Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24156
View
676
Reply

I LIVE ALONE (RAINBOW CLUB)

[Copy link]

Author: Star_el       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-2-2017 08:50 AM | Show all posts |Read mode
Edited by eddlisa_uyuk at 23-1-2018 09:14 AM

I Live Alone (Hangul: 나 혼자 산다; RR: Na Honja Sanda) is a South Korean television entertainment program, distributed and syndicated by MBC every Friday at 11:00 pm.

I Live Alone is recognized as one of the "Real-Variety" show in Korean television. The program is unscripted with using documentary techniques with variety show elements, and also follows a similar format of reality television programs, familiar to the viewers of Infinite Challenge on same network,[2] and also some audiences in the West. Every Friday night, this programme shows selected Rainbow members' everyday lives, both in and out of their residing places. As proclaimed on its official homepage,[3] there are about 5 million 'single's in South Korea, and about one-third of South Korean entertainers are also in 'single' status. This programme is to recollect their daily lives, and form its unique sympathies among the singles within South Korea by showing celebrities' lives without significant filtering. Since its beginning, each hosts of this programme gathered to form a club called Rainbow (Hangul: 무지개; RR: Mujigae).



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 08:52 AM | Show all posts
Maaf info copy paste saja lol,
sape layan I Live Alone? Too bad byk episod awal still takde eng sub.
My favourite casts are Hyunmoo, Kian84, Gookju, Chae A (sbb Soon Shim) and Mr. Kim.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Keluar cenel one or kbs tak?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 09:32 AM | Show all posts

ni channel mbc. Kat astro taktaula sbb tgk online je, takde astro
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak join dekat sini jugak

Astro tak de,tgk online je la..

Suka cast daniel henney
Sanggup jemput maid die..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
@Syik_Gojet @wima mai sini
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 10:59 AM | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 10:50 AM
Nak join dekat sini jugak

Astro tak de,tgk online je la..

haha klakar time daniel tu narae dok berbunyi2 kagum and excited, esp part tayang body lol, si kian, hyunmoo and si eon dok mengeluh xpuas hati.tp daniel henney tu dh deeply attached dgn anjing dia so mcm susah kot nk jalinkan hubungan dgn perempuan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 10:59 AM
haha klakar time daniel tu narae dok berbunyi2 kagum and excited, esp part tayang body lol, si kia ...

Haah,aku pun mcm narae jgak..kesian dorg..dlm kontrak drama kena body mcm tu ptt la kena jaga badan..

Lg plak sibuk ngan criminal minds kan,rumah pun attach sgt..mcm mane die nak ade makwe..

Dlu tak fasih korean,skang ok da skit..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 11:20 AM | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 11:12 AM
Haah,aku pun mcm narae jgak..kesian dorg..dlm kontrak drama kena body mcm tu ptt la kena jaga bada ...

kan, sbb tulah kekdg kita tgk org tu cm perfect, handsome, kaya bagai tp still xsettled down sbb busy sgt keje, dan bila dh tinggal sorg2 terlalu lama ni jadi susah nk attach to people. dh bese independent dan ikut kepala sendiri kan.
Tp cast dia tu kan mcm syok gila kt dia, tp i hope diorg tak couple. Keji tak dengki?
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:24 AM | Show all posts
rumah baru... matila bertambah2 variety nak tgk  ni...

even plan man pun tak lama lagi ada season 2....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 11:26 AM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-2-2017 11:24 AM
rumah baru... matila bertambah2 variety nak tgk  ni...

even plan man pun tak lama lagi ada season ...

mslhnya season 1 dh abes sub ke??haha please ko blajala korea n translate kan. aku sanggup time kan sub tu walaupun xpernah buat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 11:20 AM
kan, sbb tulah kekdg kita tgk org tu cm perfect, handsome, kaya bagai tp still xsettled down sbb b ...

Aku pun harap tak couple,jom dengki sama2  

Sometime org tak paham kenapa kita too attach kan,better stay single..independent pun bukan senang dpt,too many thing to give up sebenar nya  
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:56 AM | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 11:26 AM
mslhnya season 1 dh abes sub ke??haha please ko blajala korea n translate kan. aku sanggup time ka ...

mati la mak... itu hari belajar tulisan hangul..tp dah lupa balik.. tau a few words ja...

rasanya sejak sechskies fames balik mungkin ada international fans tolong subkan... kita doa je la.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 01:12 PM | Show all posts

me suka jgk tgk show ni..
bole tgk cmna lifestyle celebriti kt sana..

kalo dpt celebriti yg jenis pemalas, mmg xdenya nak cover2 rumah diorg yg bersepah tu..haha..
me punya pebret cast sebelum ni dongwan..
sbb dia ada macam2 xtvt dia buatt dan tak bosan..
tp dia dah quitt..huhuhu

satu lagi me suka jisook rainbow tu..
kagum tgk dia pandai buat macam2...
mesti ada jer benda baru dia buat..

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 01:19 PM | Show all posts

guest plg unik = kim banjang..
lain betul lifestyle dia dr guest sblm2 ni

org len semua tggal kt bangunan tinggi2.
dia tggal kt umah atas bukit..lol..
dahla umah dia dikelilingi bangunan2 tggi..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 01:35 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 01:12 PM
me suka jgk tgk show ni..
bole tgk cmna lifestyle celebriti kt sana..

kan, kelakar tgk masing2 akan ada perangai tertentu. Dongwan dgn Jisook should be friends, masing2 jenis xreti dok diam asyik nk buat n learn new things haha.
Kim Bangjang comel je, bila dia dgn kwn2 dia tu cm budak2 kampung terhibur sendiri. Kelakar eksaited dpt kipas hyunmoo
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 02:00 PM | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 01:35 PM
kan, kelakar tgk masing2 akan ada perangai tertentu. Dongwan dgn Jisook should be friends, masing2 ...



dia dgn kian la excited bila hyunmoo soh amek brg2 dia..
kian84 ni unik betul nama dia..siap ada nombor kt belakang..lol..
.me mula2 dgr nama dia dok terbayang lagu mawi lagu kian tu...

yg me pasan, kalo slot guests yg dpt byk respon positif mesti diorg dtg kali ke-2..
mcm Lee Soo Ra "gutt girl.." dia dtg kali ke-2 lagi..
gigih dia dok speaking gutt girl dgn dog diaa...
tebalik plk dgn Daniel Henney..
dia speaking dgn dog dia pon in korean je pon....hahahaha...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 02:17 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 02:00 PM
dia dgn kian la excited bila hyunmoo soh amek brg2 dia..
kian84 ni unik betul nama dia.. ...

hahaha kian84 tu bukan nama dia pun in fact, pe tah nama sebenar dia xingat lk.
Henry punya episod pun dpt sambutan kan, tu sibuk ada skali mamat lonely tu time opening of narae bar yg baru lol
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kaeda replied at 1-2-2017 10:50 AM
@Syik_Gojet @wima mai sini

Tq sbb rajin bukak umah...n tq atas undangan...

Nnti iols moyan...harapnya tred ni meriah...
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 02:29 PM | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 08:52 AM
Maaf info copy paste saja lol,
sape layan I Live Alone? Too bad byk episod awal still takde eng sub ...

suke giler program ni!
sbb iols mmg duk sorang
tq buka thread ni ye!
mmg sedih xde episod awal
sbb nk tgk umah noh hong chul
cantik giler umah die tu

fav cast iols hyun moo, gokju, narae
fav guest kim dong hyun pastu ade lg tp xigt..kekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.099691s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list