Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
9121
View
69
Reply

5 Aktor Kacak Korea Paling Hot Masa Ini, Siapa Pilihan Anda?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-2-2017 05:57 PM | Show all posts |Read mode
Salah satu sebab mengapa drama Korea semakin menambat hati peminat adalah barisan pelakonnya yang kacak dan berperwatakan romantis selain sering membuat penonton terbuai dengan penceritaannya.


Saban hari, penonton diperkenalkan dengan barisan pelakon baru yang berkarisma dan sedap 'mencuci mata' membuatkan penonton berasa tidak sabar untuk menonton episod seterusnya.


Dari watak pembantu hinggalah watak utama, barisan aktor ini telah meraih perhatian peminat sejak dari awal karier mereka lagi kerana rupa mereka di samping bakat dipamerkan.


Nak tahu siapa lima pelakon lelaki paling hot dalam industri hiburan Korea sekarang? Jom tengok!




1. Park Hae Jin

Foto: Koreaboo




Ketampanan Park Hae Jin tak dapat disangkal lagi tambahan pula dia memiliki peminat setia di  Korea mahupun di peringkat antarabangsa. Peminat pasti tak sabar menunggu Hae Jin tampil dalam filem adaptasi dari drama Cheese in the Trap.




2. Seo Kang Joon

Foto: Kpop Herald




Seo Kang Joon mula memikat hati peminat apabila membintangi drama Cheese in the Trap sebagai 'second hero'. Dengan bentuk muka sempurna dan warna anak matanya sememangnya memukau peminat!




3. Kim Woo Bin

Foto: IG Kim Woo Bin




Merupakan salah seorang pelakon paling popular di Korea hari ini, Kim Woo Bin bermula sebagai watak sokongan dan watak utama kedua dalam drama popular termasuk The Heirs. Woo Bin juga merupakan seorang model berjaya, jadi tidak hairanlah rupanya yang unik menarik perhatian ramai, sekali gus menjadikannya salah seorang pelakon paling hangat di Korea.




4. Jin Goo

Foto: IG Jin Goo




Populariti Jin Goo semakin melonjak selepas membintangi drama Descendants of the Sun sebagai watak sokongan. Bukan sahaja penampilannya yang 'macho' menarik perhatian peminat, malah Jin Goo memiliki personaliti bersahaja dan lucu dalam masa sama.




5. Lee Dong Wook


Foto: The Korea Times




Siapa tak kenal dengan aktor tinggi lampai dan kacak Lee Dong Wook. Kemahiran dan bakat lakonannya yang menjayakan watak malaikat maut dalam drama popular Goblin baru-baru ini nampaknya membuatkan nama Dong Wook semakin kerap disebut-sebut di kalangan peminat.




Bagaimana dengan anda? Berapa ramai lagi pelakon kacak bertakhta di hati anda? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 06:12 PM | Show all posts
iol vote dong wook.lain x kenal..die ni nampak suwit sgt dgn lee da hae
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
no 5..pelakon goblin
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
park hae jin.. tu  pelakon doctor stranger kn
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua x menarik...siwon ttp di hati
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Woo bin paling macho
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 07:28 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 07:54 PM | Show all posts

tengok pun dah rasa terhibur


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak vote the grim reaper yach!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sandal replied at 6-2-2017 07:28 PM

Sedang rembes merembes dgn wajah actorrr kpop. Scrol punya scrol, sekaliikk pitam  :
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa joong ki takde dlm senarai
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 10:37 PM | Show all posts
vote utk lee dong wook wlupun masih setia dgn won bin MaIdfi5H.jpg


Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa Lee min Ho x de?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 11:05 PM | Show all posts
dlm list ni iols pilih seo kang joon..

tp ji chang wook, lee sang yoon, ha seok jin lg hot
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gong Yoo tak msk list kah?
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku vote gong yoo walopon hero paling tua antara smua dan takde dlm list..  
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 12:41 AM | Show all posts
aku vote semua...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Lee dong wok..kl ade gong yoo..pilih 2 2..bromance..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 08:59 AM | Show all posts
vote untuk lee dong wook..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 09:00 AM | Show all posts
lee dong wok!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.106920s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list