Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11577
View
151
Reply

[Lain-Lain] Di zaman serba canggih wujud lagi poster filem sebegini?

[Copy link]

Author: sepitsiput    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 13-2-2017 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Ayoyo.... berair mata meols bila tgk poster filem terbaru arahan Bada Azmi ni. Kau dah kenapa pakcik? Merosot gila kualiti kerja...poster cenggini level2 zaman aiman tino baru pakai pampers yach! Sayang puleks kalau jalan cerira, kualiti filem bagus tp poster cam haram...cap ayam sgt...dgn watermark sendu ala2 maria mariana nya...dengan still photog yg sendu... rugi jah ambik pelakon hebat cam amani, liyana and si mental nanas tu tp kualiti poster cam level2 filem Pulau Asmara yg pernah meols kutuk dulu... tu pun nasib baik producer filem tu sempat buat poster baru...

sementara filem belum tayang ni., eloklah keluar bajet sikit utk bayar designer yg berpengalaman..buat poster yg elok2 sesuai dgb reputasi chuols sbg pengarah dan enerbit tersohor..katanya movie ni dpt support dr gomen..xkan ler x leh alocate bajet sikit utk promosi yg berkelas? x malu ke nk gantung poster ni kt pawagam ? filem2 david teoh'10x lagi kelas posternya... drama akak akak kepam sial pepetang lagi power grafiknya... poster lagu bertanding AJL lagi kelas rekaannya.... JANGAN CAKAP POSTER FILEM TAK PENTING UNTUK PEMASARAN yach!
Single Polls , Show Result after voted, Total 274 Users voted

Count down: 52 Days10 min.

  (This Poll is open, your vote is visible)
36_480_480.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
cut cost barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 08:42 AM | Show all posts
mmg mcm zmn era maria mariana je.............
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2017 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
yg kelakarnya siap ada muka ebi kornelis yg baru bangkit dari kubur menyelit kt situ..significant kah? @beta_carotene


yg meols meluat tu..filem ni katanya dpt bajet dr gomen..dah sah2 duit rakyat diperjudikan dgn projek separuh masak camni...selayaknya dihencap yach!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 08:50 AM | Show all posts
Motif poster mcm zaman vcd Kem 505 ? Poster citer prof lagi lawa la walaupun jalan citer blm tau

shj.jpg




Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 08:53 AM | Show all posts
sedih nya tgk poster..x bermaya nk tgk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2017 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
chinta89 replied at 13-2-2017 08:42 AM
mmg mcm zmn era maria mariana je.............



zaman zaman khai bahar pakai pampers, aiman tino masih in the making gitew

lawa lagi poster VCD Neurose Dwi
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 08:58 AM | Show all posts
sharnaaz time muda ke?


cite tahun bila ni??
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 08:59 AM | Show all posts
Ya awloh, Ganja rasa macam nak tolong buatkan poster utk movie ni je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Filem peram brp tahun ni sis? Abam jebat pun kurus kering lg masa ni. Rasanya body figure heshe ni circa 2010-2012 masa couple ngn shilalat lg.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:02 AM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-2-2017 12:50 AM
Motif poster mcm zaman vcd Kem 505 ? Poster citer prof lagi lawa la  walaupun jalan  ...

Muka Erra kat poster ni x semenggah sungguh. Taufik Batisah pulak nampak macam gigolo hunting for mak hayam or spesis rogayah longbottom.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:05 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-2-2017 09:02 AM
Muka Erra kat poster ni x semenggah sungguh. Taufik Batisah pulak nampak macam gigolo hunting for  ...

I couldn't agree more but still lagi cantik kay dari poster movie Bade tu.

Nampak jugaklah usaha tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Graphic designer br lps grad dr diploma kulinari...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:09 AM | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-2-2017 01:05 AM
I couldn't agree more  but still lagi cantik kay dari poster movie Bade tu.

Nampak jugaklah u ...

poster Bade - Projek kerja kursus budak sekolah menggunakan microsoft paint dengan gabungan powerpoint.Poster Prof mamak - Upah budak diploma buat.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:10 AM | Show all posts
hodohnya poster.lagi hodoh sebab ada muka sharnaz mamak macam tengah teran berak
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:11 AM | Show all posts
Rasanya movie ni macam dah berkurun dah habis shooting.. tapi baru nak keluar kot.. kalau silap.. mohon maaf..
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:14 AM | Show all posts
akik replied at 13-2-2017 09:10 AM
hodohnya poster.lagi hodoh sebab ada muka sharnaz mamak macam tengah teran berak

disebabkan nanaz ada, bertambah x selera meols nak tgk movie ni ditambah poster mcm edit pakai phone. Serius ke bada punye movie?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:15 AM | Show all posts
macam mana uols boleh buat polls?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:17 AM | Show all posts
macam cerita ni kena peram lama
nanaih kurus keding
hahaha
nway silap besar la nanaih ckp fattah mcm2
konfirm flop cerita ni kena boikot dgn fans fattah
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:17 AM | Show all posts
sepitsiput replied at 13-2-2017 08:58 AM
zaman zaman khai bahar pakai pampers, aiman tino masih in the making gitew

lawa lagi poste ...

iols baru je nk gugel poster Maria Mariana td utk tatapan adik2 BBNU. kot ade yg tak penah tgk Maria Mariana gtuhhhhh.. tengks kaka sepit
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin bada dah konpiden sangat poster beliau tahap hebat mantap sensasi
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tenet ko dah kenaper dua kali post pulak!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:38 AM | Show all posts
BoongaKertas replied at 13-2-2017 09:14 AM
disebabkan nanaz ada, bertambah x selera meols nak tgk movie ni ditambah poster mcm edit pakai pho ...

kalau poster lawa pun aku tak sanggup nak tengok movie ni sebab ada nanaz.mulut celupar gigi kuning ewwwww
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:45 AM | Show all posts
siannye chuolss takat mampu tekan print screen je poster?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 09:49 AM | Show all posts
akik replied at 13-2-2017 09:38 AM
kalau poster lawa pun aku tak sanggup nak tengok movie ni sebab ada nanaz.mulut celupar gigi kunin ...

motip meols baru sedar dia smmgnya berperangai hauk chuols?
tp meols suka watak dia dlm awak sgt nakal tu.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.072201s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list