman tu wujud ke tidak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Alahai dia ni. Delusional sgt. Ngaku jelah yg iman tu x wujud. Dok drag sampai ke sudah x habis cite. Move on and cari lain jelah. Bukan xda org nak kt you.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:41 AM | Show all posts
alang alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan ya tak?
jangan sampai ke kepala pulak, tak bernapas nanti
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:51 AM | Show all posts
Kalau begitu, siapa pula Iman yang saya bawa berjumpa dengan ibu?

Jawapan nya : Iman kepam dompok yang chuols bawa jumpa ibu, bukan Sabina.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:51 AM | Show all posts
bagilah gambar anat, cakap je tarak guna lah pekin oii
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
International model ni taste kat pekin like seriously? Hauknya taste si iman ni..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
So mana gamba mak pekin n iman?
Kan dah habis contract.
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 08:54 AM | Show all posts
reputz korg pergi terjah mak pekin pulak ala2 melodi tergempar baru ko tahu pekin
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala pekin....lagi banyak bunyi x mau kalah....abis tu sabina tu dah ckp ada org salah guna gambar dia tu (iman) tu apa pula...? Muka sabina sebijik dgn muka ppuan ko bawa jmpa mak ko tu ke? Ya la tu...so delusional
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2017 09:01 AM | Show all posts
cian pekin...baik dia ngorat neelopak je...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.083105s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list