Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
24291
View
676
Reply

I LIVE ALONE (RAINBOW CLUB)

[Copy link]

Author: Star_el    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 1-2-2017 03:14 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 03:04 PM
chi yeul dulu quit sbb nak pokus karier dia kt china kan..
yela sejak dia menang contest kt s ...

xtau la cmne karier die
tp mmg rmai gak fans die
ms g SBS award aritu..yg tggu die ade la dlm 10-15 org
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 02:27 PM
Tq sbb rajin bukak umah...n tq atas undangan...

Nnti iols moyan...harapnya tred ni meriah...

Your welcome..

Senang meroyan since ramai peminat show ni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 02:41 PM
Iols dh lyn smpai latest epi...tp epi daniel henney iols skip..x lyn lg...nape tah..

Lg sorg io ...

Athlete volleyball tu ke,ape ntah nama da lupa..

Epi joonyoung ok jgak,ramai kawan celebs die dtg  

Lepas tu mma athlete,kim dong hyun..anjing die bawak naek moto skuter..comel amatttt..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk epi crush pun nampak life celebs die biasa2 je..

Bgn tido muka tak bleh blah

Then pergi kelas naek bas,makan dekat kafe uni..
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:50 PM | Show all posts
Edited by clara_nur at 1-2-2017 03:58 PM
syue86 replied at 1-2-2017 03:14 PM
xtau la cmne karier die
tp mmg rmai gak fans die
ms g SBS award aritu..yg tggu die ade la dlm 10 ...



eh dia ada show apa kt SBS yg fans dok tggu dia??
wonder kalo dia dh tukar umah baru..yelaa mesti masyukk kann masa dia gi china bt show byk2..
alangkan park narae pon dh mampu upgrade umah diaa..

Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 03:54 PM | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2017 03:13 PM
iye..masukkan je gukjoo tu
sbb suke die ms die cast..kekeke
rasanya sbb ILA ni diorg dpt WGM pla ...



KIAN skrg dok crush kt host pompuan happy together ni
sbb dia kan skrg dh jadi co-host HT tuu..
ala minah yg minat hobinya collect patung giraffee tuu..
tp kesian sbb pompuan tu tak peduli diaa..haha

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 03:58 PM | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2017 02:29 PM
suke giler program ni!
sbb iols mmg duk sorang
tq buka thread ni ye!

iols bakal duduk sorg, terinspired tgk cite ni haha.
Tbh kinda hard to choose faveret sbb masing2 ada cite sendiri kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 04:00 PM | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2017 02:33 PM
kureng sket ngn dong wan
sbb die mcm jenis distracted sket
pastu mcm hoader pn ade....

bagi can kt org lain dulu, rasanya menjelang new year kan banjang xde hehe, sbb ramai lg tunggu queue nk featured ni, hrp2 nnt Eun Jiwon ada lagi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 04:01 PM | Show all posts
wima replied at 1-2-2017 02:41 PM
Iols dh lyn smpai latest epi...tp epi daniel henney iols skip..x lyn lg...nape tah..

Lg sorg io ...

weh aku pun skip episod atlit perempuan tu, boring haha certain org mmg aku skip aje.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 04:05 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 03:54 PM
KIAN skrg dok crush kt host pompuan happy together ni
sbb dia kan skrg dh jadi co-host H ...

kelakar kt Happy Together tak abes2 nk bukak kisah kian x hyeong geong smpy malu2 org tu
Kian tu dlm pada tu ramai gk fans perempuan kan pas kuar ILA, agaknya motherly instinct tgk dia yg mcm kekok, tak terurus hidup haha!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 04:07 PM | Show all posts
Syik_Gojet replied at 1-2-2017 02:51 PM
ya ka.. cuba uols kasi epi y best.. nanti iols ushar

chuols minat sape? try google episod happy together diorg.Aku memula tengok ni sbb minat uhm hyeong geong. Pastu sbb minat kian84, trus tersangkut.
Episod yg best bole gk tgk bila diorg berkumpul ramai2, new year ke, piknik ke. Episod Han Chae A dgn Jisook pun best, girlish sgt~~
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 04:13 PM | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 04:05 PM
kelakar kt Happy Together tak abes2 nk bukak kisah kian x hyeong geong smpy malu2 org tu
Kian tu  ...



yang hyunmoo plk tak abis2 kisah beg dia dgn kim jimin tuu
dr happy together sampaila ke ILA ni..hahaha
ada skali jimin gi umah narae, pokus jer hyunmoo smpai lain2 usik dia..lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 04:19 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 04:13 PM
yang hyunmoo plk tak abis2 kisah beg dia dgn kim jimin tuu
dr happy together sampaila ke ...

kan, penat jimin dok eksplain kt org apa yg berlaku. In fact jd rumors ni sbb hyunmoo suh diam je jgn kata pape which in turn make people more suspicious lol. Maybe hyunmoo je syok kt jimin.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 05:41 PM | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 04:07 PM
chuols minat sape? try google episod happy together diorg.Aku memula tengok ni sbb minat uhm hyeon ...

aku mula2 blur sapa kian.. google baru perasan dia y lukis dlm HT...selalu kalau sampai part tu aku skip.. haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2017 02:43 PM
sbnrnye byk guest yg best gak
hahahaha..pening nk pilih..lol


Yup..suka gak ms sleepy...

Esp kalau ada gok joo skali..kelakar la interaksi dorg...last2 join wgm gak ek...sleepy rapper kan...ingatkan rapper ni sume kaya2..rupanya ada gak yg sengkek mcm sleepy ni..lg sorg c jamm ke ek nama dia..ensem sbnanya rupe dia tp rambut tu efek muka dia..trus nmpk biasa2 je..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:00 PM | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 03:50 PM
eh dia ada show apa kt SBS yg fans dok tggu dia??
wonder kalo dia dh tukar umah baru..yelaa ...

xtau la tp time tu entertainment award
narae mmg kena tukar umah..
sbb penuh sgt brg2..
yg skg ni pn mcm sempit plak aku tgk
aku bkenan ngn set remapah herba kt dapur die
tp xtau nk cari mana
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
clara_nur replied at 1-2-2017 02:54 PM
tbh, epi daniel henney tu agak bosan sikit..
dia takde buat apa sgt except ckp dgn dog dia..h ...

Iols tgk sket awal2 epi tu..pastu tgk bkn shoot dkt korea rs mcm x berminat plak nk lyn..

Iols suka klau guest2 ni gi jumpe kwn2 dorg..untung2 dpt la tgk retis lain kot2 yg iols minat ke...

Mcm episod si eon jumpe shim hyuntak n pakai mask bagai tu kelakar..beria2 iols gelakkan dorg berdua tu..hihi



Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:03 PM | Show all posts
Star_el replied at 1-2-2017 04:00 PM
bagi can kt org lain dulu, rasanya menjelang new year kan banjang xde hehe, sbb ramai lg tunggu qu ...

haah..mmg susah giler nk decide mn satu suka
sume ade je value tsendiri...
ade pgotor tp pndai simpan duit - si eon
ade pemalas memasak tp best giler lynan dgn kwn2 - kim jun ho
boring tapi anjing comei - chae A
boring tp model plak - hyejin


Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
syue86 replied at 1-2-2017 03:09 PM
sama iols pn rasa die over
pastu bila tgk die xduk diam
eiii..geram sgt..

Kann...tgk dia main piano pastu nyanyi lagu bruno mars tu rs mcm wah..cool gile..nyanyi pun sedap je...dhla iols mmg suka lagu tu...
Trus rs mcm best la mamat ni...

Iols x tau pun dia genius music..tgk ILA ni br tau..ingat dia idol yg aktif variety je..dia dgn amber pun cute je..suka tgk..haha
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wima at 1-2-2017 06:07 PM
clara_nur replied at 1-2-2017 03:11 PM
tulaa..tp kalo yg jenis rajin dan pembersih tu mmg rajin sgguh!
mcm chae ah tu..



Chae ah tu pembersih ek..

Iols rs mcm jarang tgk epi dia kecuali kalau dia dgn guest or dgn geng2 rainbow ni jer..

Tp suka je tgk dia sbb lawa..

Hye jin iols rs dia mcm arrogant sket...
X berape berkenan sgt..tp tgk je la epi dia wpun xde perasaan...hihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.074795s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list