Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
12Next
Return to list New
2465
View
39
Reply

[INFORMASI] Kehidupan Tom Selepas Menjual MySpace Pada Harga AS$580 Juta

[Copy link]

Author: chacon       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-1-2017 03:38 PM | Show all posts |Read mode



Sesiapa yang sempat merasai kehidupan dengan laman sosial MySpace pasti kenal dengan Tom Anderson, rakan pertama anda selepas mendaftar sebagai ahli di laman sosial tersebut. MySpace dilancarkan pada 1 Ogos 2003 dan kemudiannya menjadi laman sosial paling popular di dunia.
Pada tahun 2005, MySpace telah dibeli oleh Syarikat News Corporation dan ianya menjadikan founder asal MySpace, Tom seorang jutawan dengan harga penjualan laman sosial tersebut mencecah USD$580 Juta.

MySpace menjadi laman sosial terbesar dunia pada tahun 2005 sehingga 2008, dan ia berjaya mengatasi Google sebagai laman no 1 di Amerika Syarikat pada bulan Jun 2006. Tom kemudiannya meninggalkan MySpace pada tahun 2009 dan menikmati kehidupan sebagai seorang jutawan.

Kini di usia 44 tahun, Tom Anderson banyak menghabiskan masa melancong ke tempat-tempat menarik di seluruh dunia dan berkongsi fotografi yang mengagumkan melalui akaun instagram miliknya. Jom tengok gambar-gambar yang beliau ambil, memang cantik-cantik belaka.














Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 04:06 PM | Show all posts
my space aku dah lupa password dah..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Xsempat try myspace..aku time 2008 masih bsekolah n buta it..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 04:28 PM | Show all posts
Life goals!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 07:39 PM | Show all posts
apa myspace tak pernah dengar
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2017 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
alahai...rindunya zaman myspace
time study dolu dok workstation sampai malam.dok tengok myspace neh

best sangat masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Rindu zaman2 mesepes. Gigih edit2 profile and siap letak2 lagu
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:33 AM From the mobile phone | Show all posts
gigih bukak web yg generate code bg profile unik cantik dari orang lain. tidak dilupakan dp tangkap gambar dari atas. efek mata bulat
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 05:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Acc myspace aku kn hijack .. dua tiga kali nk login dibwk ke link lain .. nasib xde ltk gmbr sgt .. xde kwn sgt .. tp kalau google nama aku akan kuar gmbr muka btl seketul sbb guna nama btl .. hishhh .. geram pulak rasa sbb xtau mcm mana nk delete :
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:57 AM | Show all posts
nt FB bakal menyusul selepas timbul yang baru.

friendster ape cte?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 10:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahah. Bestnya myspace boleh letak lagu2 background. I ingat lagi letak lagu rugfudege nafas. Habis kelasss dah rasa time tu. Add pun retis2 pop jer. Selalu gak la komen2 dgn Ella.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:35 PM | Show all posts
yang best nye boleh embed playlist kan wall pastu leh dengar lagu sambil2 posting... tetiba terasa tua...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 04:33 PM | Show all posts
masa zaman ni myspace & friendster memang famous...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 05:14 PM | Show all posts
chinta89 replied at 1-2-2017 09:57 AM
nt FB bakal menyusul selepas timbul yang baru.

friendster ape cte?

friendster pun dh close kan... last year min nk log in carik2 dh tkde..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 08:20 AM | Show all posts
minahmanja replied at 1-2-2017 05:14 PM
friendster pun dh close kan... last year min nk log in carik2 dh tkde..

dh katup ek socmed friendster?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 08:37 AM | Show all posts
aku pon x smpt myspace

friendster je
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 02:09 PM | Show all posts
dah bertahun log in myspace & friendster. Password pun dah lupa
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya zaman myspace dulu.. mula2 start dgn friendster, lepas tu pindah ke myspace. Cubaan nak maintain dua2 a/c jadi leceh so pindah terus ke myspace cos friendster dah tak cool la konon..

Gigih juga cari coding nak customise profile page bagai, attach lagu kat profile.. lepas tu paling i suka bila ada myspace music pages. Situlah i kenal dgn yuna, zaman dia belum jadi artis pun lagi..

And then datang lag facebook.. sampai la sekarang hahah. Siapa ingat fb awal2 dulu ada poke-poke, throw sheep bagai? Kekekee.
Eh OT la, ni topic myspace..
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Bestnya zaman myspace dulu.. mula2 start dgn friendster, lepas tu pindah ke myspace. Cubaan nak maintain dua2 a/c jadi leceh so pindah terus ke myspace cos friendster dah tak cool la konon..

Gigih juga cari coding nak customise profile page bagai, attach lagu kat profile.. lepas tu paling i suka bila ada myspace music pages. Situlah i kenal dgn yuna, zaman dia belum jadi artis pun lagi..

And then datang lag facebook.. sampai la sekarang hahah. Siapa ingat fb awal2 dulu ada poke-poke, throw sheep bagai? Kekekee.
Eh OT la, ni topic myspace..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Ada lg ke myspace 2?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Slen myspace ada friendster..loading memanjang nak upload pic
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman myspace dulu best..cari generate code nak tukar profile yg hot or meletop kekdahnya..lepas tue letak lagu2 la..kadang2 pegi stalk myspace org nak dengar lagu jea..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
allhaillll replied at 1-2-2017 03:33 AM
gigih bukak web yg generate code bg profile unik cantik dari orang lain. tidak dilupakan dp tangkap  ...

Iols takleh lupalah part ambik pic dari angle atas acah2 mata boolat tu. Kawan2 iols masatu bbnu lagik *well skrg pun bbnu jugak* ramai gila buat camtu. Mujur iols tak pernah buat sbb takde hp n laptop masatu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa cite ya tagged.com?? Tu pun ramai ummah berkuntum
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2017 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam mana my space tu.. Yg aku ingat, chit chat laman kampung..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079139s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list