Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Kolumnis
Search
11916
View
151
Reply

[Lain-Lain] Di zaman serba canggih wujud lagi poster filem sebegini?

[Copy link]

Author: sepitsiput    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-2-2017 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 13-2-2017 09:15 AM
macam mana uols boleh buat polls?

Kan...meols sudah di banned buat poll... new poll sudah disable yach
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:04 AM | Show all posts
kahkah tt, sbenanya filem ni da lame kite shoot tp selepas 20 tahun bru dpt release... kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:11 AM | Show all posts
katibism replied at 13-2-2017 10:02 AM
Kan...meols sudah di banned buat poll... new poll sudah disable yach

meols pun tak boleh bukak poll...motep @sepitsiput boleh? mohon jawaban yach!
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:17 AM | Show all posts
mmg la iols xkan tgk dgn poster yg hmmm sgt di tambah pulak nanas yg ajet2 baguss
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 13-2-2017 08:47 AM
yg kelakarnya siap ada muka ebi kornelis yg baru bangkit dari kubur menyelit kt situ..significant ka ...

mode gerak khass chu ollsss
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:35 AM | Show all posts
azimodin replied at 13-2-2017 09:09 AM
poster Bade - Projek kerja kursus budak sekolah menggunakan microsoft paint dengan gabungan powerp ...

hahaha win komen uolls

utk tidak OT, kenapa hauk betul poster ni
tp kalau poster helok pon mmg idok la iolls nk tgk filem macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:36 AM | Show all posts
Bukan ebi kornelis ja yang bangkit dr tapi skali dgn pilem ni kot.. jaman bila punya pilem bru nak sumbat masuk pawagam nehh? Sanaz tu rambut pun lebat lagi. Ntah2 tukang buat poster ni pun dah arwah dahh...
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Aiyo tgk gmbr poster ni nmpk macam dah buat 5 tahun lepas. Anyways ni bukan dari drama sindiket astrok ke? Arahan heshe jugak kan?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Ala wat poster cantik2 pon dh tntu flm ni flip flop..nak2 ade si nenas busukkk tu..btw ebi mcm kekrul bow dough lak.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:54 AM | Show all posts
ni student praktikal yang buat ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 10:57 AM | Show all posts
Ni zaman bila ni?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-2-2017 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
terpaku replied at 13-2-2017 10:11 AM
meols pun tak boleh bukak poll...motep @sepitsiput boleh? mohon jawaban yach!

cc @katibism

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:01 AM | Show all posts
Selayaknya lah poster huduh utk muka nanas berlemuih tu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:02 AM | Show all posts

motep tiada jawaban? update anugerah jua tiada?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:07 AM | Show all posts
Rasanya dah berzaman kot cerita tapi baru nak tayang, terbukti dengan kemunculan wajah Ebi Kornelis #EdisiBangkitDariKubur bak kata Tokpit
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Tgk poster movie cam gini idok ler nk nengok ate burok bebebeeeenorrr nye aihhh helok lagi poster hantu kak limah & drama amokan pucong nehhhh nanas time neh kurus filem zaman bile tah kata OTAI poster filem pum haukkkk     
IMG_0157.JPG
IMG_0159.JPG
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:09 AM | Show all posts

Hey bij..like i care..


Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 13-2-2017 09:05 AM
I couldn't agree more  but still lagi cantik kay dari poster movie Bade tu.

Nampak jugaklah u ...

Kannn iolls setuju       
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:17 AM | Show all posts
ada gak yang kater curlast gittchewwww
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg semua nak save bajet, cut cost
Ntah2 bade buat sdr terus
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 11:28 AM | Show all posts
hahaha kelakar je
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha.mohon patah amin laharkan poster yg ada wajah nanas mcm baru lps sunat ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 12:26 PM | Show all posts
Ebi Kornelis dah kahwin ke chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 12:37 PM | Show all posts
Untuk cut cost, beliau minta budak Semester 1 course graphic buatkan poster kot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2017 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk mcm kulit2 novel syllabus skolah time bljr skolah mngah dulu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2017 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066820s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list