Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1499
View
2
Reply

PEUGEOT 3008 2ND HAND (SUV)

[Copy link]

Author: matseh       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-1-2017 02:43 PM | Show all posts |Read mode
Salam,
Minta pengalaman yg di sini pernah Guna dan sedang pakai SUV Peugeot 3008. Commond Problems, benda2 yg perlu di periksa.
Harga 2nd Hand Ok, banyak listed dlm Carlist & Mudah. Di dahului dgn ucapan terima kasih. Dulu dah ada tread ni, tapi dah lama dah.
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2017 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by batu_bergolek at 29-1-2017 10:48 AM
matseh replied at 27-1-2017 02:43 PM
Salam,
Minta pengalaman yg di sini pernah Guna dan sedang pakai SUV Peugeot 3008. Commond Problems ...


Terus terang saya cakaplah, kereta pug ni, tak kira apa jenis2 model. Kalau nak pakai gak, make sure still ada warranty

Saya ada 408, yg dijadikan kereta kompeni. Adui teruk betul kualiti barang dia. Interior tak tahan, masalah sensor gremlins toyol yg kejap ada kejap hilang tu, saya dah malas nak layan.

Pastu spare part pun mahal. Tapi tak tahan. saya cakap ni saya bukan banding dgn kereta jepun punya parts. Saya banding dgn parts kereta conti brand lain yg saya miliki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 09:21 AM | Show all posts
batu_bergolek replied at 29-1-2017 10:09 AM
Terus terang saya cakaplah, kereta pug ni, tak kira apa jenis2 model. Kalau nak pakai gak, make  ...

Thank you for feed back.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084773s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list