Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
11105
View
324
Reply

[Edisi List Peserta dah keluar] Maharaja Lawak Mega 2017

[Copy link]

Author: Ayu_Penang14    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-2-2017 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Ayu_Penang14 at 9-2-2017 04:12 PM

Sekarang ada iklan pasal 'empayar lawak' kat channel warna uols so iols decide nak google and then found it kejap ja

so basically, empayar lawak ni MLM 2017 bertemakan 'lanun' gituwww uols

Sumber iols semua dari wikipedia hokay, kali ni ada penambahan host iaitu CK Faizal . Yes penambahan jahh host utama tetap si ultraman tu

Maharaja Lawak Mega 2017yang telah memasuki musim keenam dan bertemakan "Lanun @ Empayar Lawak" ialah sebuah rancangan realiti bersiri terbitan Astro arahan APSB/Homegrown. Ia ditayangkan menerusi Astro Warna (Saluran 132) dan definisi tinggi, Astro Mustika HD (Saluran 134) bermula dari Februari 2017 hingga Mei 2017 menampilkan 16 peserta termasuk peserta daripadaMaharaja Lawak Mega,Raja Lawak,Skool Of Lawak dan Lawak Solo. -wikipedia

slot nya haruslah hari jumaat and this mean bye bye sepahtu reunion live. Apa2 info iols update sini. Thread untuk acik2 kepam yang menggeletis kat Jep

---
Zero (atu,melati,abg no1)
Shiro (shahrul,ajak)
Bocey (fad,acey,abam)
Joras (shuk,rahim,joey)
Mamu (penang tu)
Puteh (mamak,adik abam)
Mad Sabah (lawak solo)
Danial (lawak solo)
Dzawin (sape ni)
Nice (tauke,ropie,acong)
Xoxo (angah dengan dua ekor lg entah spe tah)
Pistol (entahlah)
Alfioso (soya? Dngn sape tah)
Masin (ahli bora yang tinggi tu, perempuan yg dlm saywho and lg sorang tahlah)
hobbit (amir,bocil saywho,din lawak solo)
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hello iolls la tuuuu menggeletis ..tp jep nmpak busuk la skrg..harap2 yg masuk jozan, sepahtu....pastu ade budak danial lawak solo tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ck host kt backstage kan..selalu memang ade host backstage tu..

Sepahtu reunion live memang smpai 10 episod ja..bagus la tu..aku pn da bosan ngan sepahtu reunion tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-2-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduradura replied at 1-2-2017 11:09 PM
Hello iolls la tuuuu menggeletis ..tp jep nmpak busuk la skrg..harap2 yg masuk jozan, sepahtu....pas ...

budak danial tu mmg dh confirm masuk uols plus fikri berbulu pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2017 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ck host backstage. Dulu feeya lepastu angah pun pernah jadi host backstage
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 09:52 AM | Show all posts
geli la tengok CK Faizal tu.. menggelenyar tak tentu pasal jaa..  iols speku heshe rogayah bottom.. mampu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 09:56 AM | Show all posts
ada lagi rencangan sampah ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bak kata anakku. Oh boy
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 2-2-2017 09:56 AM
ada lagi rencangan sampah ni

Mcm AF.. nak kaut
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Astro pn I olz dh xde
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 2-2-2017 09:52 AM
geli la tengok CK Faizal tu.. menggelenyar tak tentu pasal jaa..  iols speku heshe rogayah bottom..  ...

Udah terang lg berspot light chuols  
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ck faizal tu sapa?
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2017 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Perlu lagike MLM ni.. dah agak lemau skrg pelawak2 kita ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Themilo replied at 2-2-2017 09:52 AM
geli la tengok CK Faizal tu.. menggelenyar tak tentu pasal jaa..  iols speku heshe rogayah bottom..  ...

Gayah kan dia.   nyampah meols klu tgkk heshe jd host trek selebriti..haukkkk   
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Puteh ada tak? Hewhewhewhewhew.
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Line up peserta dah ade ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Bila start?
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 08:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ck Faizal? Kalau tengok muka dia kat hlive terus tukar channel lain
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 08:49 AM | Show all posts
Qnqn replied at 2-2-2017 02:43 PM
Ck Faizal? Kalau tengok muka dia kat hlive terus tukar channel lain

sape ck faizal? hahahahaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
ahkak2080 replied at 3-2-2017 08:49 AM
sape ck faizal? hahahahaaa...

Hahaha taktau entah dari mana heols datang tapi selalu ada kat hlive semak je rasa
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 09:14 AM | Show all posts
Qnqn replied at 2-2-2017 02:52 PM
Hahaha taktau entah dari mana heols datang tapi selalu ada kat hlive semak je rasa

hahahahhaaa... rs mcm sampah gile prog. tu.. meolss xtgk.. sbb tu xtau kot.. hahahaa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 09:18 AM | Show all posts
Qnqn replied at 3-2-2017 08:52 AM
Hahaha taktau entah dari mana heols datang tapi selalu ada kat hlive semak je rasa

ermmm... bosan... ada unsur komidi ke mamat ni?
main tangkap muat jer la astro ni...

mamat ni anak didik fakenil kan.. harus la di up gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2017 09:25 AM | Show all posts
katibism replied at 2-2-2017 08:26 PM
Udah terang lg berspot light chuols

Hahaha... terang benderang...

Tapi mlm ni sampah camner pun rating ada dik... so selagi ada rating selagi tu lah ia wujud...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
List peserta da kluat da chuols semuaaa. Kejap hapdet
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-2-2017 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kluar* typo
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093907s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list