Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
9164
View
69
Reply

5 Aktor Kacak Korea Paling Hot Masa Ini, Siapa Pilihan Anda?

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Post time 7-2-2017 09:18 AM | Show all posts
yang kantoi broadcast melancap tu hensem jugak kan

lupa lak nama dia
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 09:44 AM | Show all posts
vote for lee dong wook.....hahaha dari aku sekolah dlu aku tak leh move on ngan dong wook ni...time ngandung ank 1st 3 tahun lepas  gigih tatap gambar dong wook....aku xtau knapa mata aku ni rasa dongwook je hensem dlm beratus2 pelakon korea...hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 11:04 AM | Show all posts
setia ngn dong wook dr zaman iols gigih katamkan cd my girl walu masa tu tv8 tgh on air my girl..tp sbb kurang kesobaran, berpinar2 iols tahan mata demi seorang gong chan sampai skg walu iols dan dong wook dah sama2 kertu, iols setia dgn dong wook.. dlm goblin pun iols tetap merembes dgn dong wook dr gong yoo
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 11:48 AM | Show all posts
macam mana Jin Goo boleh masuk dalam senarai.. no offense tapi takde lah popular sangat at the moment..

but anyway, happy tengok Park Hae Jin ada dalam senarai..kesian dia underrated..nama makin naik after Cheese in the Trap
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 12:01 PM | Show all posts
i vote for woo bin
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 12:15 PM | Show all posts
semua feveret simaha jek @ismaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 12:49 PM | Show all posts
seo kang joon & lee dong wook
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Gong yoo n hyun bin.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2017 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dauswq replied at 7-2-2017 12:15 PM
semua feveret simaha jek @ismaha

Daus jeles sampey menikam2
2 je kot  
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2017 10:31 AM | Show all posts
nak lee min hoooo
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bkn kdrama lover la kalau xkenal aktor2 ni...choiiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 10:54 AM | Show all posts
Vote for Gong Yoo & Song Joong Ki.

tt ni list down pelakon yg dia minat jer ni

sebab pelakon no 1 korea pun x termasuk
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 03:22 PM | Show all posts
dong wook and hae jin.. hae jin sebenarnya dah lama dalam industri tapi belom rezeki nak famous.. sekarang baru time dia menyerlah..

TAPI iols tetap suka LEE SEO JIN.. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2017 03:23 PM | Show all posts
whadda replied at 6-2-2017 11:49 PM
Aku vote gong yoo walopon hero paling tua antara smua dan takde dlm list..

uols pun suka hero tua jugek ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:43 PM | Show all posts
ramaramu replied at 10-2-2017 03:23 PM
uols pun suka hero tua jugek ke?

ada geng. i pun suka hero tua. gong yoo , so ji sub , cha seung won and the list go on.heheh

Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:56 PM | Show all posts
fatim0050 replied at 15-2-2017 04:43 PM
ada geng. i pun suka hero tua. gong yoo , so ji sub , cha seung won and the list go on.heheh

OMG... i pun suka cha seung won.. lagi satu jang hyuk.. tapi seo jin is my favourite!!! i suka yg middle 30's and above je.. yg muda2 ni x boleh nak suka.. macam adik2 walaupun i masih 20's.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2017 04:59 PM | Show all posts
ramaramu replied at 15-2-2017 04:56 PM
OMG... i pun suka cha seung won.. lagi satu jang hyuk.. tapi seo jin is my favourite!!! i suka yg  ...

seo jin x kenal .suk jin je kenal.hiks. cha seung won belakon cita yg jadi dok gin tu best sangat. kelakor . hensem pulak tuh.aigooo

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2017 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiol suka gong yoo
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya ramai lg yg lbh hensem.. Tp kalo list kt atas tu iols vote LDW dgn SKJ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2017 10:18 AM | Show all posts
fatim0050 replied at 15-2-2017 04:59 PM
seo jin x kenal .suk jin je kenal.hiks. cha seung won belakon cita yg jadi dok gin tu best sangat. ...

uols x kenal ke? dia famous cerita lovers. tapi last year dia blakon dgn uee tajuk marriage contract.. uols try tgk.. best n sedih!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.101743s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list